treselle 04.09.04, 16:04 czy na stronce avonu w dziale kosultantki jest gdzies potwierdzenie tego ze pieniadze za zamowienie do nich wplynely????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klakierka Re: potwierdzenie 04.09.04, 17:00 jest w danych finansowych , widzisz czy pienądze wpłynęły czy nie Odpowiedz Link
treselle Re: potwierdzenie 04.09.04, 18:56 no mam tam aktualne saldo i podana kwote za jaka zrobilam zamowienie, a gdzie sie to sprawdza, a pieniadze wplacilam juz w czwartek ;/ Odpowiedz Link
orissa Re: potwierdzenie 04.09.04, 18:58 treselle napisała: > no mam tam aktualne saldo i podana kwote za jaka zrobilam zamowienie, a gdzie > sie to sprawdza, a pieniadze wplacilam juz w czwartek ;/ U mnie jest tak, że jak wpłynęły pieniądze do Avonu za fakturę to jest przy tej kwocie minus, jak nie ma minusa to znaczy, że jeszcze nie zaksięgowali tej kwoty. Odpowiedz Link
orissa Re: potwierdzenie 04.09.04, 19:00 orissa napisała: > > U mnie jest tak, U mnie czyli tak samo jak u każdej osoby, ja po prostu po tym znaku minusa rozpoznaję sobie czy pieniądze wpłynęły czy nie Odpowiedz Link
omango Re: potwierdzenie 04.09.04, 19:48 treselle napisała: > no mam tam aktualne saldo i podana kwote za jaka zrobilam zamowienie, a gdzie > sie to sprawdza, a pieniadze wplacilam juz w czwartek ;/ ___ ale czy wplacilas bezposrednio w Avonie? - tzn. w kasie w sklepie Avonu??? - bo tylko wtedy wplata ukazuje sie od razu na Twoim koncie natomiast ksiegowanie przelewu bankowego lub pocztowego zawsze trwa kilka dni Odpowiedz Link