Dodaj do ulubionych

Pko Bp bank wiecznych kolejek

06.04.07, 12:10
Nie wiem czy ja mam takie szczęscie że co pójde do banku pkobp na
malborskiej\kondratowicza musze stac w gigantycznej kolejce bo oczywiscie
jest otwarte tylko jedno okienko
chyba pora zmienic bank bo widac ze w tym banku nic sie nie zmienia
Obserwuj wątek
    • panda74 Re: Pko Bp bank wiecznych kolejek 06.04.07, 15:09
      Rano czasem są pustki.
      Niestety sama zaraz się tam wybieram i nie chcę myśleć, ile czasu stracę.
    • jtb Dziwny oddział 06.04.07, 19:26

Poszedlem do tego oddzialu z prośbą o kartę kredytową. Dyrektor się nie
      zgodził. Domyśliłem się, że pewnie ze wzgledu na moją datę urodzenia. W
      macierzystym oddziale dostałem bez problemu. Drugim razem poszedlem tam zapytac
      czy można otworzyc drugie konto. Znow dostalem odpowiedż, ze nie mozna miec
      dwóch kont w tym samym banku. W innym oddziale tego banku na to samo pytanie
      usłyszalem ,ze można miec dwa konta.
    • siula3 Re: Pko Bp bank wiecznych kolejek 06.04.07, 20:03
      Jeśli w banku komercyjnym np.millenium pensja prezesa wynosi 800 tys. mies, a
      rząd szuka prezesa dla banku pko bp za 16 tys mies to kandydat musi być idiotą
      żeby wziął tą posadę.A ja nie mam tam konta bo nie chcę żeby moimi pieniędzmi
      rządził idiota.
    • margala i psujący się bankomat 06.04.07, 21:17
      dodatkową atrakcją tej placówki jest psujący się bankomat.
      dwa razy nie chciał mi oddać karty. mogłem się po nią zgłosić do obsługi dopiero
      następnego dnia rano.

pozdrawiaM.
      • machara żenada 19.04.07, 11:56
        a podstarzałe "panienki" są beznadziejnie, ruszają się jak muchy w smole i boją
        się klienta. robią wielką łaskę że obsługują. jak poszłam kiedyś tam zrealizować
        czek zagraniczny, myślałam że zwariuję. czekałam na swoją kolejkę ze dwie
        godziny i jak już panienka zrobiła żądaną operację dla mnie to.... okazało sie
        że nie mają w banku waluty. śmiesznie było bo czek już poszedł do realizacji a
        kasy brak. pan dyrektor musiał wsiąść w swoje autko i pojechać ze mną na
        krasnobrodzką. taka była ta blondynka podobna do kościstej małpki w dziale
        obsługi klienta rozgarnięta. na szczęście nie mam w pko bp rachunku. pozdrawiam
        • panda74 Re: żenada 19.04.07, 12:59
          machara napisała:

> a podstarzałe "panienki" są beznadziejnie<

>taka była ta blondynka podobna do kościstej małpki w dziale
          > obsługi klienta rozgarnięta. >>

Dla mnie żenujący jest taki komentarz.
        • marcyk60 Re: żenada 19.04.07, 20:48
          Ciekawe ile lat ma machara, czy jest podlotkiem, czy "podstarzałą panienką", a
          może już "matroną" w nobliwym wieku???????????????????????/
          Ja mam w tym banku konto, kolejki są to prawda, ale obsługa -moim zdaniem
          bardzo miła i fachowa.
          Machara jak chcesz oglądać "niepodstarzałe panienki" jedź do Egiptu z pewnym
          posłem..........ha,ha
          A lustro to ty masz kobieto?
          • machara Re: żenada 20.04.07, 01:07
            mam mam lustro i jestem zadowolona ze swojego wyglądu. choć mówią że nie to
            ładne co ładne tylko co się komu podoba. ale nie o wygląd chodzi tylko o sposób
            załatwiania klientów. a ten niestety jest na poziomie żałosnym o czym sami
            zaczeliście pisać.ale jeśli lubicie tracić czas w kolejkach to ..... gratuluję.
            chociaż zdania na temat pko bp nie zmienię. żenada żenada tragedia. i żałuję że
            transakcje które realizuję, obsługuje tylko pko bp. lecz mimo wszystko pochwała
            należy się oddziałowi na krasnobrodzkiej. pozdrawiam
            • marcyk60 Re: żenada 21.04.07, 21:50
              lustereczko powiedz przecie kto najpiekniejszy na
              świecie.....machara????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • victoria1985 Re: i psujący się bankomat 19.04.07, 19:08
        ja zazwyczaj spotykam się tam z tym że jedna obsługuje a reszta pan lata sobie z
        kawusia w to i z powrotem i żadna nie siądzie choć czeka mnóstwo ludzi w kolejce
        • marcyk60 Re: i psujący się bankomat 24.04.07, 01:08
          ..............????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • tribeka żenada, żenada, żenada 06.05.07, 13:42
          pko to żenada, mogłabym napisać kilka stron żenujących historyjek, testowałam
          kilka banków i PKO biję wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka