k2i
06.08.09, 12:59
Drogie Panie/kobiety/dziewczyny w trosce o moje zaleczenie krwawiącej rany po niedawnym rozstaniu założyłem sobie tak na wszelki wypadek konto na fotce.pl, profil jest czysto anonimowy, nie ma tam ani mojego zdjęcia jedynie opis, zainteresowania i takie tam bzdety (większość to prawda).
No ale nie o tym miało być, od jakichś 3 dni piszę z niejaką X oczywiście na gg, kurcze ale to nie jest zwykłe pisanie, kobieta jest młodsza od mnie jedynie rok i od niedawna uczy w szkole średniej.
Piszemy ze sobą naprawdę godzinami (np. wczoraj od 20stej wieczorem do 02:30) calutki czas mając o czym rozmawiać, nawet przez chwilę nie odczuwam braku tematu do rozmów.
Wiem jak wygląda (wymieniliśmy się kontami na nk.pl tak że pełna jawność), naprawdę super z nią mi się rozmawia i jest w moim guście, nawet charakter ma taki jak lubię. Wiem że jest wolna gdyż komentarze na nk na to wskazywały, a zresztą po prostu ja o to zapytałem bo i po co owijać w bawełnę. Zaproponowałem jej spotkanie powiedziała że się zastanowi i jeśli będzie miała czas to nie widzi problemu.
Tylko nurtuje mnie jedno pytanie macie może jakieś podobne doświadczenie bo ja w sumie cały ten portal fotka.pl to traktowałem jako coś śmiesznego gdzie nie da się wartościowych ludzi znaleźć ale póki co mile się rozczarowałem, tylko jak to będzie w realu, czy czasem nie jest tak że na gg ludzie są bardziej wylewni i maja więcej do powiedzenia, trochę się tego obawiam gdyż jeszcze takiego czegoś nie próbowałem?
Ciekawe..hmmm?