Gość: Fun IP: *.mst.gov.pl 13.07.01, 15:11 Pytanie: Czy kobiety lubią kusić męzczyzn? A jesli tak to w jaki sposób to robią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Kobiety i kuszenie IP: 10.2.0.* / *.ahoj.pl 13.07.01, 16:45 No chyba widac na ulicach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Msych Re: Kobiety i kuszenie IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 14.07.01, 14:46 Kobiety to cory szatana i kusza mezczyzn do grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kobiety i kuszenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 01:24 Tak Asiu, a jednocześnie mówią, że stroja się dla siebie, żeby dobrze wyglądać, zeby koleżanki diabli wzięli z zadrości itd. I bądź tu człowieku madry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do Janka IP: *.acn.waw.pl 15.07.01, 12:56 Cześć Kobiety kochają dobrze wyglądać i robią to dla facetów ale faktycznie bardziej dla innych kobiet. Wiedzą bowiem doskonale, że inna kobieta dostrzeże wszystkie braki, których nie może zauwazyć facet nawet najlepiej znający kobiety. Stąd to ocenianie się na ulicach, podglądanie innych dziewczyn. Co bardziej odważniejsze potrafią patrzeć na ciebie od przysłowiowych stóp do głów. To mnie dopiero denerwuje! Nigdy żaden facet tak nie oceniał wyglądu jak niektóre koiety! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do Janka IP: *.sympatico.ca 15.07.01, 15:59 Gość portalu: Asia napisał(a): > Cześć > > Kobiety kochają dobrze wyglądać i robią to dla facetów ale faktycznie bardziej > dla innych kobiet. Wiedzą bowiem doskonale, że inna kobieta dostrzeże wszystkie > > braki, których nie może zauwazyć facet nawet najlepiej znający kobiety. Stąd to > > ocenianie się na ulicach, podglądanie innych dziewczyn. Co bardziej > odważniejsze potrafią patrzeć na ciebie od przysłowiowych stóp do głów. To mnie > > dopiero denerwuje! Nigdy żaden facet tak nie oceniał wyglądu jak niektóre > koiety! > > Pozdrawiam Pamietaj ze kobieta dla facetow nie jest tylko dla oczu. Kobieta dla kobiety raczej tak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do (....) IP: *.acn.waw.pl 15.07.01, 18:18 Witam Drogi iksie - nie wiem jak się do ciebie zwracać - a ważne jest czy jesteś kobietą czy facetem. Nikt mi nie powie, że facet od razu zwraca uwagę na kobiece wnętrze. Najpierw kobieta musi się mu spodobać wizualnie. Nieprawdziwe jest więc twoje stwierdzenie, że "kobiety dla facetów nie są tylko dla oczu". Jest to wierutna bzdura. Facetowi babka musi się podobać, może mieć najpiękniejsze wnętrze a on i tak się nią nie zainteresuje. Smutne, ale prawdziwe. Gdyby było tak jak piszesz nie byłoby zdrad. Oczywiście, że w drugim etapie znajomości mężczyzna zwraca uwagę na to czy kobieta nadaje się na przyjaciela, a przede wszystkim czy jest z nią o czym porozmawiać. Ale nie od razu! Kobiety są od mezczyzn w tej materii lepsze, gdyż potrafią dać szansę brzydalowi. Najczęściej okazuje się, że to fascynujący człowiek, a one swej decyzji nie żałują. Tak więc widać, że nie zgadzam się z przedmówcą :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do (....) IP: *.sympatico.ca 15.07.01, 23:43 Gość portalu: Asia napisał(a): > Witam > > Drogi iksie - nie wiem jak się do ciebie zwracać - a ważne jest czy jesteś > kobietą czy facetem. Nikt mi nie powie, że facet od razu zwraca uwagę na > kobiece wnętrze. Najpierw kobieta musi się mu spodobać wizualnie. Nieprawdziwe > jest więc twoje stwierdzenie, że "kobiety dla facetów nie są tylko dla oczu". > Jest to wierutna bzdura. Facetowi babka musi się podobać, może mieć > najpiękniejsze wnętrze a on i tak się nią nie zainteresuje. Smutne, ale > prawdziwe. Gdyby było tak jak piszesz nie byłoby zdrad. Oczywiście, że w drugim > > etapie znajomości mężczyzna zwraca uwagę na to czy kobieta nadaje się na > przyjaciela, a przede wszystkim czy jest z nią o czym porozmawiać. Ale nie od > razu! Kobiety są od mezczyzn w tej materii lepsze, gdyż potrafią dać szansę > brzydalowi. Najczęściej okazuje się, że to fascynujący człowiek, a one swej > decyzji nie żałują. Tak więc widać, że nie zgadzam się z przedmówcą :-)) > > Pozdrawiam > > Ale ja sie z Toba zgadzam! Moze powinienem dopisac kilka slow wyjasnien. Piszac ze kobieta nie jest facetowi tylko dla oczu nie powiedzialem wcale ze dla nich nie jest. Jest jak najbardziej i chyba oczy prowadza dalej, nawet do lozka. Tam zas oczy przestaja odgrywac swoja wazna role, bowiem inne czulosci sie odzywaja. Dotyczy to oczywiscie mezczyzn, gdyz kobiety wola tylko patrzec na siebie. Mezczyzni wiecej: patrzec i kochac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Asi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 00:51 Facet rzeczywiście najpierw taksuje dziewczynę wzrokiem (mówicie potem, że Was rozbiera wzrokiem), Wy kobiety robicie to samo tylko krócej i rzeczowiej. Inaczej byście nie umówiły się z facetem, który Was bajeruje. To oczywiste, że najpierw zwracamy uwagę na urodę i walory fizyczne, bo skąd mamy wiedzieć coś o Waszym intelekcie czy charakterze. Poza tym samcami jesteśmy i takimi zostaniemy więc trochę się nam rzuca na mózg. Ale to na początku, kiedy i tak nic o Was nie wiemy. Znam przypadki, kiedy brzydula potrafi oczarować właśnie tym co ma w sobie. Jest pewna różnica w tym, czy facet szuka dziewczyny do łóżka, czy na resztę życia. Ładna buzia i tzw. walory może starczą na początek, ale poźniej to za mało. Brzydkie dziewczyny nic tracicie, ten który goni tylko za ładnym tym i owym nie zainteresuje się Wami. To oszczędzi Wam tylko gorzkich wspomnień. A Wy piękne i atrakcyjne: częściej przyciągacie "łowców pierwszych nocy", po których pozostaje tylko posciągane i zgniecione prześcieradło. Czy wiecie, że niektórzy mężczyźni myślący bardziej głową niż czymś innym po prostu was omijają, bo uważają, że nie mają u Was szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Kobiety i kuszenie IP: *.proxy.aol.com 16.07.01, 03:21 Czy lubia kusic? Co za pytanie? Oczywiscie! Zeby nie obrazac swietoszek, ktore jak wiadomo-przenigdy!-powiem,ze ja nie robie nic innego! No, troche przesadzam,bo mam dobry zawod, rodzine itd. ale od malej dziewczynki uwodze mniej czy bardziej symbolicznie napotkanych chlopcow i mezczyzn. Taka sie urodzilam,mam to we krwi i nawet nie usiluje tego zwalczac,bo oprocz sporadycznych wybuchow zazdrosci nic sie zlego nie dzieje. Jak to robie? Po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kobiety i kuszenie IP: *.icom.ca 16.07.01, 04:00 Gość portalu: Dora napisał(a): > Czy lubia kusic? Co za pytanie? Oczywiscie! Kobieta zawsze kusila. Ewa kusila Adama, i kobiety robia to dzisiaj. > Zeby nie obrazac swietoszek, ktore jak wiadomo-przenigdy!-powiem,ze ja nie > robie nic innego! > No, troche przesadzam,bo mam dobry zawod, rodzine itd. ale od malej dziewczynki > > uwodze mniej czy bardziej symbolicznie napotkanych chlopcow i mezczyzn. > > Taka sie urodzilam,mam to we krwi i nawet nie usiluje tego zwalczac,bo oprocz > sporadycznych wybuchow zazdrosci nic sie zlego nie dzieje. > Jak to robie? > Po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Kobiety i kuszenie- do Marcina IP: *.proxy.aol.com 16.07.01, 06:38 Marcinie-nie obrazaj sie,ale nie wiesz o czym mowisz. Zreszta niech powiedza inne kobiety, bo jest to uczucie Wam (mezczyznom) prawdopodobnie nieznane. Tej wladzy zaden mezczyzna odebrac mi nie moze.Zapytaj prawdziwych mezczyzn,czy tego nie lubia? Ty chyba jestes jeszcze bardzo mlody i traktujesz sprawe ambicjonalnie, a tu nie o to chodzi,o nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kobiety i kuszenie- do Marcina IP: *.icom.ca 16.07.01, 07:26 Gość portalu: Dora napisał(a): > Marcinie-nie obrazaj sie,ale nie wiesz o czym mowisz. > Zreszta niech powiedza inne kobiety, bo jest to uczucie Wam (mezczyznom) > prawdopodobnie nieznane. > > Tej wladzy zaden mezczyzna odebrac mi nie moze.Zapytaj prawdziwych mezczyzn,czy > > tego nie lubia? Ty chyba jestes jeszcze bardzo mlody i traktujesz sprawe > ambicjonalnie, a tu nie o to chodzi,o nie! Wiesz, ja nie traktuje tego ambicjonalnie, bo lubie ogladac ladne laski. Tylko uwazaj gdzie i kiedy tak kusisz bo moze sie to skonczyc dla ciebie zle. A co do wladzy, owszem macie ja ale tylko dlatego ze facet wam ja daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Kobiety i kuszenie- do Dory IP: *.pfizer.com 16.07.01, 20:47 Gość portalu: Dora napisał(a): > Marcinie-nie obrazaj sie,ale nie wiesz o czym mowisz. > Zreszta niech powiedza inne kobiety, bo jest to uczucie Wam (mezczyznom) > prawdopodobnie nieznane. > > Tej wladzy zaden mezczyzna odebrac mi nie moze.Zapytaj prawdziwych mezczyzn,czy > > tego nie lubia? Ty chyba jestes jeszcze bardzo mlody i traktujesz sprawe > ambicjonalnie, a tu nie o to chodzi,o nie! Nie wiesz jeszcze za masz do czynienia z kompletnym debilem, ktoremu dodatkowo w jego juz i tak szczatkowych procesach mysliowych przeszkadza obsesyjna chec potwierdzania swojej wartosci jako mezczyzny (bo niczym innym sie nie moze pochwalic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Kobiety i kuszenie IP: *.sympatico.ca 16.07.01, 04:04 Tak, kochamy byc kuszeni. To jest cos podobnego do uczucia rybaka widzacego rybke plynaca do przynety ( tylko ze przyjemniejsze). Uciecha, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: Kobiety i kuszenie IP: 212.33.64.* 16.07.01, 07:54 Zgadzam się z Dorą, że kobiety kuszą, kuszą i jeszcze raz kuszą i mają to chyba w genach. I to wcale nie jest nic złego, że kobieta na widok atrakcyjnego mężczyzny wciąga brzuch, poprawia włosy, uśmiecha się czy coś tam. Wszystkie kobiety chcą podobac się mężczyznom, choć nie wszystkie się do tego pryznają. Wydaje mi się że niektórzy tę naturalną cechę kobiet mylą z celową prowokacją, jaką niektóre kobiety stosują by poderwać faceta. To juz jest zupełnie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Kobiety i kuszenie-do Marcinka IP: *.proxy.aol.com 16.07.01, 08:33 Wlasnie to jest najzabawniejsze, ze faceci tego wcale nie kontroluja.Sa jak male dzieci. Jak bedziesz troche starszy,Marcinku, i przestaniesz ciagnac dziewczynki za warkoczyki, to sam sie przekonasz,ze ty zadnej wladzy kobietom nie bedziesz dawac-one sobie ja same biora.Jesli tylko tego chca.Kropka! Caluje cie w nos,maly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Kobiety i kuszenie-do Marcinka IP: *.sympatico.ca 16.07.01, 08:57 Gość portalu: Dora napisał(a): > Wlasnie to jest najzabawniejsze, ze faceci tego wcale nie kontroluja.Sa jak > male dzieci. Jak bedziesz troche starszy,Marcinku, i przestaniesz ciagnac > dziewczynki za warkoczyki, to sam sie przekonasz,ze ty zadnej wladzy kobietom > nie bedziesz dawac-one sobie ja same biora.Jesli tylko tego chca.Kropka! > Caluje cie w nos,maly! Marcin pewnie mial na mysli te wladze ktora moze uzyc gdy kobieta juz mu zezwolila, czyli wtedy kiedy trzyma ja w objeciach w lozku. Zanim jednak do tego dojdzie pelna wladza nalezy tylko i wylacznie do kobiety. Nam mezczyznom niejednokrotnie przychodzi sie duzo nastarac azeby ta wasza kobieca "wladza" przestala byc wladza. Przeciez to Wy ukladacie nas do lozka, nie odwrotnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kobiety i kuszenie-do Marcinka IP: *.icom.ca 16.07.01, 22:01 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: Dora napisał(a): > > > Wlasnie to jest najzabawniejsze, ze faceci tego wcale nie kontroluja.Sa ja > k > > male dzieci. Jak bedziesz troche starszy,Marcinku, i przestaniesz ciagnac > > dziewczynki za warkoczyki, to sam sie przekonasz,ze ty zadnej wladzy kobie > tom > > nie bedziesz dawac-one sobie ja same biora.Jesli tylko tego chca.Kropka! > > Caluje cie w nos,maly! > > Marcin pewnie mial na mysli te wladze ktora moze uzyc gdy > > kobieta juz mu zezwolila, czyli wtedy kiedy trzyma ja w > objeciach w lozku. Zanim jednak do tego dojdzie pelna wladza > > nalezy tylko i wylacznie do kobiety. Nam mezczyznom > niejednokrotnie przychodzi sie duzo nastarac azeby ta > wasza kobieca "wladza" przestala byc wladza. Przeciez to Wy > ukladacie nas do lozka, nie odwrotnie. Pozdrawiam Nie zgadzam sie. Sa laski ktore lubia podrywac. Ale nie o to chodzi. Dora bycmoze jest ladna, ale o jakiej wladzy tu mowimy? To ze jest piekna i moze mi rozkazywac albo powalic na kolana? Czlowieku, na swiecie jest tyle pieknych kobiet ze jakas Dora ktora chce byc krolowa wcale mi nie imponuje. Poprostu olewam taka i ide do innej. Jesli spotykam dziewczyne ktora nie chce mna rzadzic, to daje jej wtedy ta wladze dobrowolnie! Dora moze sobie rzadzic slabiutkim facetem ktory bedzie ja calowal po stopkach jak ta bedzie po nim chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kobiety i kuszenie-do Marcinka IP: *.icom.ca 16.07.01, 21:52 Gość portalu: Dora napisał(a): > Wlasnie to jest najzabawniejsze, ze faceci tego wcale nie kontroluja.Sa jak > male dzieci. Jak bedziesz troche starszy,Marcinku, i przestaniesz ciagnac > dziewczynki za warkoczyki, to sam sie przekonasz,ze ty zadnej wladzy kobietom > nie bedziesz dawac-one sobie ja same biora.Jesli tylko tego chca.Kropka! > Caluje cie w nos,maly! Alez kochanie, o jakiej wladzy tu gadasz? Przeciez zeby cie pozbawic tej wladzy, moge cie poprostu OLAC. Napewno nie jestes najpiekniejsza laska na swiecie, a innych ladnych jest duzo. To jest wladza ktora my dajemy wam. Ja chetnie daje kobiecie ta wladze, ale zawsze wiem ze moga ja odebrac. Poprostu ja olewam. Proste no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.P. Re: Kobiety i kuszenie-do Marcinka IP: 212.244.94.* 16.07.01, 22:03 Ty jesteś chory na władzę.Kogo chcesz pozbawiać władzy? Olać to dziewczyny Ciebie powinny.Władzę mozesz mieć w swoim domu i w swoim łóżku.W ogóle to Ci współczuję,musi być Ci ciężko z tą Twoją urojoną władzą.Facet wyluzuj się, życie jest wystarczająco szare i ciężkie.Zyczę Ci mniej olewania.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Kobiety i kuszenie-do Marcinka IP: *.pfizer.com 16.07.01, 22:14 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Gość portalu: Dora napisał(a): > > > Wlasnie to jest najzabawniejsze, ze faceci tego wcale nie kontroluja.Sa ja > k > > male dzieci. Jak bedziesz troche starszy,Marcinku, i przestaniesz ciagnac > > dziewczynki za warkoczyki, to sam sie przekonasz,ze ty zadnej wladzy kobie > tom > > nie bedziesz dawac-one sobie ja same biora.Jesli tylko tego chca.Kropka! > > Caluje cie w nos,maly! > > Alez kochanie, o jakiej wladzy tu gadasz? Przeciez zeby cie pozbawic tej wladzy > , > moge cie poprostu OLAC. Napewno nie jestes najpiekniejsza laska na swiecie, a > innych ladnych jest duzo. To jest wladza ktora my dajemy wam. Ja chetnie daje > kobiecie ta wladze, ale zawsze wiem ze moga ja odebrac. Poprostu ja olewam. > Proste no nie? > a jak ona cie oleje wczesniej, to co chlopku-roztropku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Kobiety i kuszenie IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.01, 23:53 Jasne ze nas kusza. A robia to w sopsob tak perfekcyjny, ze prawie zawsze dajemy sie skusic. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kuszenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 00:50 Kusicie, ale czy w pewnym momencie same nie wpadacie we własne sieci?. A jak się zakochacie to co? Tak łatwo rzucicie faceta? Akurat. Wasza władza w pewnym momencie się kończy. Same nawet nie wiecie kiedy i gdzie. Facet po prostu odchodzi do innej i to niekoniecznie dlatego, że z niego taka szowinistyczna świnia, ale dlatego, że szuka czegoś więcej. Kuszenie starcza na początek, później trzeba wykazać się czymś więcej. A co w przypadku, kiedy inna kusi skuteczniej? Konkurencja jest duża. Życzę więcej samokrytycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kuszenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 00:51 Kusicie, ale czy w pewnym momencie same nie wpadacie we własne sieci?. A jak się zakochacie to co? Tak łatwo rzucicie faceta? Akurat. Wasza władza w pewnym momencie się kończy. Same nawet nie wiecie kiedy i gdzie. Facet po prostu odchodzi do innej i to niekoniecznie dlatego, że z niego taka szowinistyczna świnia, ale dlatego, że szuka czegoś więcej. Kuszenie starcza na początek, później trzeba wykazać się czymś więcej. A co w przypadku, kiedy inna kusi skuteczniej? Konkurencja jest duża. Życzę więcej samokrytycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś