13.08.05, 13:16
Nie wkurają Was świstaki gwiżdżące za wami na każdym kroku.Mnie to strasznie
wnerwia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dsfds Re: Świstaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:07
      ja na nich mówie naleśniki :)
      • kot_z_cheshire Re: Świstaki 13.08.05, 19:45
        Obleśniki. "Gwizdające"...
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Świstaki IP: 195.69.82.* 13.08.05, 19:15
      Kto taki?
    • aga_agusia Re: Świstaki 13.08.05, 19:18
      Do tego siedzą i zawijaja w te sreberka.
    • Gość: smak.moich.ust Re: Świstaki IP: *.telpol.net.pl 13.08.05, 22:23
      Może mi ktoś powiedzieć o cyzm mowa? Bo ja nigdzie nie widzę świastaków.....
      może już wynormalniałam:> (bez urazy) Pozdrawiam.
      • hiara Re: Świstaki 13.08.05, 22:25
        Ja tez nie kumam bejszy ??
      • Gość: frfe Re: Świstaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 22:26
        chodzi o gości (w moim przypadku niedorobionych gó..arzy nudzących się i
        zaczepiających wszystko co zyje) którzy gwiżdzą na przechodzące dziewczyny ,
        choc w sumie to chyba ich najmniej wkurzajaca zabawa
        • hiara Re: Świstaki 13.08.05, 22:32
          Z początku myślałam ze to o te świstaki chodzi co w supermarketach gwiżdżą przy
          stoiskach z Milką ;),ale teraz już rozumiem tu gdzie mieszkam mówimy na
          nich "śruty"....tacy mało inteligentni nieskomplikowani homo sapiens, którzy na
          widok nóg kobiecych mają mokro między swoimi. Nieprzejumuj sie nimi idąc patrz
          pewnie przed siebie z podniesiona głową, gwizdac nieprzestana ale przynajmniej
          pokażesz klase.
          • Gość: smak.moich.ust Re: Świstaki IP: *.telpol.net.pl 13.08.05, 22:47
            Ahaaaaaa Hiara- ja tez myślałam o świastakach z milki:>. No ja na takich
            przeważnie nawet niezwraam uwagi bo bym musiałą dac w ząbki:>.
            • Gość: anka Re: Świstaki IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 23:35
              jedna zabawana historyjka: raz na festynie szkolnym szlam z piwem lekko wcieta,
              ubranma bylam zwyczajnie, a tu jakas grupka stoi chloptasi z podstawowki,
              jakies gora 12, 13 lat (ja moze mialam wtedy ze 20)i co prawda nie gwizdali,
              ale ktorys rzucil taki tekst na moj widok : "Jaaa! Sam seks" Moze mi pod pache
              siegali, nie moglam sie pozbierac ze smiechu. Bo to tak smiesznie zabrzmialo w
              ustach takich dzieciorow, podejrzewalabym ich jeszcze o zabawe samochodzikami :D
    • Gość: wiewiorka Re: Świstaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:37
      mnie tez one strasznie denerwuja!!!!!!!! Precz z swistakami!!!Wybic te
      paskudztwa!!!
      • Gość: goat Re: Świstaki IP: *.an3.ind20.da.uu.net 14.08.05, 00:03
        Nie tak szybko. Swistaki sa pod ochrona. Wiem co mowie, jako prezes ACC (Animal
        Care Committee).
        • Gość: dominatka Re: Świstaki IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.08.05, 17:10
          Chodzi mi o te z Milki.
    • Gość: pik JEŚLI NA KTÓRĄŚ Z WAS GWIŻDŻA, TU MOŻE ODREAGOWAĆ: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:38
      Super świstak, naprawdę.

www.krassus.in.tarnow.pl/files/flash/swistaki.swf
      Żeby zrobić "Bum", trzeba kliknąć lewym klawiszem myszy.
      • Gość: hahahaha dzięki :P Re: JEŚLI NA KTÓRĄŚ Z WAS GWIŻDŻA, TU MOŻE ODREAG IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 15.08.05, 19:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka