Dodaj do ulubionych

TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ??????

15.03.06, 15:04
Ostatni klijentki sa niezadowolone twierdz ze np celebr niejest to samo co
kiedys ze szybko wietrzeje.itd
Obserwuj wątek
    • lena_lenka Re: TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ?????? 17.03.06, 10:00
      moje klijentki mowia ze sa bardzo trwale..mam bardzo duzo zamowien na
      incadesenses treselle i treselle silver heart i cala trylogia ale ponoc sumer
      white tez jest trwalym zapachem a kosztuje ok 25 zl
      • isa666 Re: TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ?????? 17.03.06, 10:23
        Trwałość zależy też od ph skóry. Każdy ma inne i na każdym ten sam zapach będzie miał inną trwałość i inaczej się będzie prezentował.

Według mnie niektóre są bardzo trwałe np. LBD i podobno Treselle też(przekonam się niedługo, bo zamówiłam). Trylogia też jest trwała(chyba Today i Tomorrow najbardziej).
        Najmniej trwałe(z tych, które miałam) okazały się Wink i Pur Blanca sad
        Szkoda mi Wink`a, bo strasznie ładny zapach, ale już po 2-3 godzinach go nie czuć sad Tak samo Summer White - na mnie trwałość jest właściwie kilkunasto-minutowa sad

Celebre są śliczne i jedne z moich ulubionych z Avonu, średnio trwałe, ale kiedyś miałam Perfumetkę Celebre i mogłam się nią popsikać dla odnowienia zapachu smile

Czemu już nie ma w oferice PERFUMETEK ? sad sad sad
        • piotr_aga Re: TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ?????? 15.04.06, 00:05
          dla mnie sa trwale. moja ukochana tomorrow... Jak ja ja zachwalam, no cudo po
          prostu. Psiknę się dziś a czuję na ubraniu jutro, pojutrze, naprawdę piękna. Z
          męskich full speed jest bardzo trwała.
    • anetapan Re: TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ?????? 15.04.06, 21:09
      avoniada: pisze się KLIENTKI. Pozdrawiam i wesołych Świąt.
      • madzialenka82 Re: TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ?????? 16.04.06, 10:28
        Surender i sureal jest bardzoooo trwałysmile Tak samo na mnie Be...kissable długo się trzyma. Wink i Summer White słabo.
        • agniesia_f1 Re: TRWAŁOSC PERFUM AVON CO SADZICIE ?????? 18.04.06, 10:22
          Passion Dance i Extraordinary dość długo pachną . Z męskich Perceive też długo
          czuje od męża więc chyba trwałe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka