Dodaj do ulubionych

KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE SIĘ...

21.09.05, 16:28
Przeglądając to forum doszedłem do wniosku ze mnóstwo jest tutaj agresji ,
dogryzania nawzajem sobie miedzy konsultantami w/w firm.Ja jestem
przedstawicielem FM i nigdy nie powiedziałem złego słowa na produkty avon ,
oriflame.Wręcz przeciwnie używam wielu z tych produktów i twierdze że są na
prawdę dobre.Wybrałem FM dlatego że firma ta jest od niespełna roku na rynku
polskim a ktoś jesli miał do czynienia z marketingiem sieciowym to dobrze wie
że najwięcej i najszybciej zarabiają ludzie na samym poczatku.Trudno zarobić
duze pieniądze podejmując dzisiaj współprace z avon lub oriflame.Doszedłem
jednak do wniosku że chcę zapisać się do avon i oriflame gdyż bede mógł
zakupywać produkty dla siebie o wiele taniej niż to czynie teraz.Po prostu nie
dam nikomu zarobić na mnie.Czekam na oferty bo tak naprawde nie wiem jak się
zapisać.
KONSULTANCI IDZCIE ZA MOIM PRZYKŁADEM I ŁĄCZCIE SIĘ W JEDNĄ GRUPĘ!
NIE CZAS NA KŁOTNIE I ZWADY!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Obserwuj wątek
    • aba001 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 22.09.05, 08:40
      Popieram smile
      Napisałam do ciebie na maila.
      • dpniewska Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 22.09.05, 11:33
        Ja tez popieram, zawsze mysle ze warto wspolpracowac i dzielic sie
        doswiadczeniami a nie naskakiwac i niepotrzebnie wysuwac błedne wnioski smile
        • slawek403 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 22.09.05, 17:21
          Wreszcie pojawiają sie osoby życzliwe.Dziękuje
    • agnus31 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 23.09.05, 20:59
      Popieram pomysł w 100% !
      • one-step Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 23.09.05, 22:05
        Ja też nie jestem za tym żeby szerzyć "nienawiść" między Avonem, Oriflame i FM.
        Mimo, że jestem konsultantką Avonu nie gardze kosmetykami innych firm smile I
        napewno przetestuje perfumy FM. W koncu nie można czegoś oceniać skoro się tego
        nie miało?smile
        • jolanta461 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 24.09.05, 14:44
          witam!!!!!!jestem konsultantką avon i fm. nigdy nie krytykowałam innych firm, i
          wyszło mi to na dobre. krytyka zawsze doprowadziła do utraty klienta, natomiast
          dobre słowo zasze jednało.
          • slawek403 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 24.09.05, 16:12
            Słyszycie to wszystkie konsultantki avonu ! To jest mądra dziewczyna , uczcie
            sie od niej bo jak mówią na nauke nigdy nie jest za późno
            • chicarica Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 25.09.05, 11:07
              Nie mam nic do firmy FM, sławku, ale tutaj zaprezentowałeś się jako agresywny i
              nachalny akwizytor. Do widzenia.
              • agnus31 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 25.09.05, 12:03
                A co powiesz na osoby które zgadzają się ze zdaniem Sławka?
                Usunęłas go z forum a nam to się nie podoba , ale jak widać nie liczysz sie z
                naszym zdaniem , może obawiasz się go? Na jednym z wątków powiedział ze forum te
                nie służy tylko do wymiany opini ale równiez są tu oferty kup , sprzedaj , a do
                tego forum nie służy , chyba że o tym nie wiesz? trochę profesjonalizmu tobie
                brakuje
                • chicarica Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 25.09.05, 12:42
                  Jak już powiedziałam, na tym forum jest JEDEN wątek (na tysiące innych) na
                  którym wolno się ogłaszać - założyłam go po to, by uporządkować ew. spam. Jeśli
                  chcecie, mogę go skasować i wtedy w ogóle nie będzie żadnych ogłoszeń na forum.
                  Myślałam że ucieszycie się z możliwości umieszczania ogłoszeń, przy jednoczesnym
                  uniknięciu tego, że forum składałoby się praktycznie z samych ogłoszeń.
                  Co do zabanowania sławka - po prostu przegiął, umieszczając - mimo moich
                  wielokrotnych próśb o zaprzestanie tego - zaproszeń do współpracy z FM w różnych
                  wątkach, podczas gdy jest na forum miejsce gdzie można to zrobić i nie zaśmieca
                  się w ten sposób forum.
                  Jeśli konsultanci FM chcą sobie dyskutować o swojej firmie, to mogą założyć
                  swoje forum. To jest forum o Avonie, ściśle tematyczne, i nie ma tu dyskusji
                  zarówno o FM, jak i o hodowli rybek akwariowych, co nie znaczy że obawiam się FM
                  czy też wspomnianych rybek akwariowych. Po prostu nie chcę, by forum stało się
                  reklamowym śmietniskiem. Jakoś konsultanci innych firm, np. Nu Skin, potrafili
                  bez problemu to zrozumieć i stosunki z nimi układają się harmonijnie.
                  Chcesz rozmawiać o Avonie - zapraszam. Nie chcesz - nie ma sprawy. Jednak to
                  jest forum prywatne i jego założyciel decyduje o jego tematyce. Istnieje także
                  forum MLM (w dziale Biznes) i tam można rozmawiać o różnych firmach - ale tam
                  dopiero zrozumiecie co znaczy cenzura.
                  Jeśli chodzi o mój profesjonalizm czy jego brak, to dziękuję za troskę, ale nie
                  zauważyłam nic nieprofesjonalnego w moich zachowaniach. Nie zatrudnia mnie ani
                  Gazeta, ani Avon, mam inny zawód, nawet nie sprzedaję kosmetyków, więc bardzo
                  proszę się ode mnie odstosunkować.
                • chicarica Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 25.09.05, 12:45
                  Dodam także że nie widzę tu żadnych osób zgadzających się ze sławkiem, a Ty to
                  po prostu nowe wcielenie sławka, więc bardzo proszę, wyjdź stąd, szkoda prądu na
                  Twoje pisanie, będziesz kasowany.
                  Matko, co za upiedliwy akwizytor.
                  • joanne20 Re: KONSULTANCI AVON , ORIFLAME , FM , ŁĄCZCIE S 25.09.05, 12:57
                    Ja sie zgadzam z Chicaricą, to jest forum Avonowe i wkurzało mnie, jak
                    widziałam rózne wpisy Sławka a szczegłonie ten, w którym napisał, że MY
                    KONSULTANTKI AVONU BOIMY SIE KONKURENCJI ZE STRONY FM uncertain On chyba sam nie wie
                    co mówi, uwazając ze robi Avonowi konkurencję hehe...

Ja Tobie dziekuje Chicarica za usunięcie Sławka z forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka