fionkaa 09.03.07, 16:51 Jeśli sa tu jacyś liderzy sprzedaży, napiszcie jakie macie sposoby na pozyskiwanie konsultantek... Jak to robicie??? Piszcie swoje pomysły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka2002 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 10:02 Jak widzisz nie ma chętnych do dzielenia sie takimi informacjami w Polsce, bo jak wejdziesz na amerykańskie fora o Avonie to mnóstwo pomysłów można znaleźc- i to sami konsultanci je podają.Piszą co się sprawdza a co nie.Co robią ze starymi katalogami, jak często odwiedzają klientów, jakie maja metody na prospecting, itd. Polecam-poszukaj.Jeśli chcesz dam Ci link na priva. A my w Polsce wiecznie jesteśmy dla siebie konkurencją i lepiej samemu nie miec niz innemy dac. Odpowiedz Link
fenris14 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 10:31 Co Ty za bzdury piszesz. Nikt nie odpisuje, bo osoba nie potrafi skorzystać z wyszukiwarki. Już były tematy o liderkach i to bardzo rozwinięte. A Amerykanów nie porównuj, bo to multikulturowy shit, a nie ludzie. Odpowiedz Link
iwka2002 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 15:32 wypowiedź fenris14 zostawiam bez komentarza... Odpowiedz Link
fenris14 Re: do LIDERÓW!! 14.03.07, 17:59 Bywa i tak... ...że się nie potrafi przyjąć odparcia zarzutów. Mimo wszystko radzę skorzystać z wyszukiwarki i uszanować swoją narodowość i ludzi ze swojego kraju, Pani iwko2002. Odpowiedz Link
avonrzeszow Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 19.03.07, 12:17 byc moze i były wątki,ale fak faktem ze takie info jak pozyskiwanie konsultantek lepiej trzymac dla siebie,tylko czasami sie zdarza praca z osobami którym mozna zaufac-trafiłam na takie osoby i nie załuje wyboru pracy Lidera w Avonie ... pozdrawiam Odpowiedz Link
aga8382 Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 19.03.07, 19:08 Ciekawe gdzie w kraju taka zawiść i strach o potencjalne mianowania.!?Znam wszystkich liderów z mojego okręgu , razem robimy akcje prospectingowe i po kolei zbieramy umowy dla kazdej z nas - to działa! Oprucz tego działamy tez na własna reke ale nie podkładamy sobie kłód pod nogi , pracujemy na wysoki poziom okręgu !!!!!! Odpowiedz Link
aga8382 Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 19.03.07, 19:11 A najlepszy według mnie sposób na pozyskanie konsultantki - to podejść do niej i porozmawiać!! Lepszego nie ma Odpowiedz Link
morgoth666 Re: Nie bijcie się baby ;-) faktycznie były wątk 30.03.07, 12:03 myśle że jeszcze można za nią biec przez pół Krupniczej, klęknąć i poprosić żeby może łaskawie wzieła darmową próbkę i błagać o wypełanienie karty......... już wszyscy są w avonie same konsultantki, całe rodziny konsulatntek, całe bloki oblepione konsultantkami, niedługo same sobie bedą sprzedawac z rabatem) Odpowiedz Link
avonrzeszow ... 30.03.07, 13:51 w naszym okregu tez pracujemy razem itd itp... nie bijemy sie i w ogóle...ale prawda jest taka,ze jakby na to popatrzec z innej strony Lider dla Lidera to w pewnym sensie "zagrozenie" ... no nie wiem,ja wole takie info pod tytułem "jak znalezc potencjalna konsultantke" trzymac dla siebie...jesli ktos faktycznie potrzebuje pomocy,znam go i wiem,ze musze mu pomóc-pomagam...i tyle =) Odpowiedz Link
scool Re: ... 30.03.07, 19:59 Jeśli pozwolicie tak powiada gostek, pewien guru, nazywa się Don Poppers "Firmy błędnie liczą na krótką pamięć konsumentów. Większą korzyść przynosi zwykła uczciwość, nie zaś sprzedaż na siłę i ponad to, czego klienci faktycznie potrzebują. Godna zaufania firma powinna na bieżąco doradzać, czego dany klient potrzebuje w danym momencie i w jakich ilościach." Odpowiedz Link