zabula87 03.04.07, 19:43 Co sądzicie o kosmetykach z tej serii. Czy są dobre, polecacie osobie o mieszanej cerze? Chodzi mi glownie o tonik i pianke do twarzy? Z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avonrzeszow Re: PurePore-Fection 03.04.07, 20:06 Uzywam pianki i jestem bardzo zadowolona,idealnie oczyszcza i zmywa nawet makijaz,skóra nie jest przesuszona nawilza suche miejsca a redukuje te tłuste-co do toniku to nie wiem nie uzywałam ale mysle,ze ta seria jest bardzo dobra...Puder wydajny i bardzo dobrze maskuje niedoskonałosci...jak dla mnie krem jest sam w sobie (w dotyku) taki "tłusty",ale to tylko takie wrazenie... Odpowiedz Link
goscha Re: PurePore-Fection 04.04.07, 10:11 Sama używam pianki i wg mnie jest bardzo dobra. Zmywa makijaż, nie podrażnia, bardzo sympatyczny dozownik Mam Panią, która uwielbia tonik i twierdzi, że do jej lekko przetłuszczającej się cery nie ma lepszego. Odpowiedz Link
misiu235 Re: PurePore-Fection 04.04.07, 12:23 Ja używam tonik (i zawsze do niego wracam) i puder - są rewelka, więc polecam Odpowiedz Link
zamyslona4 Re: PurePore-Fection 05.04.07, 08:25 bardzo dobra seria jesli ma sie skore mieszana lub tlusta. akurat mam pianke i tonik ALE w ostatnim czasie ze wzgledu na diate troche mneij tlusci mi sie skora. i wtedy ta seri ajuz wysusza. wiec do normlanej cery nie jest dobra. ale matuje rewelacja. a swoja droga- swietny byl kremowy zel do twarzy. szkoda ze zamienili go pianka.. tez fajna, ale juz nie to samo... Odpowiedz Link