justyna442 12.04.05, 19:47 jak Wam ułatwiają pracę??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lagrima Re: koordynatorzy 12.04.05, 20:16 Wcale. U mnie kontakt z koordynatorką ograniczył się do podpisania umowy, więcej jej nie widziałam. Odpowiedz Link
karioka1985 Re: koordynatorzy 12.04.05, 21:32 zarówno moja KRD jak i OKS bardzo mi pomagają i to od samego początku. miałam szczęście i trafiłam na dobre dusze. jeśli mam jakiś problem lub pytanie to zawsze moge zadzwonić. OKS przywozi mi paczki z centrum (ok.70 km od mojej miejscowości), robi zakupy jeśli potrzebuję produkty za mniej niż 150 złotych "na wczoraj". obie słuzą mi pomoca i informacją. w dodatku są to osoby kompetentnie i znają się na tym, co robią. ostatnio np. chciałam wiedzieć, czy tylko niebieski tonik solutions nie zawiera alkoholu, czy też jest jakiś jeszcze który przeoczyłam. uzyskanie tej informacji wymagało tylko wykonania 1 telefonu aaaaaa, no i mąż mojej OKS jest świetny również zawsze służy pomocą, zaniesie paczkę do samochodu itp. po prostu dżentelmen Odpowiedz Link
aga173 Re: koordynatorzy 12.04.05, 21:30 U mnie było to samo ostatni kontakt miałam pod koniec listopada 2004r. jak byłam na szkoleniu I stopnia Odpowiedz Link