agars 20.05.05, 09:48 Hej a może ktoś widział odcienie kolorowego musu do ust oraz powiek i policzków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: kolorowe musy 20.05.05, 10:08 Re: Kolorowy mus? dezole 10.05.2005 16:55 + odpowiedz widziałam ale tylko 2 kolorki coral zing(taki średni brąz wygląda w słoiczku a jak maznełam na ręce to wpada w łososiowo-różowy) i peaches&cream (kolorek żółto-złoty) nie wiem jak sie bedą utrzymywały na powiekach ale na policzkach powinny dobrze bo z reki ich zetrzeć nie mogłam ja sobie napewno jakiś kupie Odpowiedz Link
meriamon Re: kolorowe musy 28.05.05, 08:32 Wczoraj mazialam się coral zing i peaches&cream oba sa delikatne... Chcialam sobie zamowić bubble pink jako róz...myslicie,ze bedzie widoczny?Bo tamte 2 tylko sie swieciły... Te swiecidełka wczoraj w tych 2 nie bardzo mi lezały...byly dosc tandetne...;/ Doczytałam sie,ze ten bubble pink tak sie nie swieci...wiec moze byłby najlepszy? Poza tym oceniam je bdb są przede wszystkim trwałe...! Odpowiedz Link