wisia78 27.07.09, 21:49 Pytanie do dziewczyn, ktore chodza na aerobik - Ile razy w tyg chodzicie cwiczyc? Nie wiem, czy tylko ja przeginam, czy Wy tez tak macie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 21:51 wisia78 napisała: > Pytanie do dziewczyn, ktore chodza na aerobik - Ile razy w tyg > chodzicie cwiczyc? 0 (słownie:zero) podpisano: Mariolka Nie wiem, czy tylko ja przeginam, czy Wy tez tak > macie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:00 ja chodze 3 razy w tyg, ale codziennie rowniez plywam w basenie, a takze cwicze na silowni a Ty ile razy chodzisz, że myslisz ze przeginasz? i przede wszystkim od jak dawna? Odpowiedz Link Zgłoś
wisia78 Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:03 Ja chodze 4 razy w tyg, do tego tez rower (sb i nd z 3-4h, a w tyg po 2h prawie codziennie, zalezy tez od pogody) i czasami basen. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:10 to jest ok:) jak bylam sama to aerobik byl codziennie, basen codziennie i silownia codziennie, na samych ćwiczeniach z 5 godz dziennie mi schodziło:) wysilek, a raczej uczucie po nim uzaleznia... odkąd jestem w stałym związku czyli stosunkowo od niedawna, staram się przynajmniej pływać i ćwiczyć na siłowni, siłkę mam w domu więc zaglądam gdy mam wolną chwilkę, no doszedł też regularny i intensywny seks a to też wysilek i to jaki przyjemny... Odpowiedz Link Zgłoś
wisia78 Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:12 hahah ale mnie rozbawiłes :) dlaczego hardkorem? zawsze super czuje sie po cwiczeniach, po jakimkolwiek sporcie, lepsze to niz gnuśniec. 4x/tyg to wbrew pozorom nie jest tak duzo, to tylko 4 godziny. Mija tak szybko, 4 h jednego wieczoru przed tv to mrugniecie okiem. Wiec mozesz sobie porownac. Na rowerze tez nie trzeba szalec, wystraczy jechac normalnym tempem. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:13 Niedawno w klubie fitness spedzalam do 10 godzin tygodniowo - ale chodzilam na zroznicowane zajecia - body combat, joga, step i rozne wzmacniajace. Obecnie biegam. Codziennie, co najmniej 6 km dziennie. Dzis az 16:) Lubie przesadzac. To zdrowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
wisia78 Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:18 No wlasnie o to chodzi :) Ja uwielbiam te wszystki zajecia, mozna wyzyc sie, a pozniej taka zrownowazona jestem :)Dobrze czuje sie psychicznie i fizycznie taka wysportowana i silna, chodze jakos bardziej dynamicznie,poprawia mi sie koordynacja ruchowa, same plusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: ile razy aerobik? 27.07.09, 22:20 Dokladnie! Ja do tego jestem nadpobudliwa, wiec jesli sie fizycznie nie wyszaleje, to mnie wlasne nerwy wykoncza:) A tak, pobiegam, wymecze sie i robie sie niezwykle spokojna. A do tego silna:) Odpowiedz Link Zgłoś