Dodaj do ulubionych

torba Solutiones

02.04.07, 09:37
co sadzicie o torbie z katalogu 05 biało-bezowa??
Obserwuj wątek
    • monika_04 Re: torba Solutiones 02.04.07, 10:44
      Polecam. Ta torba była już kiedyś, jest duża, pojemna, ma mocne uszka. Wykonana
      jest z jakiegoś sztucznego materiału, łatwego do wyprania w pralce bez ew.
      deformacji. Wielokrotnie ją używałam w podróżach i nie zawiodłam się.
      • asiak55 Re: torba Solutiones 02.04.07, 11:21
        mam tą torbę z oferty netto. jeszcze nie używałam, bo czekam na lato. jest
        bardzo duża, pojemna. tylko szkoda, że nie ma mniejszych kieszonek i przegródek.
        słyszałam opinie osób mówiących, że szybko się brudzi, fakt biały kolor. jeśli
        można prać bez obaw w pralce to problem rozwiązany. moim zdaniem lepiej wygląda
        jak jest wypełniona, nadaje się lepiej na podróż, na wyjście na plażę,
        spakowanie stroju na fitnes, niż jako torebka. jak za cenę niewiele ponad 20 zł
        to jest bardzo solidna, porządna, trwała i niedroga. w sklepie nie kupiłoby się
        podobnej za tak niewielką kwotę.
        • lilka212 Re: torba Solutiones 02.04.07, 12:56
          a jesli chodzi o wyglad to jest niespecjalna i juz niemodna... kupilam ja juz
          bardzo dawno i siedzi w szafie bo ani mnie ani siostrze ani mamie sie juz nie
          podoba...
          • monika_04 Re: torba Solutiones 02.04.07, 13:15
            Niemodna? hmmm owszem- nie ma cekinów i błyskotek. To klasyczna torba sportowa w
            kolorach stonowanych, raczej ponadczasowa
            • lilka212 Re: torba Solutiones 02.04.07, 17:21
              uwazasz ze cekiny sa modne?? w wiekszosci toreb wygladaja tandetnie i wiesniacko..
              • monika_04 Re: torba Solutiones 03.04.07, 07:06
                Jeśli nie zrozumiałaś to miała być ironia wink
        • lilka212 Re: torba Solutiones 02.04.07, 12:57
          ale faktycznie na wyjscie na plaze czy gdzies na ognisko sie nadaje
    • paulusiuniunia Re: torba Solutiones 02.04.07, 14:48
      Wg mnie bardzo praktyczna, przydatna nad wodę, na grilla do znajomych czy tam
      gdziekowiek, Również ja piorę w pralce i nie deformuje się, nie ma problemów z
      nią żadnych.... Ogromnie polecam. Wg mnie za te pieniądze to sie opłaca.
      • monika-ja Re: torba Solutiones 04.04.07, 15:39
        Ja jej jeszcze nie pralam ale polecam. Jest pojemna, chodzez nią na taniec,
        zawsze spakuję buty, strój, wodę, gazetkę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka