Dodaj do ulubionych

perełki!!!!!

30.05.06, 15:20
Jak sądzicie, czy używanie perełek rozświetlających i brązujących
jednocześnie to dobry pomysł. dotycchczas używałm tylko brązujących ale są
troche za ciemne.
Obserwuj wątek
    • goscha Re: perełki!!!!! 30.05.06, 15:24
      Jak zrobisz to umiejętnie, to czemu nie.
      • fresa_82 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 17:44
        Więc co poleciacie, żeby było umiejętnie? Które partie brązującymi, a które
        rozświetlającymi????
        • katiii23 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 18:02
          Ja miałam klientki które kupiły :jedna rozświetlające druga bązujące i
          podzieliły je po pół i zmieszałysmileI są zachwyconesmilebo brązujące były za ciemne
          a rozświetlające za jasne a tak same zrobiły sobie idealny odcien \i mają 2 w 1
          • dori19851 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 18:21
            Ja mam brązujące i rozświetlające no i tak :
            - jeżeli nałożę podkład rozświtlająco antystresowy Warmest Beige i na policzki
            perełki rozświetlające to policzki są rozświetlone ale i lekko różowe. Jak ktoś
            przesadzi z perełkami to może wyglądać jak świnka.
            - siostra jest opalona i nakłada podkład rozświtlająco antystresowy Warmest
            Beige ( jak o bazę ) i na całą twarz kulki brązujące no i nastepnie kulki
            rozświetlające
            tam gdzie chce błyszczeć tzn na policzki, dekolt itp i nie ma różowych
            policzków.Policzki i dekolt migoczą.Polecam i te i te.
            • madamek1 Re: perełki!!!!! 30.05.06, 23:41
              Ja też je pomieszałam i jestem zadowolona.
              Teraz jest OK, polecam smile
        • justa_79 Re: perełki!!!!! 31.05.06, 11:40
          ja rozświetlające nakładam NA kości policzkowe, a brązujące - POD.
          • talent11 Re: perełki!!!!! 02.12.06, 20:41
            a czy same rozswietlające nadają sie do wykończenia makijazu? napiszcie czy
            rzeczywiscie są takie różowe i czy bardzo sie twarz błyszczy po nich?
            • dori19851 Re: perełki!!!!! 02.12.06, 20:57
              to zależy jaki masz odcien cery, jezeli opaloną lub uzywasz ciemnych podkładów
              to miejsca zaakcentowane perełkami będą się ślicznie mieniły nie błyszczały
              tylko mieniły ( no chyba że bardzo dużo nałożysz ale to bardzo dużo to mogą być
              np.policzki różowe ), jeżeli jesteś bladzioszek to miejsca zakacentowane
              perełkami będą sie mieniły no i lekko rózowe.jezeli przesadzisz z ilościa to ,,
              prosiaczek " murowany.
              Kosmetyk bardzo fajny, tylko trzeba umieć go nakłdać, mieć te wyczucie, nie za
              duzo nie za mało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka