jeruba 09.03.04, 10:59 heja, wiosna idzie powolutku i mam pytanie, na której ławeczce lubice przysiąść i zrobić sobie przerwę w drodze do domu lub mile zagadnąć sąsiadkę ławeczki to fajne są pzdry, j.j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smootek Re: Moja ulubiona ławeczka 10.03.04, 09:42 ... tak łąweczki fajne są - tylko żeby jeszcze mieć czas na wykorzystanie ich ławeczkowatości w pełni, a nie tylko podziwianie kształtów. Mam nieodparte wrażenie, że niektóre ławeczki łączą się w pary - a potem wracają do stanu naturalnego rozproszenia. Odpowiedz Link
jeruba Re: Moja ulubiona ławeczka 10.03.04, 12:13 nawet jak nie ma czasu poławeczkować, miło jest pocieszyć oko perspektywą ławeczkowania ławki mnie po prostu dobrze nastrajają wiesz jak to jest pzdry, j.j. Odpowiedz Link
pieskuba Re: Moja ulubiona ławeczka 10.03.04, 21:23 Bardzo miło siedzi się koło placu zabaw, albo nawet na brzegu piaskownicy, ale oczywiście nie teraz :o( Udało misię już raz w tym roku powygrzewać na słonku na ławeczce - jakby to powiedzieć - w drodze od ochrony do garażu. Ale wszędzie jest super - dobrze, że ławeczki są. Pamiętam, jak bardzo się ucieszyłam, kiedy się pojawiły. Ty Jeruba to potrafisz tak miło i pogodnie zagadać na zupełnie zwykły temat :o) pieskuba Odpowiedz Link