gudz666 Re: SUMMER WHITE 02.07.05, 09:34 Bardzo ciekawy zapach.Świeży,ale jednocześnie słodki. I nawet jest trwały(jak na zapachy Avonu) Odpowiedz Link
aniula7 Re: SUMMER WHITE 02.07.05, 12:41 mialam probke summer white jednak troszke sie nia rozczarowalam...zapach jest dziwny, bardzo krotko sie utrzymuje... moze mialam taka probke ? ;// mialam zamiar je kupic, ale po powachaniu rezygnuje Odpowiedz Link
queen.maya Re: SUMMER WHITE 02.07.05, 14:43 w próbkach nie ma utrwalacza, dlatego szybko wietrzeją Odpowiedz Link
epa5 Re: SUMMER WHITE 02.07.05, 15:00 Bardzo łady letni zapach, taki słodko-kwiatowy i troszkę podobny do zeszłorocznych lazurowe morze, czy jakoś tak, nazwa mi umknęła z głowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
joanne20 Re: SUMMER WHITE- nie nie nie!!!!!!! 03.07.05, 13:02 Dostałam ten zapach, ale jednak go sprzedam dalej!!!! W ogole nie pasuje na lato!!!!! Jest mocny, cięzki i nieładny!!!!!! W ogole nie pasuje do opisu w panoramie ani do tego łagodnego flakonika!!! Odpowiedz Link
lavra73 Re: SUMMER WHITE- nie nie nie!!!!!!! 03.07.05, 21:58 Wzięłam demo, ale tez się zawiodłam, niestety A w dodatku spierdzielił mi sie spsikawek (automizer) i właściwie nawet chyba mi sie nie opłaca robić reklamacji - załamka jednym słowem, a niech ten Avon...grrr Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lavra73 Re: mi też się zepsuł :) 03.07.05, 22:52 o! wadliwe dema, czy całosc bedzie wadliwa? bo to jakos nie wrozy zbyt dobrze na przyszlosc Odpowiedz Link
atagha Re: mi też się zepsuł :) 03.07.05, 23:00 Rzeczywiście ten atomizer jakiś podejrzany Też mam demo Zapach nawet mi się podoba Odpowiedz Link
patusia22 Re: mi też się zepsuł :) 03.07.05, 23:26 ten atomizer jest aż tak delikatny,że się psuje od razu???? Odpowiedz Link
kasiulek_nr1 ja juz dostałam wadliwy 03.07.05, 23:46 ale nie chce mi się bawić w zwroty, bo nie chcę dodatkowych kosztów... Odpowiedz Link
nea2 Re: zasugerowałam się tym co piszecie 06.07.05, 10:28 hmm...ja chyba też zrezygnuję z demo i kupię z katalogu, tylko jeszcze muszę zobaczyć jak pachnie. Odpowiedz Link
gudz666 Re: SUMMER WHITE- nie nie nie!!!!!!! 04.07.05, 09:05 Mój atomizer żyje,chociaż psikam się codziennie i nie wygląda na takiego,co ma się zepsuć Odpowiedz Link
lavra73 Re: SUMMER WHITE- nie nie nie!!!!!!! 04.07.05, 17:31 gudz666 - sie ciesz kochaniutka, masz ogromne szczescie....ehhh...coz..trza bedzie buteleczke jakos tjakos ladnie, delikatusnie rozbic czy cusssss Odpowiedz Link
bluean Re: SUMMER WHITE- nie nie nie!!!!!!! 05.07.05, 19:04 Flakonik to tandetny taki jak w podróbach na bazarze.Dla mnie z kolei ten zapach jest za słaby i niezbyt ciekawy.Coś między sunny skies a pur blanka tylko w gorszym zapachowym wydaniu. Odpowiedz Link
mariolkka Re: SUMMER WHITE 04.07.05, 23:06 Ja mam i bardzo sobie chwale, ladnie pachnie, dlugo sie trzyma, moim zdaniem nazwa jak najbardziej trafiona. Co najwazniejsze nic mi sie nie rozwala ) Odpowiedz Link
vanillaice Re: SUMMER WHITE 06.07.05, 21:20 Ja też zamówiłam sobie demo i jestem zadowolona. Zapach mi się podoba, flakonik też, a trwałości od avonowskich perfum nie wymagam, przynajmniej nie za tą cenę. Uważam, że na lato jest akurat. Odpowiedz Link
trocineczka Re: SUMMER WHITE 11.07.05, 13:12 Tez mam demo Jeszcze nic sie nie rozpadlo... Prosze mnie nie straszyc A sam zapach..hmm.. troche inny od moich dotychczasowych (kazdy mial zawsze nutke wanilii..no a ten nie ma). Ale na sloneczne dni, moim, zdaniem naprawde sie nadaje I jest dosyc trwaly. Przynajmniej na mojej skorze dlugo sie utrzymuje. Odpowiedz Link
hepinka Re: SUMMER WHITE 11.07.05, 14:01 a ja powąchałam próbkę i cieszę się, ze nie wzięłam wezmę sobie lepiej SPIRIT, na lato w sam raz Odpowiedz Link