jeruba 09.04.03, 14:14 A co tam ryzyk fizyk Najfajniejsza jest klatka CCCCCCCCCCCCCCC)))))))))))) pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eccoo Re: Która klatka? 09.04.03, 14:38 zdecydowanie najlepsza masa miłych ludzi ! pzdr ecco Odpowiedz Link
kondra18 Re: Która klatka? 09.04.03, 17:06 nooo, czy ja wiem ..... na D, tez nie jest tak zle, pomijajac informacje na scianie o wzroscie jakiegos dziecka (jak bylam mala to moi rodzice tez zaznaczali moj wzros, ale na framudze w domu, a nie przy windzie) - jest tylko nadzieja, ze jak dziecko bedzie mialo ok. 150 (a jeszcze niestety troche mu brakuje), to dalej nie bedzie sie juz mierzylo, bo bedzie za duze (czytaj starsze). Ale i tak serdecznie pozdrawiam !!! Wszystkie klatki!!! Znaczy mieszkancow!! Odpowiedz Link
mimito Re: Która klatka? 09.04.03, 17:37 Z tym to ja się musze zgodzić klatka >C< jest najlepsza.Cała masa fajnych ludzi pozdry mimito Odpowiedz Link
tori_tori Re: Która klatka? 10.04.03, 13:42 Hej, też jestem z C, i też mi sie tu podoba. Wiecie, że w C, w nocy z soboty na niedzielę przybyła nam nowa maleńka sąsiadeczka? Serdecznie powitajmy Karolinkę. Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Witamy! 10.04.03, 13:48 Witamy! W ostatnim roku przybyło dzidziusiów - ze dwa tygodnie temu w B tez pojawił się mały człowiek. Może jakiś wątek dla dzidziusiowych spraw i niewyspanych rodziców??? Co szef pieskuba na to? Odpowiedz Link
jeruba Re: Witamy! 11.04.03, 11:35 Witam sąsiadeczkę a mamusi i tatusiowi gratulacje!!!!!!!!!!! pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
mimito Re: Która klatka? 11.04.03, 16:38 Karolinka serdecznie pozdrawia wszystkich sąsiadów.A mamusia i tatuś dziękują za gratulacje Odpowiedz Link
pieskuba O dzieciach. 11.04.03, 17:04 Mam namiary na bardzo miłego pediatrę. Przyjeżdza do domu, nie zdziera i jest bardzo miły i kompetentny. Oczywiście nikomu nie życzę problemów, ale jak znam życie to młodzi rodzice zazwyczaj mają liczne wątpliwości. W razie czego dajcie znać. Pieskuba Odpowiedz Link