Dodaj do ulubionych

Jest taka sytuacja

26.05.25, 11:17
Jest taka sytuacja!

Pan N. na oczach miliona widzów gwałci dziennikarkę prowadząca z nim wywiad telewizyjny. Na szczecie oszczędził jej nieletnie dziecko przyglądające się wywiadowi siedząc za kulisami studia TV. Po programie 1/3 widzów domaga się pobranie próbki DNA od pana T. , który w czasie zdarzenia znajdował się w miejscowości oddalonej o 1000 km.
Przecież to jest logiczne. Jeżeli ktoś uważa, że jest inaczej to proszę mnie o tym przekonać.
Obserwuj wątek
    • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 11:30
      Duda dzisiaj w Radio Z zapytany czy teraz po tych wszystkich wpadkach Nawrockiego zagłosowałby na niego. Powiedział cos mniej więcej w tym stylu. - Polska potrzebuje patrioty, a to co ktoś robił w młodym wieku nie powinno się liczyć, bo przecież wszyscy w młodości robiliśmy jakieś głupie rzeczy. Napewno oddam swój glos na Nawrockiego.
      Bogdan Rymanowski w następnym pytaniu zapytał się go o nałogi kandydatów, a Duda na to:

"Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana".

Czyli rozumiemy, ze będą dwa glosowania. Jedno na tego z pałacu, a drugie na naczelnego wodza. Logiczne jak pisior na swoim miejscu.
    • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 11:41
      I wszystko jasne. Nadal czegoś nie rozumiecie?

Karol Nawrocki nie usuwał tatuaży przed kampanią prezydencką. Nie ma w tej sprawie nic do ukrycia - zapewnił członek sztabu kandydata PiS Adam Bielan. Sam Nawrocki mówił wcześniej, że zlikwidował tatuaż z herbem klubu Chelsea. 🤡
    • pkt4a Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 12:12

Tadeusz "Kreska" Batyr

https://pbs.twimg.com/media/Gr3B7oeXsAArZcP?format=jpg&name=small
      • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 12:34
        Równoległa pisowska rzeczywistość.
    • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 12:57
      Młody dobrze gada‼️ x.com/HugoHussar1/status/1926921938485612809
    • weteran-czasu Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 13:05
      Sytuacja z wczoraj:
      Ja: wykrzykuje pan epitety pod adresem Trzaskowskiego, ale konkretnie co ma pan mu do zarzucenia?
      krzykacz PiS: Ja nic nie będę mówił!
      Ja: to dlaczego pan krzyczy i go obraża?
      krzykacz: bo mu się należy?
      Ja: dlaczego?
      Krzykacz : no bo tak!
      Ja: czyli nie potrafi pan uzasadnić swojego krzyku?
      Krzykacz: on jest od Tuska, to nie wystarczy?
      a do kościoła, to nie chodzisz, bo jakbyś chodził to byś wiedział na kogo masz głosować.
      • pkt4a Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 13:36
        weteran-czasu napisał:

> Sytuacja z wczoraj:
        > Ja: wykrzykuje pan epitety pod adresem Trzaskowskiego, ale konkretnie co ma pan
        > mu do zarzucenia?
        > krzykacz PiS: Ja nic nie będę mówił!
        > Ja: to dlaczego pan krzyczy i go obraża?
        > krzykacz: bo mu się należy?
        > Ja: dlaczego?
        > Krzykacz : no bo tak!
        > Ja: czyli nie potrafi pan uzasadnić swojego krzyku?
        > Krzykacz: on jest od Tuska, to nie wystarczy?
        > a do kościoła, to nie chodzisz, bo jakbyś chodził to byś wiedział na kogo masz
        > głosować.
        >
        >

Od miesięcy w kościołach idzie oficjalny przekaz i szeptanka aby głosować za Tadeuszem "Kreską" Batyrem ,poniżej filmik z Wielkopolski :
        wiadomosci.wp.pl/ksiadz-zszokowal-wiernych-w-ciszy-wyborczej-za-polska-czy-za-niemcami-7159083922017024a
    • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 13:20
      Nawrocki nie ma krzty honoru. Jednego dnia wysłuchuje jak Mentzen jebie go jak Kacper burą sukę, a następnego dnia idzie do Mentzena na przesłuchanie i w każdym niemalże zdaniu wazelinuje się do niego powtarzając aż do znudzenia "panie doktorze", a później bez czytania podpisuje zgodę na wszystko co mu Mentzen podsunął. 🤮
      • j-k Jest taka sytuacja - ze trzesiesz majtkami. 26.05.25, 13:26
        kulawy napisał:
        - jak zwykle - byle co.

bo podobno nie tylkiem.

ze Nawrotka wygra - chociaz nie powinien.

moze by tak wozek naoliwic ? - bo skrzypi.

• don.kulawy Re: Jest taka sytuacja - ze trzesiesz majtkami. 26.05.25, 13:30
          Jakie byle co? Nie czapkowa przed Mentzenem jak podwładny najniższego stopnia?
          • j-k Lata mi to i powiewa. Boisz sie Nawrockiego ? 26.05.25, 14:41
            don.kulawy napisał:
            > Jakie byle co? Nie czapkowal przed Mentzenem jak podwładny najniższego stopnia?

Lata mi to i powiewa.
            Boisz sie zwyciestwa Nawrockiego - skoro na okraglo o nim piszesz ?
            czy zwyczajnie ci sie w zyciu nudzi i nie masz co ze soba zrobic ?
            • tymek.rota Re: Lata mi to i powiewa. Boisz sie Nawrockiego ? 26.05.25, 14:50
              j-k napisał:

> czy zwyczajnie ci sie w zyciu nudzi i nie masz co ze soba zrobic ?

nie ma co ze sobą zrobić.
              Największy przegryw forum tego.
              Jest totalnie uzależniony od siedzenia przed kompem.
              Powinni go wysłać na psychoterapię albo co właśnie.

• don.kulawy Re: Lata mi to i powiewa. Boisz sie Nawrockiego ? 26.05.25, 15:15
                Tyłku Prezes pana. Ja nie siedzę przy kompie. Ja mam cały czas przy dupie iPhone'a albo inne urządzenie i mobilnie mogę komunikować się z każdego miejsca na Ziemi. W komsomolcy jeszcze nie macie na wyposażeniu takich cudów techniki? 😅
                • storima Re: Lata mi to i powiewa. Boisz sie Nawrockiego ? 26.05.25, 19:15
                  don.kulawy napisał:

Ja mam cały czas przy dupie iPhon
                  > e'a albo inne urządzenie i mobilnie mogę komunikować się z każdego miejsca na Z
                  > iemi.

To musi być giga super urządzenie mobilne z funkcją teleportacji.

Kiedyś udawał na FK, że przemieszcza się błyskawicznie pomiędzy Belgią a Polską.

Gdy mu udowodniłem, że nie przebywa w żadnym z tych państw. Zdemaskował się lo raz enty. Bo nadawał na forum jak zawsze. Z Rosji.

To jedna z wielu jego spektakularnych wpadek:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,178962761,178962761,Nie_wiem_co_mi_umknelo.html?p=178973345
                  PS
                  Nieustannie wypisuje, że posiada jakiegoś iPhona.
                  To smutne. Widać, że taka jego potrzeba dowartościowania.

W Polsce, Europie Zachodniej to normalka. Nikt nie szpanuje smartfonami.

Ale w Rosji iPhone sprawia wrażenie. Jest tam drogi. I trudno dostępny. Zwłaszcza po sankcjach w 2022 roku.

• don.kulawy Re: Lata mi to i powiewa. Boisz sie Nawrockiego ? 26.05.25, 14:51
              A tobą co kieruje przy produkcji tego nieustającego bełkotu?
              • j-k Lata mi to i powiewa. Boisz sie , cd ? 26.05.25, 22:31
                don.kulawy napisał:
                > A Tobą, Wielce Szanowny Panie Doctorze, co kieruje przy produkcji tego nieustającego oswiecenia?

smiech z twojej bezsilnosci.

szanuje inwalidow.

zarowno fizycznych, jak i umyslowych.

- kazdy moze nim zostac.
    • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 13:35
      Sztabowcom aż z Czerepow dymi od myślenia. Jak w to wrobić Trzaskowskiego?

Karol Nawrocki i tajemnice Grand Hotelu

Karol Nawrocki uczestniczył w procederze sprowadzania prostytutek dla gości Grand Hotelu w Sopocie, gdy pracował tam jako ochroniarz — tak twierdzą jego ówcześni koledzy z ochrony, z którymi rozmawiał Onet.
      www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/karol-nawrocki-i-tajemnice-grand-hotelu-zrodla-onetu-uczestniczyl-w-procederze/kqwwbef,79cfc278
      • pkt4a Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 13:53
        don.kulawy napisał:

> Sztabowcom aż z Czerepow dymi od myślenia. Jak w to wrobić Trzaskowskiego?
        >
        > Karol Nawrocki i tajemnice Grand Hotelu
        >
        > Karol Nawrocki uczestniczył w procederze sprowadzania prostytutek dla gości Gra
        > nd Hotelu w Sopocie, gdy pracował tam jako ochroniarz — tak twierdzą jego ówcze
        > śni koledzy z ochrony, z którymi rozmawiał Onet.
        > www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/karol-nawrocki-i-tajemnice-grand-hotelu-zrodla-onetu-uczestniczyl-w-procederze/kqwwbef,79cfc278

Z gdańskiej agencji towarzyskiej "Rozi" były przywożone do sopockiego Grand Hotelu panie swobodnych obyczajów , dziennikarze o tym już pisali, np w Okiem Wiejskiego Yotube
        A w "Rozi" dla odmiany stali na bramce kumple Tadeusza "Kreska" Batyra o znanych już powszechnie pseudonimach.
      • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 13:55
        Bielan o doniesieniach Onetu: seria kolejnych plugawych ataków. 😂
      • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 14:05
        Karol Nawrocki pracował jako młody człowiek w ochronie Grand Hotelu. Był kierowcą, który woził panie zamówione przez klientów, dowoził je do hotelu, dostarczał do pokoju, a potem z tego pokoju odbierał. Oczywiście brał za to pieniądze - opowiadał w TVN24 redaktor naczelny Onetu Bartosz Węglarczyk. Portal opisuje przeszłość kandydata PiS, powołując się na rozmowy z dwoma jego dawnymi kolegami.
        • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 14:06
          don.kulawy napisał:

> Karol Nawrocki pracował jako młody człowiek w ochronie Grand Hotelu. Był kierow
          > cą, który woził panie zamówione przez klientów, dowoził je do hotelu, dostarcza
          > ł do pokoju, a potem z tego pokoju odbierał. Oczywiście brał za to pieniądze -
          > opowiadał w TVN24 redaktor naczelny Onetu Bartosz Węglarczyk. Portal opisuje pr
          > zeszłość kandydata PiS, powołując się na rozmowy z dwoma jego dawnymi kolegami.
          tvn24.pl/polska/karol-nawrocki-i-sprowadzanie-prostytutek-do-grand-hotelu-doniesienia-dziennikarzy-st8480204
      • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 14:12
        don.kulawy napisał:

> Sztabowcom aż z czerepów dymi od myślenia. Jak w to wrobić Trzaskowskiego?

Odpowiedź jest prosta. Trzaskowski to dupiarz i w tamtym czasie często odwiedzał ten hotel 😂

• don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 14:15
        https://pbs.twimg.com/media/Gr36CNiWoAARN-s?format=jpg&name=900x900
        • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 15:35
          W swojej desperacji Bielan powołuje się na informacje z Le Monde, gazety wspierających socjalistów. 😅
    • don.kulawy Re: Jest taka sytuacja 26.05.25, 16:47
      Karolku PrezesaPana! Dlaczego nie w przysługującym ci trybie wyborczym? Liczysz na to, że się rozmydli?

https://pbs.twimg.com/media/Gr4HZ2gWMAAZoos?format=jpg&name=medium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka