rose71 27.02.06, 00:13 Jak wyglada ta torba z of.int. o wym. 38x28x12 cm.za 24.90,bo u mnie niestety wciaz jest brak jej zdjecia,i nie wiem czy warto zamowic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaurszula Re: Torba z of.internetowej 27.02.06, 20:46 właśnie..także jestem ciekawa.....kiedyś była taka futrzana...czekam na nią i nic.... Odpowiedz Link
greta101 Re: Torba z of.internetowej 27.02.06, 21:24 Wysłałam list do Avonu z zapytaniem o tę torbę i odpowiedź brzmiała, że takiej torby to Avon nie posiada. Bardzo ciekawe... Odpowiedz Link
xtinka1 Re: Torba z of.internetowej 27.02.06, 21:48 Szukałam w katalogach toreb z identycznymi wymiarami i znalazłam tylko jedną, jest w katalogu 03/2005 str. 95. Nazywa się Pin up Girl i taka kobieta jest na niej namalowana. Cena reg:79,90 zł, promocyjna 44,90 zł. Jestem niemal pewna że o tą im chodzi. Odpowiedz Link
greta101 Re: Torba z of.internetowej 28.02.06, 08:26 Dzięki za odpowiedź. Ja niestety nie miałam czasu poszukać. Ponadto myślałam, że to będzie znacznie starsza torba. Odpowiedz Link
rose71 Re: Torba z of.internetowej 28.02.06, 21:26 Hej dziewczyny!Wlasnie zagladlam jeszcze do oferty Logo,i co sie okazuje,ze jest tam torba o identycznych wymiarach,nr:16477,a cena to 31.90 Cos mi sie wydaje,ze to chyba o ta torbe chodzi. Odpowiedz Link
greta101 Re: Torba z of.internetowej 28.02.06, 22:01 A to już duża różnica: Pin Up Girl (torba dla dziwczynek, czy tez kobiet z duuużym poczuciem humoru, a torba firmowa z logo Avon. Ma tę ostatnią i muszę przyznać, że to jest dobrze wykonana i praktyczna torba. Napisałam do Avonu ponownie w tej sprawie, ale wciąż czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
kate_6 Re: opinia na temat torby z oferty logo 02.03.06, 09:30 Wtrace zdanie na temat tej torby, bo powiem wam szczerze ze sie zawiodlam. Zdjecia ladne, jak dostalam to tez cie cieszyalam ale szybciutko sie niszczy, uszka juz popekaly (nie ma nawet m-ca) zamek do tej mniejszej kieszonki jakos trefnie wszysty i jest problem z otwieraniem, jestem smutna bo 32 zlote piechota nie chodzi a za kilka dni bede musiala kupic nowa torebke Odpowiedz Link
greta101 Re: opinia na temat torby z oferty logo 02.03.06, 17:30 Ja miałam na myśli torbę z logo taką granatową, lekko błyszczącą, dośc sporą i bardzo pakowną. Jest podzielona na 2 częsci, ale w każdej z nich są dodatkowe małe przezroczyste przegródki na różne drobiazgi. Mam tę torbę chyba od 3 lat i używam ją za każdym razem, gdy wiozę kosmetyki, ale także w innych sytuacjach. Jakościowo jest to bardzo dobra torba. Starsza wersja tej torby była z innego materiału (chropowaty, niebłyszczący), moim zdaniem o wiele ciekawsze było to wykończenie. Nie mam ostatniej wersji logo, nie pamiętam czy była tam ta torba. Wiem, że w tej nowej jej nie ma. Gdyby była kiedyś w którejś z ofert specjalnych, to gorąco polecam jej zakup. Torba, która obecnie jest w specjalnej ofercie internetowej to torba czarna, materiałowa (mikrofibra) z białymi napisami: "Avon" (na całej powierzchni). Odpowiedz Link