joanne20 12.10.05, 21:05 Tak sie bałam ze bedzie to jakis niewypał Ale sie mile zaskoczyłam Szminka jest mięciutka, pieknie się błyszczy a sam kolorek jest bardziej łagodny niż na zdjęciu w katalogu ===> POLECAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k0k Re: MAM DIAMENTOWĄ SZMINKE ODCIEN MAUVE SPARKLE 20.10.05, 08:46 a jak wygląda czy jest perłowa czy z brokatem??może masz zdjęcie jak tak to proszę na gazetowego Odpowiedz Link
mantha Re: MAM DIAMENTOWĄ SZMINKE ODCIEN MAUVE SPARKLE 20.10.05, 15:12 Bardzo bardzo prosze o wiecej informacji na temat tej szminki, i zdjecie "prawdziwego" koloru na gazetowego maila (o ile to mozliwe). jestem zainteresowana, ale naprawde nie chce kupowac kolejnej szminki, ktora zasili pojemnik pt: "kosmetyki kupione pod wplywem impulsu, ktore okazaly sie niewypałami i teraz bardzo tego zaluje i to sie juz nigdy wiecej nie powtórzy" pozdrawiam Odpowiedz Link
joanne20 Re: MAM DIAMENTOWĄ SZMINKE ODCIEN MAUVE SPARKLE 20.10.05, 20:45 Dziewczyny kolor jest taki jak na zdjęciu w katalogu, no może minimalnie jaśniejszy. Ale ogólnie nie jestem nią już taka zachwycona jak na początku- powód-> koszmarnie wysuszyła mi usta Jestem w szoku i bardzo wkurzona jak widze jak teraz wyglądają Co do świecącego efektu to widac takie małe brokaciki, ale zadnego błyszczykowego połysku nie ma... Nie wiem co wiecej napisać- po prostu trochę się rozczarowałam po ok.2 tyg. stosowania Odpowiedz Link
isa666 Re: MAM DIAMENTOWĄ SZMINKE ODCIEN MAUVE SPARKLE 25.10.05, 18:49 a odcień Sparkling Pink?? taki jak w katalogu czy sie różni? Odpowiedz Link