kamama 22.03.06, 21:38 jestem niewiele po 30 i prosze o porade w sprawie kremu, zawsze sie w nich plącze, mam cere bardzo suchą dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avonkoordynator Re: krem dla 30 + co polecacie 22.03.06, 22:12 Polecam Serum Żródło Młodości, Anew Trójwymiarowy korektor, Botanisouce+. Jestem po 30 i używam tych kremów równiez mam problemy z suchością cery pozostałe kremy nie bardzo mi służyły, łuszczyły mi się na twarzy zamiast się wchłaniać. Odpowiedz Link
gosus Re: krem dla 30 + co polecacie 23.03.06, 07:55 Od katalogu 6 będzie nowy krem redukujący pierwsze oznaki starzenia. Poczekaj troszkę na nowość i zaszalej )) Odpowiedz Link
anetapan Re: krem dla 30 + co polecacie 23.03.06, 15:21 hm...no właśnie nie znalazłam informacji od jakiego wieku można go stosować. Wiem, że orientacyjnie - od kiedy pojawiają się pierwsze zmarszczki czyli po 30stce ale czy jest podany gdzieś wiek - konkretnie - co do tej nowej serii. Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie. Dziękuję. Odpowiedz Link
basiakoc Re: krem dla 30 + co polecacie 26.03.06, 12:58 W katalogu nie ma informacji na temat wieku, ale od OKS-ki słyszałam, że jest właśnie przeznaczony dla 30+. Odpowiedz Link