13.07.04, 16:32
Tak się zastanawiam - czy zwykły szary człowiek może iść do COKu (mam pod
nosem) i sobie pooglądać te wszystkie cuda? Chętnie bym się przypatrzyła
kolorówce i powąchała różne różności (w tym serię senses jak już będzie). Czy
do takich odwiedzin trzeba być konsultantką?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: COK 13.07.04, 16:37
      nie, nie trzeba, możesz po prostu iść i powiedzieć, że chcesz obejrzeć to i
      tamto. kupić natomiast nie możesz, chyba, że zagadasz jakąś konsultantkę, która
      akurat będzie robiła zakupy i poprosisz, żeby wzięła coś dla Ciebie.
      • zaliczka Re: COK 13.07.04, 16:42
        Dzięki!

Kupuję u swojej konsultantki, niech ma, chciałam tylko oglądnąćsmile To super! A
        od kiedy będzie w COKu Senses? To znaczy generalnie od kiedy są nowości?
        • emilia.kosecka Re: COK 13.07.04, 17:45
          W coku mozna kupic nowe produkty od chwili wejścia katalogu, czyli żele senses
          bedą dostępne od 23.07.2004r., natomiast wąchac, oglądać, testowac itp można o
          cały katalog wstecz, czyli kiedy jest to zapowiedź nowosci z następnego katalogu.
    • zaliczka Re: COK 15.07.04, 17:00
      Wiecie, poszłam do tego COKu. Ale inaczej to sobie wyobrażałam smile. Jakoś byłam
      przekonana, że ten sklep to jest samoobsługowy. A wcale nie, do tego
      wieeeeelgachna kolejka. Zawsze takie są? Czy może jest jakiś spokojniejszy
      okres? Bo żeby tylko powąchać, to mi się nie chce ani stać, ani narażać się na
      niezadowolenie całej reszty oczekujących...
      • enyya Re: COK 15.07.04, 17:25
        Niektóre COK-i są samoobsługowe, np. w Warszawie na Jerozolimskich, a na Słowiczej już nie, choć kiedyś był. Nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy długa kolejka w żadnym z nich. Pewnie miałam szczęście.
        • sister52 Re: COK 18.07.04, 16:24
          Jedynym samoobsługowym COKiem w Polsce jest COK w Jerozolimskich w Warszawie, a
          więc w każdym innym będą Panie za ladą i zazwyczaj kolejki sad
      • emilia.kosecka Re: COK 18.07.04, 20:14
        Nie trzeba stać w kolejce zeby obejrzec produkty, mozna podejsc bez kolejki, ale
        zwykle testery są w punkcie obsługi konsultantek a tam zwykle nie ma kolejek,
        lub czekaja co najwyzej 2 osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka