dolala 30.05.06, 15:20 Jak sądzicie, czy używanie perełek rozświetlających i brązujących jednocześnie to dobry pomysł. dotycchczas używałm tylko brązujących ale są troche za ciemne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fresa_82 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 17:44 Więc co poleciacie, żeby było umiejętnie? Które partie brązującymi, a które rozświetlającymi???? Odpowiedz Link
katiii23 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 18:02 Ja miałam klientki które kupiły :jedna rozświetlające druga bązujące i podzieliły je po pół i zmieszałyI są zachwyconebo brązujące były za ciemne a rozświetlające za jasne a tak same zrobiły sobie idealny odcien \i mają 2 w 1 Odpowiedz Link
dori19851 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 18:21 Ja mam brązujące i rozświetlające no i tak : - jeżeli nałożę podkład rozświtlająco antystresowy Warmest Beige i na policzki perełki rozświetlające to policzki są rozświetlone ale i lekko różowe. Jak ktoś przesadzi z perełkami to może wyglądać jak świnka. - siostra jest opalona i nakłada podkład rozświtlająco antystresowy Warmest Beige ( jak o bazę ) i na całą twarz kulki brązujące no i nastepnie kulki rozświetlające tam gdzie chce błyszczeć tzn na policzki, dekolt itp i nie ma różowych policzków.Policzki i dekolt migoczą.Polecam i te i te. Odpowiedz Link
madamek1 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 23:41 Ja też je pomieszałam i jestem zadowolona. Teraz jest OK, polecam Odpowiedz Link
justa_79 Re: perełki!!!!! 31.05.06, 11:40 ja rozświetlające nakładam NA kości policzkowe, a brązujące - POD. Odpowiedz Link
talent11 Re: perełki!!!!! 02.12.06, 20:41 a czy same rozswietlające nadają sie do wykończenia makijazu? napiszcie czy rzeczywiscie są takie różowe i czy bardzo sie twarz błyszczy po nich? Odpowiedz Link
dori19851 Re: perełki!!!!! 02.12.06, 20:57 to zależy jaki masz odcien cery, jezeli opaloną lub uzywasz ciemnych podkładów to miejsca zaakcentowane perełkami będą się ślicznie mieniły nie błyszczały tylko mieniły ( no chyba że bardzo dużo nałożysz ale to bardzo dużo to mogą być np.policzki różowe ), jeżeli jesteś bladzioszek to miejsca zakacentowane perełkami będą sie mieniły no i lekko rózowe.jezeli przesadzisz z ilościa to ,, prosiaczek " murowany. Kosmetyk bardzo fajny, tylko trzeba umieć go nakłdać, mieć te wyczucie, nie za duzo nie za mało. Odpowiedz Link