Dodaj do ulubionych

podsumowanie

16.06.04, 10:34
za proste pytanie na forum avon zostałem nie miło potraktowany, a moje
podsumowanie po przeczytaniu waszych postów to : forum avon nie słuzy
reklamie firmy avon, nikt tu nie sprzedaje, koordynatorzy avon sa niemili i
nie nauczeni pracy z klientami. lider oriflame od razu jest tu traktowany od
górnie i nikt nie potrafi sensownie rozumować na tym forum. z przykroiscia
dla mnie nie dla was musze stwierdzić że nie odpowiada mi to wasze zachowanie
i podejrzewam ze waszym klientom którzy to przeczytali tez zmieni sie opinia
na temat was i całego avonu. pozdrawiam i na jakis czas was żegnam moze w
przyszłości się tu cos zmieni
Obserwuj wątek
    • omango Re: podsumowanie 16.06.04, 10:36
      No chyba sie poplacze, ze takie ze mnie zero wink
      Nie pozdrawiam i nie do zobaczenia.
    • kati_p Re: podsumowanie 16.06.04, 10:37
      Podsumowanie:
      Lider Oriflame nie używa ogólnie przyjętych norm pisowni w języku polskim- nie
      stosuje dużych liter, ma problemy z pisownią, co utrudnia czytanie jego postów.
    • chicarica Re: podsumowanie 16.06.04, 10:45
      Co to znaczy, być potraktowanym "od górnie"?
      Lider Oriflame, który wsławił się nachalną reklamą i zaśmiecaniem forum, nie
      będzie na nim nigdy traktowany poważnie. Od dawna szyliderek (wiadomo czemu) i
      Ty (bo go popierałeś, a do tego się reklamowałeś i zaśmiecałeś forum) jesteście
      tu persona non grata (sprawdź w słowniku co to znaczy wink). Na swój wizerunek
      długo pracowałeś i teraz zbierasz owoce swojej pracy.
      • 1szylider Re: podsumowanie 22.06.04, 15:38
        chicarica napisała:

> Co to znaczy, być potraktowanym "od górnie"?
        > Lider Oriflame, który wsławił się nachalną reklamą i zaśmiecaniem forum, nie
        > będzie na nim nigdy traktowany poważnie. Od dawna szyliderek (wiadomo czemu)
        i
        > Ty (bo go popierałeś, a do tego się reklamowałeś i zaśmiecałeś forum)
        jesteście
        >
        > tu persona non grata (sprawdź w słowniku co to znaczy wink). Na swój wizerunek
        > długo pracowałeś i teraz zbierasz owoce swojej pracy.

Witam!

A co z tym dawaniem glosu?

A juz myślałem, że zawarlismy jesli nie traktat pokojowy, to przynajmniej
        rozejm w obliczu Waszego nieszczęścia...

A mowili, w archiwum X, aby strzec się chupacabry...
        smile)))

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
        Pozdrawiam i zapraszam!
        • chicarica Re: podsumowanie 23.06.04, 07:02
          > A co z tym dawaniem glosu?
          >
          > A juz myślałem, że zawarlismy jesli nie traktat pokojowy, to przynajmniej
          > rozejm w obliczu Waszego nieszczęścia...
          >
          > A mowili, w archiwum X, aby strzec się chupacabry...
          > smile)))

A dawaj sobie głos, dawaj. To otwarte forum i dopóki nie zaczynasz za dużo
          mieszać i się awanturować, to Cię kasować nie będę. W obliczu śmierci Twojego
          forum nie będę kopać leżącego wink
          Co do naszego nieszczęścia - obawiam się, że Twoje nadzieje są płonne. Avon to
          wielka firma i nie sądzę, żeby taki drobiazg poważnie nadszarpnął zyski firmy.
          A jeśli chodzi o reputację, to uważaj żeby ta afera nie zahaczyła także i o
          reputację innych firm. Swoją drogą, to ja całkowicie zgadzam się z tym, co
          powiedział psycholog o sprzedaży bezpośredniej w artykule wklejonym na Twoim
          forum. Te firmy tylko wysysają soki z pracujących tam ludzi, a rzeczy takie
          jak "przyjazność" firmy to jeden wielki mit. Niestety, dokładnie to samo da się
          powiedzieć o wielkich korporacjach nie tylko SB, przenoszących produkcję do
          Europy Środkowowsch. i krajów trzeciego świata. Nikt tam nie jest
          zainteresowany "dawaniem pracy", rozwojem tych krajów czy coś - chodzi tylko o
          maksymalne wyżyłowanie ludzi, a jak już się z nich nie da więcej wycisnąć, to
          wyrzuca się ich na śmietnik.
          Nie jestem ani antyglobalistką, ani socjalistką, ale gorąco polecam lekturę
          książki Naomi Klein "No Logo". Chyba w październiku ma się ukazać polski
          przekład, ale jak ktoś chce w oryginale, to mogę podesłać zzipowany plik na
          maila. Kobieta naprawdę dobrze opisuje mechanizmy rządzące współczesnym
          biznesem. I radziłabym otworzyć oczy i przestać wierzyć w bzdety wciskane
          sprzedawcom po to, by ich wyżyłować do cna.
    • nikasob Re: podsumowanie 16.06.04, 11:01
      Super! Może wreszcie przestaniesz zaszczycać nas swoimi inteligentnymi wątkami,
      których nie potrafimy zrozumieć! Z wielką radością żegnam na tym forum, mam
      nadzieję, że znajdziesz sobie takie, gdzi potrafią sensownie rozumować.
      Powodzenia i żegnaj. Vaya con Dios
      • chicarica Re: podsumowanie 16.06.04, 11:19
        Zastanawiające jest tylko, że jeszcze nigdy nie dostałam negatywnych komentarzy
        od czytelników forum, którzy nie byli związani z Oriflame. Jak widać Roberti,
        ekspert od prowadzenia forum na które mało kto zagląda, oraz szylider czyli
        chodzące jednoosobowe forum, są bardzo niezadowoleni z samego faktu istnienia
        konkurencyjnego forum. wink
        • nikasob Re: podsumowanie 16.06.04, 11:24
          Dzięki za zrobienie porządku wink
          • chicarica Re: podsumowanie 16.06.04, 11:28
            Ależ bardzo proszę smile Zamierzałam to zrobić i tak, ale siedzę właśnie w pracy i
            co chwilę telefon dzwoni więc się nie wyrabiam troszkę.
    • maua_dreadka Re: podsumowanie 21.06.04, 20:11
      wiesz wpadlam dzisiaj na to forum przypadkiem i ty chyba facet masz kompleksy na swoim punkciei oriflamu....
      • 1szylider Re: podsumowanie 22.06.04, 15:42
        maua_dreadka napisał(a):

> wiesz wpadlam dzisiaj na to forum przypadkiem i ty chyba facet masz kompleksy
        n
        > a swoim punkciei oriflamu....

Witam!

A ja myslę, że robert ma inne komlexy, mianowicie chea by wszyscy kochali i
        jego i to, co on robi, ale przeciez oczywiste jest, ze ludzie mają rozmaite,
        często przeciwstawne interesy...

Warto o tym pamiętać i nie wymagac od wszystkich miłości, ale można za to
        pięknie różnić sie...
        Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
        Pozdrawiam i zapraszam!
        • maua_dreadka Re: podsumowanie 22.06.04, 16:35
          ja jestem osobiscie konsultantka avonu od dluzszego czasu i jakos nie wielbie avonu pod niebiosa, nie wciskam ludziom kitu i rowniez jestem szczera jesli pytaja mnie o opinie...
          niedawno zaczelam niektore produkty kupowac w oriflamie nie widze w tym sprezecznosci a osoba P. Roberta po przejrzeniu przeze mnie forum naprawde szczezre mnie dziwi ... jakby tylko czyhal na podkniecie sie ludzi z avonu ew. niekorzystne wiadomosci na temat firmy.
          A do oriflamu mam napradwe bardzo duzo 'ale'...
          • justa_79 Re: podsumowanie 22.06.04, 16:38
            maua, widocznie jesteś na forum od niedawna, bo do tej pory Robert wydawał się
            w porządku, a Twoje zarzuty pasują bardziej do innego męskiego przedstawiciela
            O. na tym forum... wink
            • maua_dreadka Re: podsumowanie 22.06.04, 18:07
              no jak napisalam ... jestem od niedawna ... ale sama spojrz:
              wchodze na strone forum rzuca mi sie watek podsumowanie. Ok ... ktos stracil prace nie chce byc w avonie ale chyba nie trzeba go namawiac na oriflame od razu. Moze ja jestem ostatnio rozdrazniona ... ale czytajac posty tego Pana ... no sorry mam negatywne odczucia.
              • roberti.ori Re: podsumowanie 22.06.04, 18:15
                maua_dreadka napisał(a):

> no jak napisalam ... jestem od niedawna ... ale sama spojrz:
                > wchodze na strone forum rzuca mi sie watek podsumowanie. Ok ... ktos stracil
                pr
                > ace nie chce byc w avonie ale chyba nie trzeba go namawiac na oriflame od
                razu.
                przykro mi ale chyba nawet nie przeczytałaś o co w tym wątku chodzi.

> Moze ja jestem ostatnio rozdrazniona ... ale czytajac posty tego Pana ... no
                s
                > orry mam negatywne odczucia.
                droga świeżo upieczona forumowiczko, musisz nauczyć się pewnych zasad na forum
                avonu, po pierwsze popraw poprawna pisownię, ponieważ robisz bardzo duzo błędów
                ortograficznych, po drugie czytaj to co kto pisze a potem dopiero się
                wypowiadaj. Jeszcze jedna rzecz jesli masz wielkie ale do Oriflame to przedstaw
                je na moim forum. wystarczy wcisnąć link( to takie coś co poniżej ma kolor
                czerwony)
                • maua_dreadka Re: podsumowanie 22.06.04, 20:25
                  Błędy ortograficzne .. cóż... są ludzie, którzy nie używają polskich znaków w internecie. Za literówki przepraszam, ale posta pisałam w pośpiechu i nie na swojej klawiaturze.

>Po drugie czytaj to co kto pisze a potem dopiero się
                  > wypowiadaj

nie pisałam bezpośrednio o treści (chociaz pierwsza wypowiedz w ogole nie wygladala jak ogloszenie ze przyjmiesz i zapraszasz do pracy) ale jak odbieram Twoje posty - negatywnie - mam do tego prawo, bez względu na to jak długo znajduję się na forum.

>Jeszcze jedna rzecz jesli masz wielkie ale do Oriflame to przedstaw
                  > je na moim forum.

>>A do oriflamu mam napradwe bardzo duzo 'ale'..

nie napisalam ze mam wieeelkie ale ale duzo pojedynczych 'ale' ... w swoim czasie sie na ich temat wypowiem.

> wystarczy wcisnąć link( to takie coś co poniżej ma kolor
                  > czerwony)

dobrze wiem co to jest link i nie potrzebuje tlumaczen - jesli chcesz mnie obrazic to wybacz nie tedy droga.

--
                  nieco zdegustowana
                  maua dreadka
                • chicarica Re: podsumowanie 23.06.04, 07:04
                  Nie zauważyłam w poście mauej_dreadki błędów ortograficznych. Co najwyżej
                  pewien niedostatek interpunkcji, ale to drobiazg. wink
                  • 1szylider Re: podsumowanie 24.06.04, 02:13
                    chicarica napisała:

> Nie zauważyłam w poście mauej_dreadki błędów ortograficznych. Co najwyżej
                    > pewien niedostatek interpunkcji, ale to drobiazg. wink
      • roberti.ori Re: podsumowanie 23.06.04, 21:52
        maua_dreadka napisał(a):

> wiesz wpadlam dzisiaj na to forum przypadkiem i ty chyba facet masz kompleksy
        n
        > a swoim punkciei oriflamu....
        wiesz, wpadłam dzisiaj na to forum przypadkiem, i ty facecie, chyba masz
        kompleksy na swoim punkcie i punkcie oriflame.
        • chicarica Re: podsumowanie 23.06.04, 22:45
          To nie jest błąd ortograficzny, Robercie.

[Hint: sprawdź w słowniku hasła takie jak: ortografia, interpunkcja, styl,
          składnia. W ramach ćwiczenia swojej spostrzegawczości możesz potem napisać,
          jaki to jest błąd wg. słownikowych definicji. wink]
          • roberti.ori Re: podsumowanie 24.06.04, 07:18
            Ok. zwracam honor. był to tylko taki żart, próba pokazania jak bardzo denerwuje
            fakt, kiedy ktoś od początku na ciebie nalatuje doczepiając sie, do czego sie
            da. Pani mała rastamanka, bez poznania mnie próbowała od razu mnie skrytykować
            twoim językiem Kasiu. pozdrawiam
            ps. wróćmy do normalnych rozmów bez krytyki
            • kati_p Re: podsumowanie 24.06.04, 09:17
              A nie pamiętasz Roberti o tym, o czym sam mówiłeś?
              ..Że konsultantki Avonu nie rozumieją Twoich "takich żartów"?
              Oraz dlaczego, kiedy jakaś dyskusja staje się dla Ciebie niewygodna, nazywasz
              ją wówczas "żartem", którego my oczywiście nie zrozumiałyśmy?
            • maua_dreadka Re: podsumowanie 24.06.04, 17:12
              > da. Pani mała rastamanka, bez poznania mnie próbowała od razu mnie skrytykować
              > twoim językiem Kasiu.

Po 1

Przepraszam najmocniej, ale wyrazilam swoje zdanie to chyba normalne na tego typu forach, ktore sa dla uzytku publicznego. Nikogo nie obrazilam. Skrytykowalam tylko cos co rzucilo mi sie w oczy, bylo jak najbardzuiej prawidziwe i nie mam sobie nic do zarzucenia.

Po 2.

Nie podoba mi sie, kiedy ktos od razu z racji tego ze jetes na forum od niedawna traktuje Cie w inny sposob - to uwazam nie ma zadnego znaczenia, a ja naleze do osob ktore w wielu przypadkach wola sprawe przemilczec a nie pisac bez sensu. To nie pierwsze forum na ktorym pisuje.

i po 3.

Moj nick okreslony jest jasno maua_dreadka wiec BARDZO PROSZE wyrazac sie o mnie w taki sposob a nie okreslac mnie mianem "rastamanka".
              • chicarica Re: podsumowanie 24.06.04, 18:31
                Maua, nie przejmuj się tak, Robercik to taki nasz lokalny folklor wink]
                Baw się dobrze na forum i nie zwracaj uwagi na trolle.
                • maua_dreadka Re: podsumowanie 24.06.04, 19:20
                  dzieki wielkie :]]
                  za mile przyjecie mnie na forum - dostosuje sie do rady i nie bede zwracac uwagi na trolle smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka