joanne20 14.04.05, 15:36 CZY MOŻE GO UZYWAĆ KOBIETA? JAK MYSLICIE? KUPIC? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karioka1985 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 14.04.05, 16:40 ja też chyba kupię. jak wiadomo kosmetyki dla mężczyzn mają silniejsze działanie bo mężczyźni są "gruboskórni" a więc może się okazać że kosmetyk ten jest silniejszy i lepszy niz np krem antycellulitowy. Odpowiedz Link
lavra73 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 14.04.05, 17:46 Ja juz jakis czas temu takze pisalam, ze sie skusze i go wezne. A co! A wiadomo, facetom to tak za bardzo nie da sie bubli wcisnac, cos musi byc w nim dobrego. W ogole facetom ciezko jest cos wcisnac...wiec aby sie to przyjelo powinno byc dobre (conajmniej). Biorę dla siebie Maz i tak sie krzywi jak ma peelingu uzyc czy kremu hihi Pozdrawiam. Odpowiedz Link
miniblue Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 08:50 Byłam na spotkaniu i pytałam OKSki o to samo i powiedziała dokładnie to co karioka... Odpowiedz Link
gocha221 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:29 krem ma dośc mocny, męski zapach. Wezcie to pod uwagę przed zakupem, albo nie używajcie przed romantyczną randką Odpowiedz Link
justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:32 ja tam lubię męskie zapachy, czasami używam męskiego żelu pod prysznic, podbieram mojemu mężczyźnie Odpowiedz Link
dezole Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:40 ja sobie nawet kiedyś sama kupiłam męski żel pod pryśnic Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:52 a ja uzywalam meskiego antyperspirantu Odpowiedz Link
joanne20 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 15:57 Widze, że więcej pań ma zamiar kupic ten kremik ... z tym że ja sie nadal boje.... tego mocnego zapachu [a wiadomo jak tu latem bluzka odsłaniająca brzuch a tam męski zapach hehe ] i ogólnie działania... Bo mi by się przydało, żeby ten tłuszczyk zmalał ale to chyba nierealne kremikiem Odpowiedz Link
gocha221 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 16:01 krem tłuszczu nie spali. Gdyby to było takie proste i robiłby to krem za 20 zl, to 99% społeczeństwa miałoby taki kaloryferek jak ten pan z katalogu dla mnie to ściema, ale z ciekawości przekonałam mojego chłopaka zeby się próbką wczoraj wysmarował Jest szczupły, więc ogólnie krem nie dla niego ale co tam jego zdaniem troche chłodzi skórę i troche ją ściąga, co pewnei ma dawać wrażenie że obwód sie zmniejszył a co do zapachu: ja tez lubię niektóre męskie, uważam ze zele pod prysznic męskie sa w większości rewelacyjne, ale ten zapach jakos srednio mi podszedł-ale wiadomo, to już kwestia gustu pozdr. Odpowiedz Link
justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 16:08 z antyperspirantów podoba mi się męski Nivea Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 20:29 bo to byl wlasnie meski nivea Odpowiedz Link
aniakonsultantka Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 15.04.05, 21:42 Dziewczyny a jak zereagowałyście na reklamę tego kremu?? tzn. ten kaloryferek?? Bo ja z moim narzeczonym śmialiśmy się cały dzień. Mój facet poci się na siłowni od paru lat żeby mieć trochę kratki na brzuszku i nic, a wystarczyło poczekać na krem z avonu . Pozdrawiam Odpowiedz Link
gangsta.eve Re: a mnie ten pan z kaloryferkiem zwala z nóg... 16.04.05, 18:17 hi hi hi.... czy to ten, co kartkę wczesniej goli się," pielęgnuje oczy" i wklepuje kremik przeciwzmarszczkowy.......widać ze jest bardzo przejęty sesją, ale chyba dobrze się bawi, nie? Pozdro, ewa ps. no dobrze, przepraszam- moze troche zdarłam z niego łacha..... hihihi Odpowiedz Link
joanne20 Re:KUPIC, NIE KUPIC? PISZCIE 02.05.05, 09:55 Mam zamówienia na ten krem od koleżanek Chcą go rzecz jasna dla siebie Bo uważają, że bedzie mocniej działał od tego na cellulit, bo to dla mężaczyzn ... Co Wy na to? Sama sie zastanawiam czy go wziąść.. A może ktos miał juz okazje go przetestowac? Pozdrawiam, Joanne Odpowiedz Link
brzoza12 Re:KUPIC, NIE KUPIC? PISZCIE 06.05.05, 23:35 czy ktoras z Was uzywala juz tego kremu i moze wypowiedziec sie na jego temat? Warto go kupic czy lepiej poczekac do nastepnego katalogu na nowy krem na cellulit? Jak z jego zapachem, rzeczywiscie taki mocny i meski, dlugo utrzymuje sie na skorze? Odpowiedz Link
joanne20 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 10:26 OOOO to ja załozyłam ten topic Zapomniałam Własnie dziewczyny która go uzywa i jakie efekty????? Pisac! Pisac! Odpowiedz Link
justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 10:19 no i jak tam, czy któraś z Was skusiła się na ten krem? jakie wrażenia? ja kupiłam, ale jeszcze nie miałam okazji wypróbować Odpowiedz Link
magdawd Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 10:41 Mój klient po pierwszym opakowaniu zamówił dwa następne, więc chyba jest zadowolony Odpowiedz Link
karioka1985 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 12:22 według mojego "teścia": krem napina skórę, przyjemnie chodzi, nie lepi się. ogólnie jest zadowolony i czeka na następną promocję. Odpowiedz Link
lavra73 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 01.07.05, 16:59 Ja uzywam od czasu kiedy sie wypowiedzialam w tym temacie, ze go kupie. Ogolnie nie jest zle... nie lepi sie, chlodzi, sadelko mi zniknelo, ale skora jest slabo napieta...taki z lekka flaczek, no ale co mozna wymagac od kiebiety po 2 dzieci, a moze to tylko ja tak sobie to tlumacze? No kaloryferka to sie raczej nie spodziewajcie. Czy sie skusze na 2 opakowanie? Chyba tak...ale jesli nie bedzie jakowys wiekszych efektow to bedzie drugie i ostatnie, bo tyle samo moge osiagnac (a moze i wiecej nawet) gdybym zaczela regularnie cwiczyc i przeszla na dietke. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gangsta.eve Re: lavro73 01.07.05, 18:54 na brzuszek po dwójce dzieci stosowałam krem do biustu, w 9 kat. bedzie w promocji. Polecam.I pozdrawiam Ciebie i Twoje latorośle, Ewa Odpowiedz Link
lavra73 Re: lavro73 02.07.05, 14:10 Juz tez nad tym myslalam byc moze, ze zamiast 2-go opakowania tego zelu skusze sie na krem do biustu, nieglupie uwazam. A za pozdrowionka slicznie dziekuje, jedno wlasnie lata po boisku (o matko jak ja go domyje i czy w ogole poznam) a drugie/a wlasnie oglada po raz setny "Rogate Ranczo"...to ja se pojde chyba do kuchni (tam gdzie moje miejsce ). Pozdrawiam Odpowiedz Link
queen.maya Re: lavro73 02.07.05, 14:49 o tak- miejsce kobiety jest w kuchni... Mój model małżeństwa jest- mogę to powiedzeć z (kłamaną) dumą włosko- muzułmański ps. Dobrze, ze mój Pan i Władca nie kwestionuje wydatków na kobiece bzdetki. A ma nas trzy. Tzn. żona jedna! i córki dwie. Pozdro! Odpowiedz Link
justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH 02.07.05, 21:47 przed chwilą użyłam go po raz pierwszy i wrażenia są mało przyjemne ja jestem ciepłolubna, a on strasznie chłodzi, normalnie mam gęsią skórkę na całym ciele, nie tylko tam, gdzie go nałożyłam. to pewnie skutek działania mentolu i odparowującej wody. bo konsystencja jest b. wodnista, prawie nie ma co wsmarowywać, od razu się wchłania. nie jest lepiący. Odpowiedz Link
lady_mogador Re: KREM MODELUJACY BRZUCH - jakie wrażenia ? 18.07.05, 23:05 Czy ktos jeszcze stosował ten krem ? jakie wrażenia ? Odpowiedz Link
justa_79 Re: KREM MODELUJACY BRZUCH - jakie wrażenia ? 19.07.05, 10:00 bez rewelacji. używam już ponad 2 tygodnie i nie widzę żadnych efektów. plus jest taki, że w ogóle się nie lepi, szybko się wchłania. chłodzi, i to wszystko, jak ktoś chce się odświeżyć w czasie upałów, polecam ot, taki gadżet. skóra jest może minimalnie ujędrniona, ale nie jest to efekt od razu widoczny i powalający. Odpowiedz Link