june.miller 19.05.04, 13:59 Czy ktoś je ma? Warto kupić 2 produkty do opalania, żeby je dostać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enyya Re: miniradio 19.05.04, 14:19 jesli potrzebujesz tych dwóch produktów do opalania to oczywiście tak, takie radio można kupić w Warszawie za około 5 zł chyba lub nawet mniej, kolezanki kupowały w centrum i z tego co widziałam to sporo czasu im służyło, jest małe i jak ktoś lubi słuchać radio to fajna rzecz Odpowiedz Link
june.miller Re: miniradio 19.05.04, 14:22 To chyba kupię i będę brać na plażę bez strachu że mi ukradną albo zepsuje się od piasku Dzieki Odpowiedz Link
klakierka Re: miniradio 20.05.04, 20:45 ja kupiłam 1 produkt i kilka klientek tez po jednym ale radyjko sobie zamówiłam ) za 50 gr faktycznie nie bedzie zal jesli zgubie albo ukradną a tak wogóle to ono lezy u mnie w domu juz tydzień i nie gra bo zapominam kupić baterii Odpowiedz Link
kati_p syf 21.05.04, 00:03 Moj tata dostał takie w prezencie przy jakims zakupie no i musze przyznac ze jakosc odbioru stacji (nawet RMF) jest DO BANI. Nie wiem, jak u z magicznym radyjkiem avonowym ) Odpowiedz Link
nikasob Re: miniradio 21.05.04, 08:07 Ja sobie kupiłam i jestem zadowolona. Odbiera bez zarzutu. Odpowiedz Link
omango Re: miniradio 21.05.04, 09:47 a ja robilam w ten sposob, ze jak klientka kupowala dwa produkty z tej linii to dostawala ode mnie radio w prezencie (w koncu ta cena jest symboliczna a teraz bede skladac zamowienie z K6 i wreszcie kupie sobie Odpowiedz Link
diabelek62 Re: miniradio 21.05.04, 23:41 to radio marsjańskie przyleciało do Avonu?? zwykła reklamówka ktura przestanie łapać stacje po 12 godz działania pozdrawiam Odpowiedz Link
kati_p Re: miniradio 22.05.04, 00:11 Dokladnie to, diabełku. Wstyd mi było nawet pokazywać katalog z tak przereklamowanym syfskim gadżetem. Odpowiedz Link
omango Re: miniradio 23.05.04, 20:23 Nie przesadzajcie dziewczyny - radio moze nie jest cudem techniki (w koncu za taka cene nie mozna tego oczekiwac) - ale na plaze nadaje sie akurat. Odpowiedz Link