Dodaj do ulubionych

Jaksą świnia

22.09.05, 09:35
skasowała mój nowy temat dotyczący katalogu numer 13 !!!! A jeśli to nie jej
wina, to głupiego moderatora, któryu powoduje, że forum jest nudne i do
dupy !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • chicarica Re: Jaksą świnia 22.09.05, 09:50
      Ja skasowałam, bo to te wątki są nudne - za każdym razem to samo. Jeśli będzie
      katalog, to pojawi się pod linkiem podanym w opisie forum.
      Jeśli Ci się forum nie podoba, to nie czytaj - jest wiele różnych forów, nie
      musisz czytać akurat tego. Ale powstrzymaj się od wyzwisk.
    • one-step Re: Jaksą świnia 22.09.05, 10:08
      świnia to jest w korycie
    • martta_k Re: Jaksą świnia 22.09.05, 11:36
      to pisze na samej górze "TU ZNAJDZIESZ KATALOGI
      Bardzo proszę NIE ZAKŁADAĆ nowych wątków z pytaniem o katalogi. Jeśli katalogu
      nie ma pod powyższym linkiem, to znaczy że najprawdopodobniej jeszcze go NIE
      MAMY."
      gdyby katalog nr 13 pojawił się to na pewno bylby podany na tej stronie, a ze
      jeszcze go nie ma to nie ma sensu zakladac takiego wątku. Ta sytuacja o
      katalogi była przerabiana juz kilkakrotnie więc takie posty są kasowane i miej
      pretensje do siebie ze nie czytasz tego co pisze na forum....
      a moderatorkie forum pozdrawiamsmile
      • chicarica Re: Jaksą świnia 22.09.05, 11:54
        A dziękuję, dziękuję i też pozdrawiam smile
        Cholera, jak mnie dobijają takie baby, w życiu nic na forum nie napisała, nie
        podzieliła się z nami opiniami ani nie opisała żadnego kosmetyku, tylko wchodzi
        i od razu z pretensjami i wyzwiskami...
    • magda998 Re: Jaksą świnia 22.09.05, 13:31
      Wiem, że już jest ten katalog, więc macie nieaktualne dane. I jakoś INNYCH
      topików o tej samej treści nie skasowaliście, tylko ten. Ciekawe.
      • martta_k Re: Jaksą świnia 22.09.05, 14:06
        magda998 napisała:

> Wiem, że już jest ten katalog, więc macie nieaktualne dane. I jakoś INNYCH
        > topików o tej samej treści nie skasowaliście, tylko ten. Ciekawe.

ale weż pod uwage to że w różnych okregach obowiązują inne nr kat i niektórym
        konsultantkom nie podoba się to że klientki zamiast zamawiac na kat nr 12 nic
        nie zamówią bo ogladały juz nr 13. ta sprawa była już wałkowana i dlatego takie
        posty są kasowane ze względu na sprzeciw.
        Mnie osobiście nie robi to różnicy bo nie zamawiam od konsultantek bo brat
        pracuje w avonie więc dla mnie to nie ma żadnego znaczenia kiedy obejrze
        katalog bo i tak katalogi mnie obowiązuja z opóźnieniem (teraz kat nr 11, kat
        nr 12 od października a nr 13 od listopada), natomiast jestem konsultanka ori i
        dlatego rozumiem te dziewczyny które nie chcą żeby pojawialy sie katalogi na
        wyrost.
        No i po 3, chyba rzadko czytasz to forum, bo takie watki się pojawiaja ale są
        kasowane więc nie tylko twój został skasowany.
      • karioka1985 Re: Jaksą świnia 22.09.05, 14:11
        katalog moze już jest, ale widziały go na oczy chyba tylko trendujące. w formie
        elektronicznej jeszcze go nie ma (przynajmniej nic o tym nie słyszałam). nawet
        konsultantki na forum dla konsultantek jeszcze go nie posiadają.
    • magda998 Re: Jaksą świnia 22.09.05, 15:43
      No dobra - a teraz na spokojnie. Na co dzień nie nazywam ludzi swiniami jak mi
      coś zrobia, ale po prostu się wkurzyłam, jak zobaczyłam, że mój temat został
      skasowany, a inne tematy o wcześniejsze katalogi nadal istnieją.
      Rozumiem pobudki konsultantek, że nie chcą, żeby klientki wiedziały, że coś
      będzie w promocji, więc teraz tego nie kupią. Ja na szczęście mam konsultantkę -
      koleżankę, któraz została nią, bo nie miała od kogo kupować kosmetyków, więc
      nie zależy jej kompletnie na sprzedaży.
      Natomiast słyszałam, że już jest numer 13, więc od razu się zapytałam - a tu
      mnie skasowali.
      • hepinka Re: Jaksą świnia 22.09.05, 16:46
        istnienie katalogu 13 a istnienie skanu katalogu 13 to dwie różne sprawy
        jak na razie nie słyszałam zeby ktokolwiek posiadał skan
      • chicarica Re: Jaksą świnia 22.09.05, 16:47
        Jeśli mi się jakiś podobny wątek rzuci w oczy, to go kasuję. Być może coś
        przeoczyłam, ale na górze strony podana jest jasna i prosta zasada - nie
        umieszczać takich wątków, będą kasowane. Podaj proszę przykład, gdzie wg Ciebie
        nie skasowałam wątku takiego jak Twój?
        Na forum toczyła się już rozmowa na temat wątków z prośbami o katalogi. Ponieważ
        ludzie w zasadzie byli im przeciwni, to zaczęłam je kasować - i nie tylko Twój
        został skasowany. Jeśli Ci się to nie podoba, to trudno - są inne fora na
        których można pisać. Natomiast tłumaczenie się że "się wkurzyłaś" jest lekko
        dziecinne, dorosły człowiek panuje nad emocjami na tyle, żeby nie rzucać naokoło
        wyzwiskami.
        Pozostaje tylko pogratulować Ci pięknego entree na forum.
      • baabcia Re: Jaksą świnia 24.09.05, 22:18
        ktoś opiekuje się forum i ustala zasady.Goście zachowuja się
        jak należy albo sobie zakładaja swoje forum.
        Jak chcesz umieścić skany wcześniej to zrób to na
        swoim forum. Bedzie lepsze to się wszyscy przeniosa.
        Na razie b. kiepsko ci wyszło. Nie masz co
        przepraszać wszyscy widzieli jak sie zachowałaś.
        Ciekawe czy jesteś w stanie czymś zaimponować,
        żeby zatrzeć fatalne wrażenie.
        Kosmetyki upiększaja ciało ale nad duszą i charakterem
        trzeba pracować. Moze mocząc nogi pomedytuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka