Dodaj do ulubionych

próbki ???

12.01.05, 13:27
jakie to są próbki Click'n'Dream?? ktore dostaje sie z demo Tomorrow
(wczesniej Today) ???????
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: próbki??? 12.01.05, 13:30
      są one zapakowane w takie malutkie, zgrabne kartoniki, elegancko to wygląda.
      • justa_79 Re: próbki??? 12.01.05, 13:30
        przynajmniej takie były przy Today.
        • biba46 Re: próbki??? 12.01.05, 13:45
          identyczne, bo zaszalałam i zamówiłam demo, a wraz z nim właśnie takie
          przysłali. W środku jest taka plastikowa kapsułka, bo są jeszcze w podobnym
          opakowaniu (tylko trochę inny odcień i ciupinkę większe) normalne próbki, które
          zamawiamy.
          • salma88 Re: próbki??? 12.01.05, 14:20
            O wlasnie tez bylam ciekawa jak to wyglada. I mam takie pytanie: czy oprocz
            Tomorrow inne probki perfum tez maja jakies ladne opakowanie? Bo ja kiedys
            zamowilam probki 5 sztuk Incandessence i przyslali mi po prostu polaczone 5
            fioleczek bez zadnego opakowania. A ja np. chcialabym dac mojej klientce ladnie
            zapakowana probke w kartoniku. Jak jest z innymi probkami np. Wink czy
            Perceive?
            • agulha Re: próbki??? 12.01.05, 14:24
              Te zamawiane z formularza zamówień są zawsze popakowane po 5 w folii, i jeszcze
              nie da się jednej oderwać bez uszkodzenia folii [trzeba ciąć]. Ładne w
              kartoniku są wtedy, kiedy są dołączane do zamówienia, bo jest tak napisane w
              katalogu (oferty typu "kup produkty za 37 zł, a dostaniesz próbkę nowego
              zapachu...").
              • salma88 Re: próbki??? 12.01.05, 14:27
                No walsnie - co za lipa. Juz tak mialam z rozrywaniem Incandessence i palec
                sobie rozcielamtongue_out Dzieki za odpowiedz. Wazne, ze w ogole sa te probkitongue_out
                • amarga Re: próbki??? 12.01.05, 14:41
                  Bo czasem zamiast siły rąk trzeba użyć siły innego organu tongue_out
                  • salma88 Re: próbki??? 12.01.05, 14:43
                    He hesmile Zmylily mnie te perforacje na opakowaniu, myslalam, ze to jest
                    rozrywalne ale i tak po nieszczesliwym wypadku uzylam nozyczektongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka