Dodaj do ulubionych

ręce mi opadły :-(

17.08.04, 19:31
Właśnie przejrzałam sobie podgląd faktury za paczkę, którą jutro odbieram w
COKu. 70% zamówienia to "brak w magazynie". Jestem wściekła. Nawet nie
pociesza mnie fakt, że dostanę w tej paczce torbę konsultantki i passion
dance gratis sad
Obserwuj wątek
    • kati_p Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 08:25
      to dokup te rzeczy w Coku (pewnie będą) a listę niedosłanych produktów wykasuj
      u Pani w recepcji..
      • justa_79 Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 09:38
        z tego, co wiem, to orissa nie ma tak blisko do COKu, no i koszt dojazdu. może
        Avon zwróci ten koszt? wink mnie też często trafiają się braki i czasami muszę
        czekać na dosłanie aż 2 miesiące - bo w kolejnej paczce znów jest to samo
        hasło. na szczęście zwykle jest to jedna rzecz, a nie 70%! w poprzednim
        zamówieniu nie przysłali mi dezodorantu cytrusowego do stóp, więc zamówiłam na
        wszelki wypadek drugi - ten do stóp i obuwia. no i teraz cytrusowy przyszedł
        już po miesiącu, a dla odmiany - tego drugiego nie ma smile

orissa, a czego Ci brakuje?
        • orissa Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 18:56
          justa_79 napisała:

> z tego, co wiem, to orissa nie ma tak blisko do COKu, no i koszt dojazdu.

Akurat tym razem odbieram w COKu, ale nie będę miała czasu na zakupy w sklepie,
          będę przez kogoś grzecznościowo przywieziona i odwieziona i to może trwać tylko
          chwilkę sad

> orissa, a czego Ci brakuje?

Niedługo dopiszę, dopiero wróciłam z pracy, ogarnę się i spiszę ze strony czego
          nie będę miała.
    • avonkoordynator Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 16:37
      a można wiedzieć jakie braki i z którego katalogu
      dziś skladam zamówienie i poprostu nie chce się tez rozczarować

tokej@poczta.onet.pl
      • orissa Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 20:01
        Podaję więc swoje braki.
        Będzie capsem bo kopiuję z podglądu faktury.

ZEST.PRO SPORT DEO/WODA
        KOMPL.WIT.KREM SPF15
        AS ZEL/OCZY Z LIPOSOMAMI
        SPA PEEL/TWARZ Z HERBAT
        PASS.DANCE UPOMINK.30ML
        AB BALSAM POKRESL.OPLANIZ
        SSS DEO OPOZNIAJ.DEPILACJE
        BALSAM/CIALA LYRICAL
        FAR AWAY SENS.EMBR.EDT 50ML
        CT LAKIER/PAZN.PEEKABOO
        CT LAKIER/PAZN.ALLOY
        CT LAKIER/PAZN.TROPICAL
        CT SZMINKA BIRCHWOOD
        CT SZMINKA LILAC SHINE
        CT SZMINKA PEACH SHINE
        NE UTAWRDZACZ PŁYT.PAZN
        FW CYRTUS SPRAY/STOP
        CT TUSZ/RZĘS POOL BLUE
        PRO SPORT DEO/KULKA
        PRO SPORT EDT/ASL
        SENS.MYDLO/PLYN.FANTAST.DAY
        SENS.ZEL/PRYSZN.FANTAST DAY
        SENS.ZEL/PRYSZN.MY MOMENT
        SENS.ZEL/PRYSZN.RE-CHARGE
        DEO ON DUTY BEZZAP.50ML
        ULOT.PR.KR.NAW.FOR MEN
        TUSZ POGRUBIA. BLACK

Na dodatek nie dałam rady dziś jechać po paczkę a mam tylko 2 dni do wyjazdu sad
        • kati_p Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 07:55
          no pięknie, ja bym się chyba wściekła...
          i co w TAKIEJ sytuacji powiedzieć klientom???
          A półki w COK-u pełne... uncertain
          • orissa Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 08:34
            kati_p napisała:

> no pięknie, ja bym się chyba wściekła...

Ja się wściekłam...

> i co w TAKIEJ sytuacji powiedzieć klientom???

Muszę się jeszcze wytłumaczyć z braku przyrządu do manicure z poprzedniego
            katalogu, ten puder do ciała jaki oferują w ramach przeprosin mogą sobie w buty
            wsadzić.

