misioczat 27.02.06, 14:42 Byc moze jeszcze za wczesnie na takie pytanie, ale moze ktoras z Was juz wyprobowala nowa serie Naturals "niebieskie algi i bambus"? Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senna87 Re: niebieskie algi i bambus 27.02.06, 17:50 też jestem bardzo ciekawa tej nowości Odpowiedz Link
crazy_woman Re: niebieskie algi i bambus 27.02.06, 19:18 ja powinnam to juz dostac w polowie lutego bo zamawialam, ale niestety jest w brakach Odpowiedz Link
iselle Re: niebieskie algi i bambus 27.02.06, 23:45 Crazy: a zamówiłaś wszystkie produkty? Mnie interesuje tonik. Chciałabym coś równie fajnego jak Soja i Trawa Cytrynowa Odpowiedz Link
crazy_woman Re: niebieskie algi i bambus 27.02.06, 23:51 tak, tylko nie wiem kiedy dostane, ale z tego co czytalam to te algi sa do tlustej cery ze wskazaniem dla nastolatkow, a soja i trawa do mieszanej Odpowiedz Link
misioczat Re: niebieskie algi i bambus 28.02.06, 11:59 Ooo to jak do tlustej, to juz brzmi dobrze (jak dla mnie Ja co prawda nie nastolatka, ale moze akurat bylby dobry. Musze sie zdecydowac do piatku, czy brac, czy nie.. Ciekawe, czy ta seria jest jakos podobna (np z zapachu) do algowej serii Planet Spa.. Odpowiedz Link
isa666 Re: niebieskie algi i bambus 28.02.06, 12:07 heh Misioczat z ust mi to wyjęłaś, bo ja też ciekawa jestem jak ta seria pachnie i jaka jest Na dniach bedę testować tonik i maseczkę z Brzoskwinią, bo wreszcie dostanę moje zamówienie :jupi: ale już myślę o tych Algach z Bambusem Uzależniły mnie chyba te Naturalsy Odpowiedz Link
misioczat Re: niebieskie algi i bambus 28.02.06, 12:48 Ja uwielbiam Naturalsy, zwlaszcza serie Soja i Trawa Cytrynowa i Brzoskwinia i Mleczko Migdalowe - dla mieszano-tlustej skory sa super. Na pewno kupie sobie krem brzoskwiniowy na noc. No i ta seria algowa kusi, oj kusi )) Jesli jest podobna w dzialaniu do dwoch wyzej wymienionych i ladnie pachnie to musze ja miec! Do piatku musze zlozyc zamowienie i cos czuje, ze bede ryzykowac )) Odpowiedz Link
isa666 Re: niebieskie algi i bambus 01.03.06, 08:29 Mnie też te Algi kuszą, ale narazie mam nadmiar Naturalsów i muszę trochę pozużywać, bo już mi się cała półka zapchała od tych kosmetyków Misioczat jak zamówisz, to będę czekać na Twoje opinie Buźki! Odpowiedz Link
misioczat Re: niebieskie algi i bambus 01.03.06, 11:44 Isa, ja wczoraj doszlam do tego samego wniosku - ze mam 2 serie Naturalsow (a oprocz nich jeszcze pol lazienki innych kometykow, ktore schodza mi dosc wolno i te niebieska chyba zamowie za miesiac )) Ale jeszcze czekam na opinie, moze akurat ktos jeszcze uzywal i cos napisze.. Gudz, powiadasz, ze krem nie bardzo dla tlustej cery.. No ja i tak bardziej myslalam o toniku i zelu do mycia buzi, bo kremow mam kilka, ale moze i te beda dla skory suchej.. No nic, czekamy na dalsze na opinie Odpowiedz Link
sarunieczka Re: niebieskie algi i bambus 01.03.06, 12:56 Ja jestem chętna na krem bambusowy,ale stosować bym go chciała do ciała.czy zapach jest hmmm....męczący? czy świeży i rześki? Odpowiedz Link
isa666 Jak ta seria pachnie? 01.03.06, 13:14 Podbijam pytanie Sarunieczki o zapach Podobny może do serii Spa z Algami? Odpowiedz Link
gudz666 Re: niebieskie algi i bambus 01.03.06, 08:51 Cała seria Naturals przeznaczona jest do młodych cer.Miałam okazję wypróbować krem Algi&Bambus i jest on gęściejszy niż inne kremy do twarzy z tej serii i bardziej tłusty.Także raczej do przetłuszczającej się cery nie będzie odpowiedni. Odpowiedz Link
misioczat Re: niebieskie algi i bambus 02.03.06, 12:48 hop hop moze ktos cos jeszcze napisze, zwlaszcza o toniku i zelu do mycia - jak pachna i czy beda odpowiednie dla skory mieszanej/tlustej Odpowiedz Link
ania_kk Re: niebieskie algi i bambus 02.03.06, 22:14 A ja właśnie się smaruje nowym kremikiem Dostałam dzisiaj na szkoleniu. Ma super konsystencje i całkiem fajnie się wchłania. A pachnie identycznie jak taka seria właśnie z naturalsów co była kilka lat do tyłu i nazywała się "górski strumień". Zapach rewelacyjny Odpowiedz Link
ancia19 Re: niebieskie algi i bambus 03.03.06, 09:20 Ja wczoraj też wąchałam ten kremik i miałam identyko skojarzenie - zapach taki sam jak dawna seria "górski strumień" Odpowiedz Link
misioczat Re: niebieskie algi i bambus 03.03.06, 11:32 Oj, ale ja nie wiem, jak pachnial Gorski Strumien )) A czy jest to moze zapach podobny do algowej serii Planet Spa? Do jakiej skory przeznaczony (lub po prostu dobry) jest ten krem? Czy wyprobowalyscie tylko krem? Bo mnie interesuja jeszcze opinie na temat toniku i zelu do mycia Odpowiedz Link
zosiajaniak Re: niebieskie algi i bambus 02.03.06, 13:29 Ja idę jutro kupić do COKu żel do mycia twarzy, więc wieczorkiem mogę ci napisać jakie pierwsze wrażenia. Odpowiedz Link
misioczat Re: niebieskie algi i bambus 02.03.06, 13:46 super, bo ja wlasnie do jutra musze zlozyc zamowienie dziekuje(my) i czekam (y) )) Odpowiedz Link
greta101 Re: niebieskie algi i bambus 03.03.06, 12:00 hej Zosiu! I jak? Wypróbowałaś już ten żel? Odpowiedz Link
zosiajaniak Re: niebieskie algi i bambus 04.03.06, 10:53 niestety żelu nie ma pami w COKu powiedziała że pojawi się w drugiej połowie miesiąca Odpowiedz Link
ancia19 Re: niebieskie algi i bambus 04.03.06, 11:59 ja będę miała żel poniedziałek - odbieram paczkę i widziałam, że żel będzie. Wieczorkiem napiszę, jakie wrażenie. Zapach nie jest podobny do serii algowej. Jest taki bardziej ozonowy? Niebieski świeży, może troszkę morski... Ciężko wytłumaczyć. Tak czy siak pachnie świeżością - taką niebieską, nie zieloną Przyjemnie. Odpowiedz Link
ancia19 żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus 07.03.06, 10:24 Hmmm no więc wczoraj użyłam tego żelu. Moje wrażenia: na początku super - żel jest gęsty, perłowy, dobrze się pieni, ładnie oczyszcza buzię, nie szczypie w oczka.Bardzo dobrze zmywa makijaż, nawet tusz. Jest extra do momentu spłukiwania do. Skóra po nim jest jakaś taka "tępa" - bez poślizgu jak po innych żelach, dosłownie nie da się po niej przejechać dłonią, tak się czepia. Jak po zwykłym mydle - tylko mocniej. Myślałam, że po osuszeniu skóra będzie ściągnięta i wyszuszona (jak po mydle właśnie) - ale tutaj zaskoczenie! Nic takiego nie ma miejsca. Buzia jest miękka, super oczyszczona. Tak więc żel w sumie jest bardzo dobry, przyjemnie, świeżo pachnie. Wkuzra mnie tylko ten efekt przy spłukiwaniu. Uważam, że pomimo tego warto jednak wypróbować. Odpowiedz Link
misioczat Re: żel do mycia twarzy niebieskie algi i bambus 07.03.06, 11:30 Bardzo dziekujemy za opis ** Wydaje mi sie wiec, ze ten zel bedzie ok dla tlustej cery.. Ciekawe, jak tonik Odpowiedz Link
misioczat Re: i jak? 14.04.06, 21:08 Dzisiaj dostalam cala serie Oceniam po jednokrotnym uzyciu na 30letnia, tlusta cere: Zel - tak jak napisala Ancia19 - perlowo-bialy, kremowa konsystencja, pieni sie srednio, bardzo wydajny, twarz jest po nim tępa)) ale po osuszeniu - miekka, aksamitnie matowa. Super. Tonik - fajnie nawilza, super sie wchlania, nie pozostawia zadnej warstwy. Krem - wg mnie podobny do sojowego, czyli dobrze nawilza, nie natluszcza, ale tez nie matuje. Cala seria bosssko pachnie. Nie wiem co to jest, ale naprawde super. Nie ma nic wspolnego z algowa seria Planet Spa. Jestem zadowolona, choc krem musze poobserwowac w dluzszym okresie uzywania. Odpowiedz Link
omi85 Re: niebieskie algi i bambus 15.04.06, 12:26 Mam żel i krem i ogólnie ta seria bardzo mi pasuje. Planuję dokupić tonik w następnym zamówieniu -żel: jest kremowy i przy myciu twarzy nie spływa z niej, tylko trzyma się jak krem właśnie. Ma ładny, delikatny zapach (pachnie podobnie do "starego" naturalsa o nazwie: "górski strumień). Świetnie zmywa makijaż- nawet tusz do rzęs. Buzia po umyciu jest dobrze oczyszczona i matowa. Dla mnie rewelacja. -krem: ma konsystencję rzadkiego jogurtu i jest bardzo wydajny. Twarz przy regularnym stosowaniu (ja używam raz dziennie) wygląda ładnie i zdrowo, z tym, że zaraz po użyciu świeci się trochę, więc chyba bardziej nadaje się na noc niż na dzień. Raczej do tłustej cery i mieszanej cery, zdecydowanie nie do wrażliwej- moja siostra dostała od niego uczulenia. Dla mnie pasuje i myślę, że jak mi się skończy dokupię kolejne pudełeczko Odpowiedz Link
motylek33 jaka powinna byc konsystencja?? 07.07.06, 15:39 Zamówiłam żel do mycia twarzy z algami i troszke się zdziwiłam. Konsystencja jest zupełnie inna niz pozostałych żeli z naturalsów. Jest gęsta jak pasta do zębów i nieprzezroczysta tylko białoniebieska. Czy tak własnie powinien wygladać ten żel czy mam jakis trefny??? Odpowiedz Link
misioczat Re: jaka powinna byc konsystencja?? 07.07.06, 15:49 Moj zel mial kremowa, gesta konsystencje i bialoperlowy kolor Odpowiedz Link
mum6 Re: jaka powinna byc konsystencja?? 07.07.06, 21:43 z niebieskiej serii mam krem i tonik. z kremu jestem bardzo zadowolona, a toniku- klasycznie- zapominam używać ale mam już drugą tubkę drzewa herbacianego i grapefuita. jest zielonobiały. no i ten jest 'twardszy' niż pierwszy. gorzej się go wyciska. ale podczas samego mycia różnicy nie widzę, więc raczej wszystko jest w porządku. tak też pewnie jest z tym Twoim... Odpowiedz Link
myska85 Re: niebieskie algi i bambus 08.07.06, 12:04 bardzo polecam tę serię! mam tłustą cere ale żel i krem z tej serii jest dla mnie super bo nawilza ale daje matową cere!!!!!! Odpowiedz Link