Gość: renia IP: *.ath.spark.net.gr 05.01.04, 15:49 Macie jakieś historie o tym jak to mąż był zazdrosny i co z tego wyniklo? Bo mój jakoś nigdy nie był i nie jest specjalnie zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Triss Merigold Re: zazdrosny był mąż IP: *.acn.waw.pl 05.01.04, 17:03 Tak. Mój ex-mąż był zazdrosny o: moich kolegów, koleżanki, psa, pracę i "kogo w niej spotykam". Dziwaczne o tyle, że raz zachowywał się normalnie a raz miał fazy zazdrości. Męczące to było. Co wynikło? Najpierw kłótnie potem rozwód (ale nie tlko z tego powodu). Odpowiedz Link Zgłoś
neevra Re: zazdrosny był mąż 05.01.04, 21:30 Mój mąż jest zazdrosny tylko o mojego byłego, z którym się nadal przyjaźnię (ale czasem mam ochotę na coś więcej) i nic z tego nie wynika. Ale jeden z miich byłych narzeczonych był zazdrosny o: - ginekoga (wizyta raz na pół roku to za często), - rozglądanie się na ulicy (należy chodzić z głową spuszczoną w dół i patrzeć w chodnik), - i inne. Reszty nie pamiętam ale zapamiętam do końca życia jak mnie uderzył. Nigdy więcej go nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś