Gość: FacetC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:21 ej no ty z krakowa jesteś weż się odezwij do mnie obiecałas mi zdjęcie i że sie zakocham pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samica Re: Do samicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:24 jak wyczułeś ze tu jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FacetC Re: Do samicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:27 nie wiem jakos mnie natknelo aby napisac to teraz.....wrcoilem przed momentem i wlasnie taka mysl mi do glowy przyszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samica Re: Do samicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:32 tylko widzisz nie jestem z Krakowa a poza tym im bardziej nie wiesz jak wyglądam tym większą masz szansę się zakochać Z tym bólem cię muszę zostawić, ciasteczko - dalej szukaj na tym forum swojej kremówki (papieskiej) - ja się tu nie lansuję, tylko zabijam czas, i to tylko jeszcze przez parę dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FacetC Re: Do samicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:36 zalezy ci abym sie zakochal? pokaz mi sie to i ja ci sie pokaze(warto) a pozatym ja tu nie szukam zadnej milosci kremowki(papieskie) czy my sie z jakiegos innego forum nie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Do samicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:38 nie sądzę - wpadłam kiedyś na to forum, zagnieździłam się i już, możemy co najwyżej znać się z jakiegoś czata. BTW - może przejdźmy, po co mamy prowadzić tu publiczną rozmowę? proponuję na towarzyski "o wszystkim" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FacetC Re: Do samicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:40 badz pod samica ja bede pod ciachem Odpowiedz Link Zgłoś