Dodaj do ulubionych

KREM MODELUJACY BRZUCH

14.04.05, 15:36
CZY MOŻE GO UZYWAĆ KOBIETA? JAK MYSLICIE? KUPIC?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 14.04.05, 16:09
      a czemu nie? ja pewnie kupię smile
    • karioka1985 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 14.04.05, 16:40
      ja też chyba kupię. jak wiadomo kosmetyki dla mężczyzn mają silniejsze
      działanie bo mężczyźni są "gruboskórni" winka więc może się okazać że kosmetyk
      ten jest silniejszy i lepszy niz np krem antycellulitowy.
      • lavra73 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 14.04.05, 17:46
        Ja juz jakis czas temu takze pisalam, ze sie skusze i go wezne. A co! smile A
        wiadomo, facetom to tak za bardzo nie da sie bubli wcisnac, cos musi byc w nim
        dobrego. W ogole facetom ciezko jest cos wcisnac...wiec aby sie to przyjelo
        powinno byc dobre (conajmniej). Biorę dla siebie wink Maz i tak sie krzywi jak ma
        peelingu uzyc czy kremu hihi
        Pozdrawiam.
    • aga58 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 07:37
      co to za krem?
    • miniblue Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 08:50
      Byłam na spotkaniu i pytałam OKSki o to samo i powiedziała dokładnie to co
      karioka...
    • gocha221 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:29
      krem ma dośc mocny, męski zapach. Wezcie to pod uwagę przed zakupem, albo nie
      używajcie przed romantyczną randkąsmile
      • justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:32
        ja tam lubię męskie zapachy, czasami używam męskiego żelu pod prysznic,
        podbieram mojemu mężczyźnie wink
        • dezole Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:40
          ja sobie nawet kiedyś sama kupiłam męski żel pod pryśnicsmile
          • ebusia_fam_fatal Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:52
            a ja uzywalam meskiego antyperspirantu big_grinbig_grin
            • joanne20 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:57
              Widze, że więcej pań ma zamiar kupic ten kremik smile

... z tym że ja sie nadal boje.... tego mocnego zapachu [a wiadomo jak tu latem bluzka odsłaniająca brzuch a tam męski zapach hehe wink ] i ogólnie działania... Bo mi by się przydało, żeby ten tłuszczyk zmalał ale to chyba nierealne kremikiem crying
              • gocha221 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 16:01
                krem tłuszczu nie spali. Gdyby to było takie proste i robiłby to krem za 20 zl,
                to 99% społeczeństwa miałoby taki kaloryferek jak ten pan z katalogusmile
                dla mnie to ściema, ale z ciekawości przekonałam mojego chłopaka zeby się próbką
                wczoraj wysmarowałsmile Jest szczupły, więc ogólnie krem nie dla niego ale co tamsmile
                jego zdaniem troche chłodzi skórę i troche ją ściąga, co pewnei ma dawać
                wrażenie że obwód sie zmniejszyłsmile

a co do zapachu: ja tez lubię niektóre męskie, uważam ze zele pod prysznic
                męskie sa w większości rewelacyjne, ale ten zapach jakos srednio mi podszedł-ale
                wiadomo, to już kwestia gustusmile
                pozdr.
            • justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 16:08
              z antyperspirantów podoba mi się męski Nivea wink
              • ebusia_fam_fatal Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 20:29
                bo to byl wlasnie meski nivea smile
                • aniakonsultantka Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 21:42
                  Dziewczyny a jak zereagowałyście na reklamę tego kremu?? tzn. ten kaloryferek??
                  Bo ja z moim narzeczonym śmialiśmy się cały dzień. Mój facet poci się na
                  siłowni od paru lat żeby mieć trochę kratki na brzuszku i nic, a wystarczyło
                  poczekać na krem z avonu wink. Pozdrawiam
                  • gangsta.eve Re: a mnie ten pan z kaloryferkiem zwala z nóg... 16.04.05, 18:17
                    hi hi hi.... czy to ten, co kartkę wczesniej goli się," pielęgnuje oczy" i
                    wklepuje kremik przeciwzmarszczkowy.......widać ze jest bardzo przejęty sesją,
                    ale chyba dobrze się bawi, nie?

Pozdro, ewa

ps. no dobrze, przepraszam- moze troche zdarłam z niego łacha..... hihihi
                    • joanne20 Re:KUPIC, NIE KUPIC? PISZCIE 02.05.05, 09:55
                      Mam zamówienia na ten krem od koleżanek smile
                      Chcą go rzecz jasna dla siebietongue_out Bo uważają, że bedzie mocniej działał od tego
                      na cellulit, bo to dla mężaczyzn ...

Co Wy na to? Sama sie zastanawiam czy go wziąść..

A może ktos miał juz okazje go przetestowac?

Pozdrawiam,
                      Joanne
                      • brzoza12 Re:KUPIC, NIE KUPIC? PISZCIE 06.05.05, 23:35
                        czy ktoras z Was uzywala juz tego kremu i moze wypowiedziec sie na jego temat?
                        Warto go kupic czy lepiej poczekac do nastepnego katalogu na nowy krem na
                        cellulit? Jak z jego zapachem, rzeczywiscie taki mocny i meski, dlugo utrzymuje
                        sie na skorze?
                • joanne20 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 10:26
                  OOOO to ja załozyłam ten topic tongue_out Zapomniałam smile

Własnie dziewczyny która go uzywa i jakie efekty?????

Pisac! Pisac!
    • justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 10:19
      no i jak tam, czy któraś z Was skusiła się na ten krem? jakie wrażenia? ja
      kupiłam, ale jeszcze nie miałam okazji wypróbować wink
      • magdawd Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 10:41
        Mój klient po pierwszym opakowaniu zamówił dwa następne, więc chyba jest
        zadowolony smile
        • karioka1985 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 12:22
          według mojego "teścia": krem napina skórę, przyjemnie chodzi, nie lepi się.
          ogólnie jest zadowolony i czeka na następną promocję.
          • lavra73 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 16:59
            Ja uzywam od czasu kiedy sie wypowiedzialam w tym temacie, ze go kupie.
            Ogolnie nie jest zle... nie lepi sie, chlodzi, sadelko mi zniknelo, ale skora
            jest slabo napieta...taki z lekka flaczek, no ale co mozna wymagac od kiebiety
            po 2 dzieci, a moze to tylko ja tak sobie to tlumacze? No kaloryferka to sie
            raczej nie spodziewajcie. Czy sie skusze na 2 opakowanie? Chyba tak...ale jesli
            nie bedzie jakowys wiekszych efektow to bedzie drugie i ostatnie, bo tyle samo
            moge osiagnac (a moze i wiecej nawet) gdybym zaczela regularnie cwiczyc i
            przeszla na dietke.
            Pozdrawiam.
            • gangsta.eve Re: lavro73 01.07.05, 18:54
              na brzuszek po dwójce dzieci stosowałam krem do biustu, w 9 kat. bedzie w
              promocji. Polecam.I pozdrawiam Ciebie i Twoje latorośle,
              Ewa
              • lavra73 Re: lavro73 02.07.05, 14:10
                Juz tez nad tym myslalam wink byc moze, ze zamiast 2-go opakowania tego zelu
                skusze sie na krem do biustu, nieglupie uwazam.
                A za pozdrowionka slicznie dziekuje, jedno wlasnie lata po boisku (o matko jak
                ja go domyje i czy w ogole poznam) a drugie/a wlasnie oglada po raz setny
                "Rogate Ranczo"...to ja se pojde chyba do kuchni (tam gdzie moje miejscewink ).

Pozdrawiam smile
                • queen.maya Re: lavro73 02.07.05, 14:49
                  o tak- miejsce kobiety jest w kuchni... Mój model małżeństwa jest- mogę to
                  powiedzeć z (kłamaną) dumą włosko- muzułmański wink
                  ps. Dobrze, ze mój Pan i Władca nie kwestionuje wydatków na kobiece bzdetki. A
                  ma nas trzy. Tzn. żona jedna! i córki dwie.
                  Pozdro!
                  • gangsta.eve Re: lavro73 02.07.05, 15:19
                    Współczucia wink
    • justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 02.07.05, 21:47
      przed chwilą użyłam go po raz pierwszy i wrażenia są mało przyjemne wink ja
      jestem ciepłolubna, a on strasznie chłodzi, normalnie mam gęsią skórkę na całym
      ciele, nie tylko tam, gdzie go nałożyłam. to pewnie skutek działania mentolu i
      odparowującej wody. bo konsystencja jest b. wodnista, prawie nie ma co
      wsmarowywać, od razu się wchłania. nie jest lepiący.
      • lady_mogador Re: KREM MODELUJACY BRZUCH - jakie wrażenia ? 18.07.05, 23:05
        Czy ktos jeszcze stosował ten krem ? jakie wrażenia ?
        • justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH - jakie wrażenia ? 19.07.05, 10:00
          bez rewelacji. używam już ponad 2 tygodnie i nie widzę żadnych efektów. plus
          jest taki, że w ogóle się nie lepi, szybko się wchłania. chłodzi, i to
          wszystko, jak ktoś chce się odświeżyć w czasie upałów, polecam wink ot, taki
          gadżet. skóra jest może minimalnie ujędrniona, ale nie jest to efekt od razu
          widoczny i powalający.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka