makuszanka 10.06.06, 12:32 Hej sloneczka Mam pytanie:' Jak oceniacie pomadki ochronne z Avonu?" CZy dobrze nawilzaja czy usta sa potem miekkie?? Z gory dzikeujza odpowidzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jr.firma Re: Pomadki ochronne 10.06.06, 12:37 dobre są ale ta którą wycofują w katalogu 08 znaczy siem jest w wyprzedaży w katalogu za 3,90 Odpowiedz Link
iselle Re: Pomadki ochronne 10.06.06, 13:24 Są nawet ok chociaż ja nie mogę przywyknąć do ich lekkości Wydajne. Bez nachalnego smaku i zapachu, nie ważą się. Odpowiedz Link
motylek33 balsamy do ust 10.06.06, 14:42 Jesli chodzi o te balsamy z naturals to powiem szczerze, że nie przypadły mi do gustu.Po ich stosowaniu miałam jeszcze bardziej suche i spierzchniete usta. Odpowiedz Link
gudz666 Re: balsamy do ust 10.06.06, 18:30 Balsam Aloes&awokado dobrze nawilża, ale strasznie mocno pachnie i smakuje jak mydło. Balsam brzoskwinia&mleczko... ładnie pachnie, średnio nawilża. Balsam Avon Care nawilżającj jest bardzo miękki, pozostawia na ustach grubą warstwę, słabo nawilża. Balsam Avon Care odżywczy dość dobrze nawilża i jak dla mnie to jest najlepszy ze wszystkich balsamów do ust z Avonu jakie są obecnie w sprzedaży Odpowiedz Link
hepinka Re: balsamy do ust 10.06.06, 19:08 ja uwielbiam kolorowy balsam do ust używam go chyba ze 3 lata zdaje się że go wycofali, ale mam żelazny zapas - 1 sztukę oryginalnie zamkniętą i jeszcze jedną rozpoczętą w torebce Odpowiedz Link
patusia22 Re: balsamy do ust 10.06.06, 19:13 kolorowy balsam do ust jest w kat.8(z tyłu na okładce) Odpowiedz Link
hepinka Re: balsamy do ust 10.06.06, 19:24 dzięki, rzeczywiście tylko czy aby to nadal ten sam balsam... Odpowiedz Link
patusia22 Re: balsamy do ust 11.06.06, 09:45 wydaje mi się ,że ten sam -tylko ma nowe "opakowanie" Odpowiedz Link