pynia15 12.01.05, 13:27 jakie to są próbki Click'n'Dream?? ktore dostaje sie z demo Tomorrow (wczesniej Today) ??????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: próbki??? 12.01.05, 13:30 są one zapakowane w takie malutkie, zgrabne kartoniki, elegancko to wygląda. Odpowiedz Link
biba46 Re: próbki??? 12.01.05, 13:45 identyczne, bo zaszalałam i zamówiłam demo, a wraz z nim właśnie takie przysłali. W środku jest taka plastikowa kapsułka, bo są jeszcze w podobnym opakowaniu (tylko trochę inny odcień i ciupinkę większe) normalne próbki, które zamawiamy. Odpowiedz Link
salma88 Re: próbki??? 12.01.05, 14:20 O wlasnie tez bylam ciekawa jak to wyglada. I mam takie pytanie: czy oprocz Tomorrow inne probki perfum tez maja jakies ladne opakowanie? Bo ja kiedys zamowilam probki 5 sztuk Incandessence i przyslali mi po prostu polaczone 5 fioleczek bez zadnego opakowania. A ja np. chcialabym dac mojej klientce ladnie zapakowana probke w kartoniku. Jak jest z innymi probkami np. Wink czy Perceive? Odpowiedz Link
agulha Re: próbki??? 12.01.05, 14:24 Te zamawiane z formularza zamówień są zawsze popakowane po 5 w folii, i jeszcze nie da się jednej oderwać bez uszkodzenia folii [trzeba ciąć]. Ładne w kartoniku są wtedy, kiedy są dołączane do zamówienia, bo jest tak napisane w katalogu (oferty typu "kup produkty za 37 zł, a dostaniesz próbkę nowego zapachu..."). Odpowiedz Link
salma88 Re: próbki??? 12.01.05, 14:27 No walsnie - co za lipa. Juz tak mialam z rozrywaniem Incandessence i palec sobie rozcielam Dzieki za odpowiedz. Wazne, ze w ogole sa te probki Odpowiedz Link
amarga Re: próbki??? 12.01.05, 14:41 Bo czasem zamiast siły rąk trzeba użyć siły innego organu Odpowiedz Link
salma88 Re: próbki??? 12.01.05, 14:43 He he Zmylily mnie te perforacje na opakowaniu, myslalam, ze to jest rozrywalne ale i tak po nieszczesliwym wypadku uzylam nozyczek Odpowiedz Link