Dodaj do ulubionych

wstrzymana paczka

20.03.06, 19:17
Kobitki powiecie mi zapłaciłam po terminie no i nie dostane zamówienia z
katalogu 04 ,ale jak np zamówi mi te paczke koordynatorka ,która niedaleko
mnie mieszka ( ma juz inny dzień wysyłkowy ) to jak ona zamówi na siebie?, czy
może na mnie ( moje dane) tylko ,że przekeruje paczkę na jej adres domowy? A
jeżeli na mnie to jak to bedzie wszystko liczone ten wypracowany upust na
następna kampanię?Mój drugi termin składania zamówienia już minął!
Obserwuj wątek
    • dori19851 Re: wstrzymana paczka 20.03.06, 22:42
      nikt nie potrafi mi odpowiedzieć sad
      • madzialenka82 Re: wstrzymana paczka 20.03.06, 23:00
        Biegnij zapłacić fakture, zadzwoń na infolinie, odblokują ci paczke i powinni przysłać ją. Tylko nie wiem czy nie przyślą ci jej do Cok czy to biura, bo do domu to juz raczej nie.
        Jeśli już się nie da, to niestety twoja paczka przepadła i bedzie musiał ci ktoś inny ją zamówić na swoje nazwisko, nie na twoje - bo wstrzymają (gdy faktura nie zapłacona). Co oznacza mnie jwiecej to, że na opust w kat 5 bedziesz musiała pracować od nowa.
        Gdybyś miała Cok w pobliżu to by było łatwiej.
        • dori19851 Re: wstrzymana paczka 20.03.06, 23:11
          sumkę 391 zł zapłaciłam w piątek no ale na poczcie( wiem że zle zrobiłam bo
          lepiej przez bank) no i w piątek składałam zamówienie przez internet. Narazie a
          strefie kolsuntantki widznieje pobrane do realizacji ilosc kartonów ,,0" no i
          pieniadze jeszcze nie wpłyneły .Paczkę powinnam dostac w środe no, ale nie
          dostanę sad Koordynatorka kazała mi czekac i jak pieniądze wpłyną do czwartku to
          zdązy ona zmówic tylko czy ona może na moje nazwisko i nr kolsuntanta zamóić w
          swoim dniu wysyłkowym i przekierować na swój adres?
    • dori19851 Re: wstrzymana paczka 20.03.06, 23:14
      czy ona zamówi na siebie ? bo nie ukrywam mam zamówienie za 1500 no i upust by
      mi przepadł na następną kampanie i chciałabym sie dostać do Klubu Rózy brakuje
      mi 6000 więc te 1500 dużo by zmieniło nie sad
      • dori19851 Re: wstrzymana paczka 20.03.06, 23:37
        i jeszcze jedno myslicie,ze gdybym zadzwoniła i powiedziała, że zapłaciłam w
        piatek( bo zapłaciłam ) to by mi uwierzyli i odblokowali paczke ! Dzwoniła juz
        któras z Was kiedys i prosiła o odblokowanie paczki?
        • anetapan Re: wstrzymana paczka 21.03.06, 09:29
          Witaj. Radziłabym Ci zadzwonić do W-wy i wytłumaczyć się, poprosić żeby ten
          jeden raz Ci nie wstrzymywali...przeważnie ida na rękę konsultantkom..chyba że
          twoje spóźnienie z opłatą zdarzyło się kolejny raz. Uważam, że warto spróbować
          bo twoja KR może zamówić na siebie lub inną konsultantkę - wydaje mi się, że
          nie może na twoje nazwisko.

• e-mailka1 Re: wstrzymana paczka 21.03.06, 09:33
            ja dzwonilam, trzeba poczekac az Ci odblokuja konto. I potem albo znowu zlozyc
            zamowienie przez internet albo zadzwonic do warszawy to onie wtedy przekaza
            paczke do realizacji. Najlepiej poprosic od odbior w COK-u i poprosic kogoz z
            lokalnego biura avonu o odbior, przynajmniej u nas tak mozna.
            Pozdrawiamsmile
          • e-mailka1 Re: wstrzymana paczka 21.03.06, 09:34
            albo jest jeszcze inna opcja...moze sobie w coku zrobic zakupy zamiast zamowieniasmile
            • dori19851 Re: wstrzymana paczka 21.03.06, 10:55
              tak tylko ,że do COK-u mam przeszło 100 km , juz nawet chciałm odstapic prezent
              za 50 zł ,ale nikt z biura nie jedzie ani ze znajomych sad Pewnie teraz na
              dzwonienie jest juz za pózno bo pewnie tiry już dziś wyjechały z paczkami skoro
              kazdy ma jutro dostać.
              • justa_79 Re: wstrzymana paczka 21.03.06, 13:05
                może by Ci uznali, gdybyś wysłała im tego samego dnia faksem dowód wpłaty.
                możesz teraz zamówić paczkę kurierem do domu, bodajże za 28 zł.
              • k0k Re: wstrzymana paczka 21.03.06, 13:15
                ale możesz też zamówić na odbiór w COK zależy czy bardziej opłaca ci się
                dopłacić za kuriera te 28zł czy taniej wyjdzie przejazd tych 100km, pozdrawiam
                oby Ci się udało smile
                • dori19851 Re: wstrzymana paczka 22.03.06, 13:30
                  A więc kobitki dziś pieniązki wpłynęły ( przypominam ,że w piątek wpłaciłam na
                  poczcie ).Mam na przyszłość nauczkę i juz nigdy nie będe płaciła na poczcie
                  heheh.Wczoraj jeszcze dzwoniłam do Avonu ( dodzwoniłam sie bez większych
                  problemów ) i babeczka powiedziała mi ,że pieniązki wpływają około godziny 11
                  każdego dnia no i powiedziała mi ,że moge zrobic zamówienie w innym dniu
                  wysyłkowym ,na swoje dane z przekierowaniem na inny adres ( no wtedy unikne tej
                  opłaty kurierskiej, która mi pozostawała w najgorszym wypadku uncertain )A więc zaraz
                  zadzwonie do koordynatorki!POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka