dominatka 13.08.05, 13:16 Nie wkurają Was świstaki gwiżdżące za wami na każdym kroku.Mnie to strasznie wnerwia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsfds Re: Świstaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:07 ja na nich mówie naleśniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Świstaki 13.08.05, 19:18 Do tego siedzą i zawijaja w te sreberka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: Świstaki IP: *.telpol.net.pl 13.08.05, 22:23 Może mi ktoś powiedzieć o cyzm mowa? Bo ja nigdzie nie widzę świastaków..... może już wynormalniałam:> (bez urazy) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frfe Re: Świstaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 22:26 chodzi o gości (w moim przypadku niedorobionych gó..arzy nudzących się i zaczepiających wszystko co zyje) którzy gwiżdzą na przechodzące dziewczyny , choc w sumie to chyba ich najmniej wkurzajaca zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
hiara Re: Świstaki 13.08.05, 22:32 Z początku myślałam ze to o te świstaki chodzi co w supermarketach gwiżdżą przy stoiskach z Milką ;),ale teraz już rozumiem tu gdzie mieszkam mówimy na nich "śruty"....tacy mało inteligentni nieskomplikowani homo sapiens, którzy na widok nóg kobiecych mają mokro między swoimi. Nieprzejumuj sie nimi idąc patrz pewnie przed siebie z podniesiona głową, gwizdac nieprzestana ale przynajmniej pokażesz klase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: Świstaki IP: *.telpol.net.pl 13.08.05, 22:47 Ahaaaaaa Hiara- ja tez myślałam o świastakach z milki:>. No ja na takich przeważnie nawet niezwraam uwagi bo bym musiałą dac w ząbki:>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Świstaki IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 23:35 jedna zabawana historyjka: raz na festynie szkolnym szlam z piwem lekko wcieta, ubranma bylam zwyczajnie, a tu jakas grupka stoi chloptasi z podstawowki, jakies gora 12, 13 lat (ja moze mialam wtedy ze 20)i co prawda nie gwizdali, ale ktorys rzucil taki tekst na moj widok : "Jaaa! Sam seks" Moze mi pod pache siegali, nie moglam sie pozbierac ze smiechu. Bo to tak smiesznie zabrzmialo w ustach takich dzieciorow, podejrzewalabym ich jeszcze o zabawe samochodzikami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiorka Re: Świstaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:37 mnie tez one strasznie denerwuja!!!!!!!! Precz z swistakami!!!Wybic te paskudztwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goat Re: Świstaki IP: *.an3.ind20.da.uu.net 14.08.05, 00:03 Nie tak szybko. Swistaki sa pod ochrona. Wiem co mowie, jako prezes ACC (Animal Care Committee). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominatka Re: Świstaki IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.08.05, 17:10 Chodzi mi o te z Milki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik JEŚLI NA KTÓRĄŚ Z WAS GWIŻDŻA, TU MOŻE ODREAGOWAĆ: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:38 Super świstak, naprawdę. www.krassus.in.tarnow.pl/files/flash/swistaki.swf Żeby zrobić "Bum", trzeba kliknąć lewym klawiszem myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha dzięki :P Re: JEŚLI NA KTÓRĄŚ Z WAS GWIŻDŻA, TU MOŻE ODREAG IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 15.08.05, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś