kreolka20 13.03.07, 19:07 jakie sa nagrody w twoim pewnym starcie? bo chyba wprowadzili jakies nowe (nie mozna juz pobrac ze strefy konsultantki)POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patusia22 Re: Twój Pewny Start i oferta logo 13.03.07, 21:57 nagrody są wypisane w zakładce "o co pytacie"w strefie konsultantki ,oferta logo jest w plikach do pobrania Odpowiedz Link
aniaa36 Re: Twój Pewny Start i oferta logo 13.03.07, 22:36 1.tusz 2.krem na dzień 3.balsam+mleko sake 4.kuracja wyszcz-lift 5.krem thermafirm+prog lift okolice oczu 6.in bloom+torba Odpowiedz Link
kartoffeln_salat Re: Twój Pewny Start i oferta logo 18.03.07, 16:46 hmmm, nie wiem czemu podajesz takie produkty, bo u mnie to troche inaczej wygląda - ale może są jakieś inne i zmieniło się coś w ciągu 3 miesięcy. Jak zaczynałam 2-3 miesięce temu było tak: 1. tusz ekstremalnie poodkrecający 2. krem gleboko nawilżający na noc + biżuteria 3. Spa morze martwe - maseczka do twarzy i krem do rąk 4. cellu sculpt + zegarek 5. treselle silver 6. kuracja przeciwzmarszczkowa Anew + torba konsultantki. Odpowiedz Link
kartoffeln_salat Re: Twój Pewny Start i oferta logo 18.03.07, 16:53 Rzuciłam okiem na stronkę avonu i widzę, ze zmieniły się produkty w Twój Pewny start. Znowu by się opłacało zacząć Odpowiedz Link
bratek13 Re: Twój Pewny Start i oferta logo 18.03.07, 21:16 i niejedna tak własnie robi-mama, tata, siostra, brat, ciocia, wujek...etc Pozdrawiam- Odpowiedz Link
agniela2 Re: Twój Pewny Start i oferta logo 15.03.07, 19:37 Tak z ciekawości czy avon dozuca do zamówienia jakieś próbki gratis. Odpowiedz Link
fenris14 Re: Twój Pewny Start i oferta logo 15.03.07, 23:02 Oczywiście, że nie dorzuca. Konsultantki muszą same kupować próbki, za własne pieniądze, wbrew myśleniu klientek. I to wcale nie są tak tanie te próbki. Odpowiedz Link