edak 16.09.05, 11:58 Witam! Czy któraś z Was widziała na "żywo" ten zegarek? jak się prezentuje, jakie wykonanie, jaka wielkość? Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: ZEGAREK do Alternative 16.09.05, 12:40 Widziałam, dostałam z kremem. Cóż, srebrzysty, niewielki zegareczek ze szkiełkami udającymi coś innego, niż są. Nie założę go z pewnością nigdy i uważam, że nie jest najbardziej zachwycającym dodatkiem do garderoby, jaki sobie można wyobrazić. Odpowiedz Link
wesolawdowka Re: ZEGAREK do Alternative 08.10.05, 06:56 Popieram Anexxe Zobaczymy co zrobicie jak klientki będą Wam zwracać bo psują się bransoletki itp.Zegarki przypominają mi czeski JABLONEKS .Jeżeli kupie u zegarmistrza mam GWARANCJE a gwarancja na zegarki AVONU żadna nawet nic na ten temat nie napisali na fakturach .Jest to kolejny chiński bubel. Odpowiedz Link
justa_79 Re: ZEGAREK do Alternative 08.10.05, 10:00 darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. nie zapominaj, że nie kupujesz tego zegarka, tylko dostajesz go gratis przy zakupie kremu. Odpowiedz Link
ancia19 Re: ZEGAREK do Alternative 08.10.05, 10:10 EEE nie gadaj! Płacisz za zegarek, i to słono! Gdyby nie było tego "gratisa" to krem byłby sprzedawany na promocji 30% albo i 40%, czyli za zegarek płacisz 24- 32zł. Nieważne czy go chcesz czy nie! A sam krem w cenie katalogowej kupiło by niewiele osób. Firma promuje nowy produkt, dodają do niego jakiś chiński bubel, który kosztuja ich nie więcej niż 10zł, sprzedają w wyśrubowanej cenie katalogowej i zarobki rosną lawinowo! Sprytne, co? Odpowiedz Link
teleskop184 Re: ZEGAREK do Alternative 16.09.05, 22:37 Zegarek całkiem spoko zwłaszcza że jest za darmo Jak ktoś chce srebrny i z brylancikami to niech sobie wybierze cos u jubilera! Ten całkiem sympatyczny. Odpowiedz Link
anexxa Re: ZEGAREK do Alternative 16.09.05, 23:48 Teleskop, rozumiem, że uwaga o jubilerze jest skierowana do mnie? Czyżbym nie mogła wyrazić własnej opinii? Moim zdaniem, zegarek noname, który udaje ekskluzywny gadżet, jest - co tu owijać w bawełnę - obciachowy. Lepiej kupić prosty, klasyczny zegarek u zegarmistrza. Przynajmniej będzie wiadomo, co to, jak działa, jak zmienić baterię i z jaką dokładnością pokazuje czas. Zauważam jednak, że ludzie lubią niby-ekskluzywne drobiazgi. Z rzeczy srebrnych z brylantami proponuję damską Omegę, bardzo ładna. Jak się ma świecić coś pomalowanego na srebrno i umajonego szkiełkami, to lepiej, żeby w ogóle nie błyszczało. Odpowiedz Link
dezole Re: ZEGAREK do Alternative 17.09.05, 02:09 anexxa rozumiem ze to to twoje zdanie ale ja mam zupełnie inne jak kogos nie stac na brylanty a lubi ozdoby błyszczace to czemu by sie na niego nie skusic? zegarek jest ciekawy i nie odbiera mu uroku nawet to ze jest noname Odpowiedz Link
teleskop184 Re: ZEGAREK do Alternative 17.09.05, 18:12 No właśnie popieram, a p. anexxa jest strasznie drażliwa na swoim punkcie Odpowiedz Link
anexxa Re: ZEGAREK do Alternative 18.09.05, 09:42 Tak, to moje zdanie i mam pełne prawo je wyrazić. Jeśli ktoś lubi nosić coś, co z daleka i przy słabym świetle może faktycznie wygląda ekskluzywnie, ale z bliska już nie - proszę bardzo. Gdyby ktoś spytał mnie o radę - odradzałabym noszenie tego zegarka. Teleskop: nie jestem drażliwa. Mam inny gust niż Ty i nie mam problemu z artykułowaniem swoich myśli, chociaż zapewne moje poglądy stoją w opozycji do poglądów wielu osób tutaj. Odpowiedz Link
starlight4 Re: ZEGAREK do Alternative 18.09.05, 12:13 Mnie się podoba. Ale niestety jest dla mnie zbyt obcisły. Pozdr. Odpowiedz Link
apoloniaa Re: ZEGAREK do Alternative 19.09.05, 21:14 A ja zgadzam się z anexxa.Ten zegarek wygląda jak z odpustu XXI wieku Odpowiedz Link
janette0 zegarek z odzysku...? :( 27.09.05, 11:10 Dostałam dziś 6zegarków,w tym 1dla siebie.Szczerze?spodobał mi sieJednak zauwazylam pewne zadrapania.Pomyślałam ze to tylko 1taki"przypadek",otworzyłam wszystkie..Niestety okazało sie że każdy zegarek ma jakiś "błąd"(zadrapania,odpryski,brud pod szkiełkiem).Przykre,bo moim klientkom zalezało głównie na zegarkua co jak któraś bedzie miala uczulenie na krem?Strach się bać!( Odpowiedz Link
vanillaice Re: zegarek z odzysku...? :( 27.09.05, 21:12 Ja dostałam 3 zegarki i żaden z nich nie chodził - we wszystkich były baterie do wymiany - pewnie miałam pecha. Dałam klientkom kasę na wymianę baterii i jest oki, więcej nerwów i kasy straciłabym zapewne odsyłając to cudo do Avonu i użerając się z nimi żeby wymienili, ale zegarek w sumie niebrzydki. Mi się spodobał. Odpowiedz Link
nulka8 Re: ZEGAREK do Alternative 27.09.05, 23:24 Mam, nosze, podoba mi się bardzo. Juz nawet nauczyłam sie odczytywaac na nim godzine Odpowiedz Link
hepinka Re: ZEGAREK do Alternative 08.10.05, 12:59 zegarek zupełnie nie w moim stylu, ale klientkom się bardzo podoba Odpowiedz Link