orissa 17.08.04, 19:31 Właśnie przejrzałam sobie podgląd faktury za paczkę, którą jutro odbieram w COKu. 70% zamówienia to "brak w magazynie". Jestem wściekła. Nawet nie pociesza mnie fakt, że dostanę w tej paczce torbę konsultantki i passion dance gratis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 08:25 to dokup te rzeczy w Coku (pewnie będą) a listę niedosłanych produktów wykasuj u Pani w recepcji.. Odpowiedz Link
justa_79 Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 09:38 z tego, co wiem, to orissa nie ma tak blisko do COKu, no i koszt dojazdu. może Avon zwróci ten koszt? mnie też często trafiają się braki i czasami muszę czekać na dosłanie aż 2 miesiące - bo w kolejnej paczce znów jest to samo hasło. na szczęście zwykle jest to jedna rzecz, a nie 70%! w poprzednim zamówieniu nie przysłali mi dezodorantu cytrusowego do stóp, więc zamówiłam na wszelki wypadek drugi - ten do stóp i obuwia. no i teraz cytrusowy przyszedł już po miesiącu, a dla odmiany - tego drugiego nie ma orissa, a czego Ci brakuje? Odpowiedz Link
orissa Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 18:56 justa_79 napisała: > z tego, co wiem, to orissa nie ma tak blisko do COKu, no i koszt dojazdu. Akurat tym razem odbieram w COKu, ale nie będę miała czasu na zakupy w sklepie, będę przez kogoś grzecznościowo przywieziona i odwieziona i to może trwać tylko chwilkę > orissa, a czego Ci brakuje? Niedługo dopiszę, dopiero wróciłam z pracy, ogarnę się i spiszę ze strony czego nie będę miała. Odpowiedz Link
avonkoordynator Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 16:37 a można wiedzieć jakie braki i z którego katalogu dziś skladam zamówienie i poprostu nie chce się tez rozczarować tokej@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
orissa Re: ręce mi opadły :-( 18.08.04, 20:01 Podaję więc swoje braki. Będzie capsem bo kopiuję z podglądu faktury. ZEST.PRO SPORT DEO/WODA KOMPL.WIT.KREM SPF15 AS ZEL/OCZY Z LIPOSOMAMI SPA PEEL/TWARZ Z HERBAT PASS.DANCE UPOMINK.30ML AB BALSAM POKRESL.OPLANIZ SSS DEO OPOZNIAJ.DEPILACJE BALSAM/CIALA LYRICAL FAR AWAY SENS.EMBR.EDT 50ML CT LAKIER/PAZN.PEEKABOO CT LAKIER/PAZN.ALLOY CT LAKIER/PAZN.TROPICAL CT SZMINKA BIRCHWOOD CT SZMINKA LILAC SHINE CT SZMINKA PEACH SHINE NE UTAWRDZACZ PŁYT.PAZN FW CYRTUS SPRAY/STOP CT TUSZ/RZĘS POOL BLUE PRO SPORT DEO/KULKA PRO SPORT EDT/ASL SENS.MYDLO/PLYN.FANTAST.DAY SENS.ZEL/PRYSZN.FANTAST DAY SENS.ZEL/PRYSZN.MY MOMENT SENS.ZEL/PRYSZN.RE-CHARGE DEO ON DUTY BEZZAP.50ML ULOT.PR.KR.NAW.FOR MEN TUSZ POGRUBIA. BLACK Na dodatek nie dałam rady dziś jechać po paczkę a mam tylko 2 dni do wyjazdu Odpowiedz Link
kati_p Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 07:55 no pięknie, ja bym się chyba wściekła... i co w TAKIEJ sytuacji powiedzieć klientom??? A półki w COK-u pełne... Odpowiedz Link
orissa Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 08:34 kati_p napisała: > no pięknie, ja bym się chyba wściekła... Ja się wściekłam... > i co w TAKIEJ sytuacji powiedzieć klientom??? Muszę się jeszcze wytłumaczyć z braku przyrządu do manicure z poprzedniego katalogu, ten puder do ciała jaki oferują w ramach przeprosin mogą sobie w buty wsadzić. > A półki w COK-u pełne... Mam nadzieję, że pełne, bo w piątek jadę odebrać paczkę, a wszystkiego poza pomadkami CT mam powyżej 5 sztuk z każdego rodzaju, więc trochę tego jest. Będę musiała na miejscu sprawdzić braki, bo jeszcze mam nadzieję, że to jakaś pomyłka Odpowiedz Link
matej_lublin Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:00 sprawdź orissa dobrze na podglądzie faktury, czy przypadkiem nie masz pozycji, które mają napisane "brak produkty" gdzieś poniżej jako np. "produkt alternatywny" lub taki sam produkt, ale w nazwie z końcówką EE, co oznacza, że otrzymasz produkt z napisami po rosyjsku mi część produktów, które wymieniłaś na liście tak właśnie przysłano pozdrawiam, Krysia Odpowiedz Link
sister52 Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:08 Właśnie, Krysia ma rację. Mnie też czasem piszą na podglądzie "brak w magazynie" a niżej produkt alternetywny z końcówką EE lub WE lub RO. W innych wrsjach językowych, do których powinni doczepić karteczki z polskim tłumaczniem. A swoją drogą braki są okropne. Gorzej niż przed zeszłymi Świętami, aż strach pomyśleć co będzie na te Święta! Ja cały czas mam w brakach komplet 3 kosmetyczek z katalogu 07 i miałam informcję, że będą one w magazynie w pon. 16 sieprnia. Złożyłam zamówienie 16 sierpnia wieczorem i we wtorek 17-ego widzę, żę nadala kosmetyczki są w brakach. Dzwonię i pytam o co chodzi. Miła Pani odpowiada "były, ale się skończyły". Owszem, przyszły w poniedziałek, ale chyba 5 sztuk na krzyż i w zasadzie dla nikogo nie starczyło. Kolejenej daty dostawy nie znają. Tak samo jak nie znają daty dostawy SPRAWNEGO dezodorantu Footworks i torebek dla Klubu Roży. Skandal! Odpowiedz Link
sister52 Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:20 No i tak, właśnie powstała faktura do zamówienie składanego wczoraj wieczorem. Produkt: [SENS.ZEL/PRYSZN.FANTAST DAY] brak w magazynie ale za to produkt [SENS.ZEL/PRYSZN.FANT.DAY FE] produkt alternatywny jest )) A próbki Perceive dla panów są WE [PR.PERCEIVE FOR MEN (X1) WE] Odpowiedz Link
justa_79 Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 10:56 apropos zagranicznych wersji, zdziwiłam się wczoraj, gdy znajoma przywiozła mi z COKu mydło w płynie Senses, na którym nie ma ani jednego słowa po polsku ani żadnej dołączonej karteczki ale co tam, mydło jest super, bardzo przyjemny zapach, design opakowania ciekawy Odpowiedz Link
orissa Re: ręce mi opadły :-( 19.08.04, 23:55 Tak, jak radziłyście, sprawdziłam czy mam produkt alternatywny. Tylko przy jednym produkcie jest dopisek "produkt alternatywny" (SENS.MYDLO.PLYN FANT.DAY WE). Odpowiedz Link
enyya Re: ręce mi opadły :-( 24.08.04, 11:43 wczoraj złożyłam zamówienie z K10 do COK-u i na fv mam SENS.ZEL/PRYSZN.FANT.DAY FE produkt alternatywny, SENS.MYDLO.PLYN FANT.DAY WE produkt alternatywny, SENS.MYDLO/PLYN.MY MOM.WE produkt alternatywny. Co oznaczaja litery WE i FE, w jakim języku to będę miała ? I jeszcze jedno, czy dostałyście już Dez. ODSWIEŻAJĄCY.DEO/STOP I OBUWIA ?, u mnie też go brak na fv , może w COK-u bedzie. Odpowiedz Link
omango Re: ręce mi opadły :-( 24.08.04, 13:06 na f-rze z tego katalogu otrzymalam informacje, ze tego dezodorantu d stop nie bedzie (podobna sytuacja jak w poprzednim katalogu zest. do manicure) ale za to polecaja w zamian... inne produkty do stop!... Odpowiedz Link
sister52 Dezodorant Footworks 24.08.04, 20:28 Witam, dezodorantu do stóp i obuwia Footworks nie ma i nie będzie - tak w skrócie przedstawię Wam to co Avon ma do powiedzenia w kwestii tych dezodorantów. Nawet prezentów przeprosinowych za nie nie przewidują. Nie dość że robiłyśmy zwroty i niektóre z nas traciły kasę na wysyłkę tych dezodorantów do Garwolina, to jeszcze klientki nie dostaną tych dezodorantów. Przynajmniej w tym roku. Fajnie, co? Odpowiedz Link