Dodaj do ulubionych

do LIDERÓW!!

09.03.07, 16:51
Jeśli sa tu jacyś liderzy sprzedaży, napiszcie jakie macie sposoby na
pozyskiwanie konsultantek... Jak to robicie??? Piszcie swoje pomysły smile
Obserwuj wątek
    • iwka2002 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 10:02
      Jak widzisz nie ma chętnych do dzielenia sie takimi informacjami w Polsce, bo
      jak wejdziesz na amerykańskie fora o Avonie to mnóstwo pomysłów można znaleźc-
      i to sami konsultanci je podają.Piszą co się sprawdza a co nie.Co robią ze
      starymi katalogami, jak często odwiedzają klientów, jakie maja metody na
      prospecting, itd. Polecam-poszukaj.Jeśli chcesz dam Ci link na priva.

A my w Polsce wiecznie jesteśmy dla siebie konkurencją i lepiej samemu nie miec
      niz innemy dac.
      • fenris14 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 10:31
        Co Ty za bzdury piszesz. Nikt nie odpisuje, bo osoba nie potrafi skorzystać z wyszukiwarki. Już były tematy o liderkach i to bardzo rozwinięte. A Amerykanów nie porównuj, bo to multikulturowy shit, a nie ludzie.
        • iwka2002 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 15:32
          wypowiedź fenris14 zostawiam bez komentarza...
          • fenris14 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 17:59
            Bywa i tak...

...że się nie potrafi przyjąć odparcia zarzutów.
            Mimo wszystko radzę skorzystać z wyszukiwarki i uszanować swoją narodowość i ludzi ze swojego kraju, Pani iwko2002.
            • berek144 Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątki :) 14.03.07, 22:16
              /
              • avonrzeszow Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 19.03.07, 12:17
                byc moze i były wątki,ale fak faktem ze takie info jak pozyskiwanie konsultantek
                lepiej trzymac dla siebie,tylko czasami sie zdarza praca z osobami którym mozna
                zaufac-trafiłam na takie osoby i nie załuje wyboru pracy Lidera w Avonie ...
                pozdrawiam
                • aga8382 Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 19.03.07, 19:08
                  Ciekawe gdzie w kraju taka zawiść i strach o potencjalne mianowania.!?Znam
                  wszystkich liderów z mojego okręgu , razem robimy akcje prospectingowe i po
                  kolei zbieramy umowy dla kazdej z nas - to działa! Oprucz tego działamy tez na
                  własna reke ale nie podkładamy sobie kłód pod nogi , pracujemy na wysoki poziom
                  okręgu !!!!!!
                  • aga8382 Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 19.03.07, 19:11
                    A najlepszy według mnie sposób na pozyskanie konsultantki - to podejść do niej
                    i porozmawiać!! Lepszego nie ma smile
                    • morgoth666 Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 30.03.07, 12:03
                      myśle że jeszcze można za nią biec przez pół Krupniczej, klęknąć i poprosić
                      żeby może łaskawie wzieła darmową próbkę i błagać o wypełanienie karty.........
                      już wszyscy są w avonie
                      same konsultantki, całe rodziny konsulatntek, całe bloki oblepione
                      konsultantkami, niedługo same sobie bedą sprzedawac z rabatemsmile)
                  • avonrzeszow ... 30.03.07, 13:51
                    w naszym okregu tez pracujemy razem itd itp... nie bijemy sie i w ogóle...ale
                    prawda jest taka,ze jakby na to popatrzec z innej strony Lider dla Lidera to w
                    pewnym sensie "zagrozenie" ... no nie wiem,ja wole takie info pod tytułem "jak
                    znalezc potencjalna konsultantke" trzymac dla siebie...jesli ktos faktycznie
                    potrzebuje pomocy,znam go i wiem,ze musze mu pomóc-pomagam...i tyle =)
                    • scool Re: ... 30.03.07, 19:59
                      Jeśli pozwolicie wink
                      tak powiada gostek, pewien guru, nazywa się Don Poppers

"Firmy błędnie liczą na krótką pamięć konsumentów. Większą korzyść przynosi
                      zwykła uczciwość, nie zaś sprzedaż na siłę i ponad to, czego klienci faktycznie
                      potrzebują. Godna zaufania firma powinna na bieżąco doradzać, czego dany klient
                      potrzebuje w danym momencie i w jakich ilościach."
                      • scool Re: ... 30.03.07, 20:01
                        a propos - to dotyczy wszystkich firm oczywiście smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka