Dodaj do ulubionych

Marzy mi się... :)

13.10.05, 11:59
tak sobie pomyslałam, że Avon mógłby wprowadzić serię naturalsów o zapachu
czekolady smile ehhhh-jak pomyslę o balsamie, spray'u, żelu pod prysznic itp
pachnących czekoladką to aż sie rozpływaam big_grin ...pomarzyc zawsze można smile
Ale jak na razie pozostaje mi cieszyć się z płynu do kapieli "czekoladowa trufla"
Obserwuj wątek
    • mlodaimala Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 13:08
      i jeszcze krem to twarzy naturalsa czekoladowy... mmmmm....
      • gangsta.eve Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 16:34
        i kokosowa seryjka, ale bez żadnych papaj i innych owoców.
        • nea2 Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 16:52
          seria malinowa,mniam
          • patysia81 Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 22:32
            wszystko co malinowe... zawsze i wszędziewink Jestem fanką tego owocusmile
            • nea2 Re: Marzy mi się... :) 14.10.05, 17:09
              patysia81 napisała:

> wszystko co malinowe... zawsze i wszędziewink Jestem fanką tego owocusmile

witaj w klubie big_grin.
    • hepinka Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 20:00
      lepsze promocje na serię SPA mi się marzą big_grin
      no i moze rozszerzenie tej oferty,,, wink
    • hamsterek7 Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 20:24
      a ja uwielbialam balsamy do ust naturals najpierw pomaranczowy i truskawkowo-
      kremowy - super zapachy i delikatny slodkawy posmak smile szkoda, ze ich juz nie
      ma..

chinka_czikulinka napisała:

> tak sobie pomyslałam, że Avon mógłby wprowadzić serię naturalsów o zapachu
      > czekolady smile ehhhh-jak pomyslę o balsamie, spray'u, żelu pod prysznic itp
      > pachnących czekoladką to aż sie rozpływaam big_grin ...pomarzyc zawsze można smile
      > Ale jak na razie pozostaje mi cieszyć się z płynu do kapieli "czekoladowa
      trufl
      > a"
    • justa_79 Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 20:46
      a mi się po prostu marzy, żeby u nas były dostępne te same produkty, które są
      dostępne w Stanach.
      • one-step Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 21:13
        a mi marzy się seria Naturals o zapachu:
        - truskawek
        - cytrynki
        aaa... i błyszczyk w piance wink
        • gangsta.eve Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 21:55
          ładny, figlarny staniczek z logo firmy wink.
          Majtusie, rownie figlarne, też bym mogła mieć.
      • justa_79 Re: Marzy mi się... :) 14.10.05, 12:12
        i jeszcze marzy mi się, aby były do wszystkich zapachów miniaturki - mam
        jeszcze taką miniaturową buteleczkę po Milenii i Casbah.
    • veea Re: Marzy mi się... :) 13.10.05, 23:58
      wyższy upust gwarantowany i wyższe progi upustowe przy niższych zamowieniachsmile
      hehehe...chyba jestem nietrzeźwasmile
      Buziaki,
      Veea
      • biba46 Re: Marzy mi się... :) 14.10.05, 08:29
        veea - poszłaś na całość i ja takie marzenia popieram !!!
        • greta101 Re: Marzy mi się... :) 14.10.05, 08:45
          Ja również popieram marzenia Veei. Dodałabym: lepsza organizacja wewnętrzna i
          atrakcyjniesze dla konsultantek zarządzanie. Czy wam się też często zadarza, że
          w paczce brakuje kosmetyków ("produkcja zakończona", tudzież "doślemy w
          późniejszym terminie")? Czy macie problemy z konetkowaniem się z waszą
          koordynatorką i OKSką? Ja od tygodnia próbuję złapać pierwszą i od 3 dni drugą,
          ale bez powodzenia.
          • veea Re: Marzy mi się... :) 14.10.05, 11:16
            a ja chciałabym również..tez mi sie marzy żeby firma bardziej o nasze drogie
            klientki zadabała, tzn żeby np próbki były tańsze i dziewczyny z niższym
            upustem nie musiały wydawać na nie całego zarobku żeby podarowac je klientkom
            żeby katalog zawierał więcej ofert z prezentami za zakup, no i żeby nie było
            braków w paczkach bo trudno wytłumaczyc jak ktos czasem i 2 , 3 tygodnie czeka
            na kosmetyk, że "produkcja opóźniona" - i potem cierpkie sytuacje się, nawiasem
            mówiąc - po co komu te okręgi trendujące, jak i tak zaskakuje ich wysoka
            sprzedaz produktów nowych i po atrakcyjnych cenachwięc potem w magazynach
            brakuje????
            Ufff jaka litania, i to tak tylko na poczekaniu napisałam..smile
            Buziaki,Veea
    • patyska niektore marzenia... 14.10.05, 13:25
      ... stana sie rzeczywistoscia wink z dobrze poinformowanych zrodel wiadomo, ze beda piankowe
      blyszczyki a dla czekoladomaniaczek blyszczyki czekoladowe. no i miniaturki niektorych zapachow tez,
      ale o tym pewnie wszyscy juz wiedza wink
      • brzoza12 Re: niektore marzenia... 15.10.05, 19:39
        a co to za blyszczyki w piance??
        • one-step Re: niektore marzenia... 18.10.05, 21:12
          błyszczyk w piance big_grin fajnie by było... takie jeszcze nie wynaleźli tak sobie
          wymyśliłam... konstencja bitej śmietany... jaaammmi big_grinbig_grin
    • chinka_czikulinka Re: Marzy mi się... :) 18.10.05, 19:07
      po przeczytaniu waszych wpisów...rozmarzyłam się jeszcze bardziej big_grin big_grin big_grin
      • isa666 Re: Marzy mi się... :) 27.10.05, 12:44
        apropos czekolady smile mysle ze powinni taka serie wprowadzic w Avonie, mogłabybyc jeszcze o zapachu np. ananasowym, mango, truskawkowym albo poziomkowym albo bananowym...taka w sam raz na latosmile a na zime jakis rozgrzewający zapach, cos w stylu Winter sensation np. zapach cynamonowy, albo pomarańczowy, taki kojarzący sie ze świetamismile
    • roza202 Re: Marzy mi się... :) 27.10.05, 13:08
      olejek do masażu albo maseczka czekoladowa była by super!!!
      powinni porawic troche serie CT, zeby te kosmetyki byly troche lepsze, ale niech ich ceny nie podniosa sie.
      perfumy niech beda tańsze abo niech bedzie ich wiecej w buteleczkach, np.75 ml a nie 50.
      wiecej kolorów lakierow do paznokci i niech sa szybkoschnace
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka