sanmarti 19.06.09, 10:45 Siedzę w pracy i czekam juz tylko na weekend! Jeszcze mam do zrobienia pare rzeczy a póżniej tylko czekanie na godzine 16 ;/ czemu nie mozna wyjsc wczesniej jesli wszytsko zrobi się szybciej :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikapikaczu Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 11:00 mam to samo a godzinki taaak wolno lecą..:/ Piątek to nie słowo ani nie dzień tygodnia, to stan świadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 11:30 Ech, a ja jeszcze jutro bede sie meczyc w pracy, co prawda tylko do 11 ale wstac trzeba:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 11:37 Im więcej o tym myslisz tym wolniej lecą minuty;). Zajmij sie czymś to szybciej dotrwasz do 16. A ja też się cieszę na weekend. Podobno ma byc słonecznie, nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 11:43 Jakbyście miały pracę, którą lubice, to byście odliczały odwrotnie, tzn. ile godzin zostało do końca weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 12:00 Dokładnie a że nie mamy więc odliczamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 12:02 Ja mojej też nie lubię. Na szczęście pracuję 3 godziny dziennie, więc codziennie mam weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 11:47 just-for-fun napisała: > Im więcej o tym myslisz tym wolniej lecą minuty;). > Zajmij sie czymś to szybciej dotrwasz do 16. > A ja też się cieszę na weekend. Podobno ma byc słonecznie, nareszcie! U mnie zapowiadali opady,niestety. Mam nadzieje,ze sie nie sprawdzi bo jutro grill imieninowy moich rodzicow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 12:51 fajnie zakupy w markecie i kosciół;) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:07 Mów za siebie;). Ja mam masę planów na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:08 just-for-fun napisała: > Mów za siebie;). > Ja mam masę planów na weekend. no to słucham z uwagą:) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:17 Zabraknie miejsca aby to wypisać. M.in.: skończenie dobrej książki, wizyta w empiku, skoki spadochronowe, rolki, dobra kawa z kolegą, małe sprzątanko w szafie, basen, upieczenie ciasta - ptasie mleczko z truskawkami czy sernik z truskawkami?! I jeszcze kilka tych standardowych. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:20 just-for-fun napisała: > Zabraknie miejsca aby to wypisać. > M.in.: skończenie dobrej książki, wizyta w empiku, skoki > spadochronowe, rolki, dobra kawa z kolegą, małe sprzątanko w szafie, > basen, upieczenie ciasta - ptasie mleczko z truskawkami czy sernik z > truskawkami?! I jeszcze kilka tych standardowych. niezle nawet, to powodzenia w realizacji ale prosze ze sprzatankiem nie wyjezdzac bo co ta za atrakcja, porównywalna z moimi zakupami w markecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:22 Tylko to małe sprzątanko w szafie. Dzięki... a Tobie może ciekawszego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:24 just-for-fun napisała: > Tylko to małe sprzątanko w szafie. > Dzięki... a Tobie może ciekawszego weekendu! bedzie ciekawszy niz pisałem, dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:18 ja napiszę: 1. upić się ze znajomymi 2. gorący seks z mężem 3. wesele kuzyna 4.poprawiny 5. <z racji że zapobiegliwie wolny mam też poniedziałek> odkacować się 6. wypad do kina 7. posprzątanie w mieszkanku 8. nie wiem co by tu napisać ale coś się na pewno zdarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:20 Ale najważniejsze nie jest to co się robi ważne żeby się wyluzować czy to nudząc się patrząc w sufit, czy czytając książkę jest wiele różnych sposobów. O to chyba chodzi żeby po prostu nacieszyć się życiem bez pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:23 Dobrze mówisz:). Będę się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:21 Punkt 2 jest genialny:). A to na tygodniu nie ma czasu na taki gorący seks:)? Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:22 hehehe głupio pisać ale okres miałam :D a tu proszę na weekend się skończył tadam!! I trzeba korzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:23 W czasie okresu też można seks uprawiać;). Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:27 Można można wiem słyszałam takie opinie :D ale to temat na inny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 12:56 Ja dzisiaj o 14.00 zaczynam, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 13:43 Właśnie dzisiaj rozpoczęłam swój pierwszy 2 miesięczny urlop :D Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 14:00 A ja jadę na weekend do domku :)Tak się cieszę... na kawe z rodzicami, lody z siostrą i jej siostrzencem, piwko z przyjaciółmi...mieszkam daleko od nich i bardzo tesknie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tretritra Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 14:02 sanmarti napisała: > A ja jadę na weekend do domku :)Tak się cieszę... na kawe z > rodzicami, lody z siostrą i jej siostrzencem, piwko z > przyjaciółmi...mieszkam daleko od nich i bardzo tesknie :( Ja też, ja też :) Plus zrywanie czereśni w sadzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: Za parę godzin weekend! 19.06.09, 14:07 tretritra napisał: > Ja też, ja też :) > Plus zrywanie czereśni w sadzie :D BOSKO :D Odpowiedz Link Zgłoś
tretritra A w Wawie właśnie zaczęło padać 19.06.09, 13:54 i doopa dziś z grilla na świeżym powietrzu :( Ech... Życzę Wam lepszej pogody! Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: A w Wawie właśnie zaczęło padać 19.06.09, 14:53 Wszystkim życzymy dobrej pogody! Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: No to zaczynamy weekend :D 19.06.09, 16:17 Przyjemnego wypoczynku i duzo Slonca! Odpowiedz Link Zgłoś