maga19 09.03.05, 17:08 A o tym produkcie coś wiecie Jest w opisie Kory, strona 74. Widać, że Avon wprowadza przed latem jakieś rewolucyjne, w ich mniemaniu kosmetyki. Może z opisu ktoś przepisze działanie Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patysia81 Re: Żel modelujący brzuch dla facetów 09.03.05, 17:31 Ten żel jest dla facetów. Cel: jędrny brzuch - karnityna, kofeina i ekstrakt jabłka wyszczuplają, biorąc udział w spalaniu komórek tłuszczowych; - wyciąg z soi, żeń- szenia i skrzypu sprawiają, że skóra jest elastyczna i gładka; - szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy. Ciekawe, który facet się na to da nabrać, bo na pewno nie mój Na zdjęciu, na całą strone dali brzuch takiego mieśniaka naoliwkowanego Odpowiedz Link
maga19 Re: Żel modelujący brzuch dla facetów 09.03.05, 17:35 Dla facetów?! Jaka szkoda Już miałam ochotę wypróbować. Widzę, że teraz zamierza wstrząsnąć męską cześcią populacji - "jędrny brzuch zapewni ci powodzenie w życiu". Zapytam się męża, czy będzie reflektował na ten specyfik Magda Odpowiedz Link
lavra73 Re: Żel modelujący brzuch dla facetów 09.03.05, 18:42 Dla facetów czy tez nie ja chyba się skuszę by go wypróbować bo przez ostatnie 2 miesiace zaniedbałam brzuch...a skoro dla facetów to z pewnością wystarczająco "mocny" (jak wiadomo faceci są "gruboskórni"). Mnie niestety nie "stac" na bieganie badz cwiczenia (brak czasu, zmeczenie) a tak przed snem...troche smarowanka...a noz choc troszke pomoze, ale jak to mowia - nadzieja matka glupich (a glupi ma zawsze szczescie hihi). Odpowiedz Link