> A półki w COK-u pełne... uncertain

Mam nadzieję, że pełne, bo w piątek jadę odebrać paczkę, a wszystkiego poza
            pomadkami CT mam powyżej 5 sztuk z każdego rodzaju, więc trochę tego jest. Będę
            musiała na miejscu sprawdzić braki, bo jeszcze mam nadzieję, że to jakaś
            pomyłka sad
            • matej_lublin Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:00
              sprawdź orissa dobrze na podglądzie faktury, czy przypadkiem nie masz pozycji,
              które mają napisane "brak produkty" gdzieś poniżej jako np. "produkt
              alternatywny" lub taki sam produkt, ale w nazwie z końcówką EE, co oznacza, że
              otrzymasz produkt z napisami po rosyjsku
              mi część produktów, które wymieniłaś na liście tak właśnie przysłano

pozdrawiam,
              Krysia
              • sister52 Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:08
                Właśnie, Krysia ma rację. Mnie też czasem piszą na podglądzie "brak w
                magazynie" a niżej produkt alternetywny z końcówką EE lub WE lub RO. W innych
                wrsjach językowych, do których powinni doczepić karteczki z polskim
                tłumaczniem.
                A swoją drogą braki są okropne. Gorzej niż przed zeszłymi Świętami, aż strach
                pomyśleć co będzie na te Święta! Ja cały czas mam w brakach komplet 3
                kosmetyczek z katalogu 07 i miałam informcję, że będą one w magazynie w pon. 16
                sieprnia. Złożyłam zamówienie 16 sierpnia wieczorem i we wtorek 17-ego widzę,
                żę nadala kosmetyczki są w brakach. Dzwonię i pytam o co chodzi. Miła Pani
                odpowiada "były, ale się skończyły". Owszem, przyszły w poniedziałek, ale chyba
                5 sztuk na krzyż i w zasadzie dla nikogo nie starczyło. Kolejenej daty dostawy
                nie znają. Tak samo jak nie znają daty dostawy SPRAWNEGO dezodorantu Footworks
                i torebek dla Klubu Roży. Skandal!
                • sister52 Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:20
                  No i tak, właśnie powstała faktura do zamówienie składanego wczoraj wieczorem.
                  Produkt: [SENS.ZEL/PRYSZN.FANTAST DAY] brak w magazynie ale za to produkt
                  [SENS.ZEL/PRYSZN.FANT.DAY FE] produkt alternatywny jest wink)) A próbki Perceive
                  dla panów są WE [PR.PERCEIVE FOR MEN (X1) WE] smile
                • justa_79 Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:56
                  apropos zagranicznych wersji, zdziwiłam się wczoraj, gdy znajoma przywiozła mi
                  z COKu mydło w płynie Senses, na którym nie ma ani jednego słowa po polsku ani
                  żadnej dołączonej karteczki smile ale co tam, mydło jest super, bardzo przyjemny
                  zapach, design opakowania ciekawy smile
                  • orissa Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 23:55
                    Tak, jak radziłyście, sprawdziłam czy mam produkt alternatywny. Tylko przy
                    jednym produkcie jest dopisek "produkt alternatywny" (SENS.MYDLO.PLYN FANT.DAY
                    WE).
                    • enyya Re: ręce mi opadły :-( 24.08.04, 11:43
                      wczoraj złożyłam zamówienie z K10 do COK-u i na fv mam SENS.ZEL/PRYSZN.FANT.DAY FE produkt alternatywny, SENS.MYDLO.PLYN FANT.DAY WE produkt alternatywny, SENS.MYDLO/PLYN.MY MOM.WE produkt alternatywny. Co oznaczaja litery WE i FE, w jakim języku to będę miała ?

I jeszcze jedno, czy dostałyście już Dez. ODSWIEŻAJĄCY.DEO/STOP I OBUWIA ?, u mnie też go brak na fv , może w COK-u bedzie.
                      • omango Re: ręce mi opadły :-( 24.08.04, 13:06
                        na f-rze z tego katalogu otrzymalam informacje, ze tego dezodorantu d stop nie
                        bedzie (podobna sytuacja jak w poprzednim katalogu zest. do manicure)
                        ale za to polecaja w zamian... inne produkty do stop!... wink
                      • sister52 Dezodorant Footworks 24.08.04, 20:28
                        Witam,
                        dezodorantu do stóp i obuwia Footworks nie ma i nie będzie - tak w skrócie
                        przedstawię Wam to co Avon ma do powiedzenia w kwestii tych dezodorantów. Nawet
                        prezentów przeprosinowych za nie nie przewidują. Nie dość że robiłyśmy zwroty i
                        niektóre z nas traciły kasę na wysyłkę tych dezodorantów do Garwolina, to
                        jeszcze klientki nie dostaną tych dezodorantów. Przynajmniej w tym roku.
                        Fajnie, co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka