Dodaj do ulubionych

Dochody pasywne..

16.11.16, 16:11
No cóż... żyję z dochodów pasywnych.
Nie dlatego, że odziedziczyłem majątek, kupiłem kilka nieruchomości, napisałem książkę, która bestsellerem, ani nie jestem artystą, którego piosenki są na pierwszych miejscach list przebojów, niestety nie....

Jak czytam na rożnych forach czy tez blogach to to są główne źródła dochodów pasywnych.
Czyli jeżeli nie jesteś szczególnie uzdolniony, nie masz pieniędzy na inwestycje to zapomnij, że
będziesz żył jak rentier, sorry.

Ale nie piszę tego , żeby się chwalić bo narazie nie jest to szczyt tego do czego dążę ale
może się to przydać tym, którzy nie mając oszczędności i nie widzą ich w najbliższym czasie,
chcieliby jednak zacząć budować dochody pasywne, zwłaszcza, że jak słyszę Sejm uchwalił właśnie ustawę o obniżeniu wieku emerytalnego.Zreszczą myślę, że tytuł tej ustawy powinien raczej być "ustawa o obniżeniu świadczeń emerytalnych"

Ok, więc co ja robię?

1. jestem stypendysta ZUSu krótko mówiąc dostaję emeryturę - czysty dochód pasywny.
Niestety za dużo tego żeby umrzeć ale za mało żeby wystarczyło na wszystko.
2. Zainwestowałem niewielkie pieniądze /kilkaset euro/ w zakład eco i przynosi to ok 11%
miesięcznie. Można zacząć inwestycje od 20euro.Czysty dochód pasywny.
3. Buduję przyszłe dochody pasywne jako członek Spółdzielni, której celem i misją jest
zapewnienie spółdzielcom "emerytury" po ok 15 latach w wysokości ich przeciętnych
miesięcznych wydatków. Zabezpieczeniem takich "emerytur" jest posiadana przez
Spółdzielnię już i ciągle rozszerzana baza nieruchomości komercyjnych. Czyli także czysty
dochód pasywny.
I nie martwię się, że mogę nie dożyć bo udziały są dziedzidzone łącznie z przypadającym
dochodem.

Napiszcie jakie macie pomysły na przyszłe dochody.....
Obserwuj wątek
    • tasamazyrafa46 Re: Dochody pasywne.. 19.01.17, 14:31
      Też już mam stały dochód pasywny tongue_out big_grin. Niestety nie jest to suma porażająco duża. daję radę (z łatwością) wszystko wydać na same konieczności i... jeszcze brakuje big_grin. Z tego powodu zaczęłam szukać...Na szczęście nie jestem fanką telewizji. Czas wypełniam sportem (w to miejsce). Wciąż szukałam czegoś takiego co nie tylko zapewni mi dodatkowe dochody ale jeszcze będzie miłe. Gdy patrzę jak młodzi ludzie pracują w korporacjach... Szukałam dość długo. Nawet zdążyło narosnąć mi (dobrze, że niewiele) wartości minusowej tongue_out. Ale - znalazłam! Wreszcie znalazłam coś takiego, co nie tylko sprawiam mi radość, co nie tylko powoduje, że widzę tę radość innych ale jeszcze mamy wszyscy zauważalne tongue_out dochody smile. Tak, że nie warto się załamywać kochani. Sport daje mi radość i adrenalinę a optymizm i poszukiwania przyniosły fajne zajęcie. Pozdrawiam.
    • szczurrrrr78 Re: Dochody pasywne.. 26.01.17, 21:00
      Krótkoterminowe inwestycje dla początkujących i nie tylko. Małe minimalne depozyty
      xabo.io/welcome?ref=szczurrrrr
      razzleton.com/?ref=szczurrrrr
    • bibabula Re: Dochody pasywne.. 09.02.17, 17:11
      Witam !
      Chciałam napisać tak jak normalny człowiek, który potrzebuje trochę pieniędzy!
      Bez bajerowania i obiecywania cudów .

Szukałam programu partnerskiego który naprawdę będzie działał, będzie przynosił pieniądze i nie będzie zabierał mi setek godzin klikania w reklamy - by zarobić teoretycznie marne 10 zł.

Trafiłam na ten adres <a href="track.cashinpills.com/product/polec-serwis/?pid=89&uid=46652" rel="nofollow" title="afilliate program">polec-serwis</a>
      Jest to program partnerski

Skorzystałam z poradnika i bloga znajdującego się na stronie www.
      Który uczy jak działać od podstaw.

Zainwestowałam kilka godzin pracy, a później nie robiłam nic, bo myślałam że kolejny raz marnuję czas. A tu nagle zarabiam 60, 120, 300zł i każdego dnia z tych kilku godzin pracy płyną małe ale regularne kwoty.

A wykonałam naprawdę niewiele pracy...

Zapraszam was na stronę abyście tylko zapoznali się z programem.

Sami zdecydujecie czy warto.

Jak dla mnie pierwszy program partnerski z którego płyną realne i to całkiem spore kwoty !

Pozdrawiam i życzę dodatkowych zarobków !
      • wiolka16129 Re: Dochody pasywne.. 11.03.17, 15:08
        Ja inwestuje ma platformie skyllex skyllex.com/?ref=36867 utrzymuje się w ten sposób z dochodu pasywnego zyskujesz 50% wkladu w 30 dni!
    • pasywa Re: Dochody pasywne.. 12.03.17, 15:23
      dochody pasywne z [pracy w MLM.
      Własnie weszła na rynek polska firma w branzy mlm.
      Pracujemy zespolowo.
      Kazdy otrzyma pomoc, wsparcie, system do polecen\itd.
      Do 5tys wypłaty na specjalna kartę master card bez koniecznosci zakladania działalności gospodarczej.
      Produkty rewelacyjne i tanie.
      biznes-na-lata.blogspot.com/
      • edukella Re: Dochody pasywne.. 23.06.18, 16:06
        polecam fajny blog o budowaniu dochodów pasywnych - www.dochody-pasywne.pl
    • edukella Re: Dochody pasywne.. 23.06.18, 16:11
      Jeżeli szukacie pomysłów na dochody pasywne to zajrzyjcie na www.dochody-pasywne.pl
    • lukikmita87 Re: Dochody pasywne.. 23.09.18, 16:08
      Co to zakład Eco daje 11 % zysku miesięcnie? Czy to gwarantowany zysk ?
    • robertb29 Re: Dochody pasywne.. 17.12.18, 19:43
      W tym programie wystarczy 10 minut dziennie, aby zarabiać pasywnie!! Wymaga jednak początkowej inwestycji. Program działa od 2014 roku i wciąż wypłaca. Poznaj go tutaj zarabianie24online.pl/futureadpro/
      • dobreodszkodowanie Re: Dochody pasywne.. 17.12.18, 22:06
        Witam! Szukam osób poszkodowanych w wypadkach. Mogą to być: przede wszystkim wypadki samochodowe, wypadki w pracy, poślizgnięcia, wypadki w rolnictwie, każdy inny wypadek - to ja powiem Ci, czy Twoje zgłoszenie się nadaje. Rozejrzyj się wśród swoich znajomych, rodziny. Jest mnóstwo osób, które nie wiedzą gdzie szukać pomocy. MOŻESZ ŚWIETNIE ZAROBIĆ ZA WSKAZANIE MI TAKICH OSÓB. Ty nic nie musisz robić, tylko dać mi namiar na taką osobę. Ja zajmę się resztą, a Ty dostaniesz swoją prowizję. Jakie są warunki wypłaty dla Ciebie? 1. Osoba musi się kwalifikować - decyduję ja po sprawdzeniu danego przypadku. 2. Osoba podpisuje ze mną umowę na reprezentowaniu jej interesów w stosunku do firmy ubezpieczeniowej, tym samym kolejny warunek - nie mogła podpisać podobnej umowy wcześniej. Prowizja jest wypłacana dwuetapowo. Po podpisaniu umowy z klientem i po zebraniu dokumentów potrzebnych do wniesienia roszczenia i przesłaniu ich do kancelarii, którą reprezentuję, w ciągu 7 dni poinformuję Cię telefonicznie lub mailowo na jaką kwotę odszkodowania dla klienta kancelaria wycenia dany przypadek. Jeśli potencjalna kwota odszkodowania będzie w przedziale: a) od 5000 do 20.000zł - otrzymujesz zaliczkowo 50zł b) od 20.001 do 50.000zł - otrzymujesz zaliczkowo 100zł c) powyżej 50.001zł - otrzymujesz zaliczkowo 150zł. Resztę z należnej Ci prowizji wypłacę Ci w chwili, kiedy kancelaria uzyska odszkodowanie i zostanie ono przelane na konto klienta (wcześniej kancelaria potrąci swoją prowizję). I tak: a) za klienta do 20.000zł - dopłacę Ci 250zł b) za klienta do 20.001 – 50.000zł - dopłacę Ci 500zł c) za klienta powyżej 50.000zł - dopłacę Ci 850zł . Firma, z którą współpracuję to największa i najskuteczniejsza w Polsce kancelaria prawna, która zajmuje się uzyskiwaniem odszkodowań dla osób poszkodowanych w wypadkach. Odszkodowania te uzyskuje się z polisy OC sprawcy wypadku. Chcesz więcej informacji - zadzwoń lub napisz, powiem Ci o co dokładnie chodzi. Jeśli jesteś poważnym człowiekiem i chcesz zarobić - to zapraszam. Ofertę tę kieruję do osób rozgarniętych i ambitnych, a nie malkontentów, którzy przesiadują na forach i wszystko krytykują. Znajdź mi jednego klienta, a zobaczysz, że następnego będziesz chciał już załatwić sam (możesz zostać współpracownikiem) i tym samym zarobić większą (bo całą) prowizję. Jeśli nie chcesz się angażować - możesz ograniczyć się tylko do podsyłania klientów. Jest to znakomita okazja dla każdego - niech każdy z Was poszuka wśród Waszych znajomych, sąsiadów, rodziny, osób, które kiedyś miały wypadek samochodowy lub inny w/w. Co najważniejsze, LICZĄ SIĘ WSZYSTKIE WYPADKI DO 20 LAT WSTECZ!!! Dopiero po 20 latach od chwili wypadku następuje przedawnienie. Gwarantuję Ci, że jeśli zapytasz 3 osób, czy znają takie przypadki, to co najmniej jedna z nich poda Ci namiar konkretnej osoby. Ty przekazujesz go mnie, a ja działam dalej. Podpisuję umowę i w ciągu 7 dni masz zaliczkę. Klient dostaje odszkodowanie - Ty dostajesz swoją prowizję. NAWET 1000zł ZA JEDEN TELEFON do takiej osoby!!! Ofertą powinny zainteresować się osoby, które na co dzień pracują z ludźmi, czyli: 1. przedstawiciele handlowi 2. przedstawiciele takich firm jak: PROVIDENT (lub firmy konkurencyjne), AVON, ORIFLAME, ZEPTER, AKUNA, itd. 3. agenci ubezpieczeniowi 4. osoby pracujące w sklepach, urzędach, kioskach, itp. Jeśli potraktujesz moją propozycję poważnie, gwarantuję Ci, że po pierwszej wypłacie prowizji, będziesz dziękował sobie, że wszedłeś któregoś dnia na ten topik i wykonałeś niewielką pracę. Oferta dotyczy terenu całej Polski - tam, gdzie nie dotrę ja, dotrą moi współpracownicy - nie zmienia to faktu, że otrzymasz swoja zaliczkę i prowizję. Chcesz poznać więcej szczegółów - napisz lub zadzwoń - dam Ci informacje, które potrzebujesz. I jeszcze jedno. Pomyśl sobie, jak wdzięczna będzie Ci osoba, która dzięki Tobie dostanie odszkodowanie, w sytuacji, gdy nie wiedziała, że należą jej się jakiekolwiek pieniądze. Dla wielu osób te pieniądze z odszkodowania będą bezcenne, a Ty zyskasz dozgonną wdzięczność, a co najważniejsze najprawdopodobniej kolejne nazwiska osób poszkodowanych. Pomóż uzyskać Dobre Odszkodowanie i napisz na Mój Mail: dobreodszkodowanie@10g.pl , lub telefon: 731 760 020 Zapraszam do kontaktu, naprawdę warto.
        P.S. Z góry uprzedzam, że nie będę reagował na kiepskiej jakości zaczepki na tym forum, bo wiem, że zaraz znajdą się mądrale, które zaczną szukać dziury w całym, drwić lub nawet szykanować. Jestem poważnym człowiekiem i rozmawiam tylko z poważnymi ludźmi. Dziękuję za poświęcony czas i przeczytanie wątku!
    • trade.mk Re: Dochody pasywne.. 17.12.18, 20:49
      Masz grono zaufanych klientów, zbudowaną grupę konsultantek i liderów dodaj coś nowego do swojej oferty biznesowej i zarabiaj!– NIE wahaj się! Dołącz do nas! U nas każdy zaczyna od 15%!!!
      Michał 572 012 665 trade.mk@wp.pl
    • ewa56 Re: Dochody pasywne.. 16.01.19, 20:15
      Chcesz zarobić dodatkowe pieniądze będąc studentem lub pracownikiem na etacie? Szukam osób do zespołu, którego celem będzie powiększanie swoich oszczędności i zarabianie pasywne.

Jeśli jesteś osobą z dostępem do internetu oraz masz chęci do działania zapraszam do współpracy. Proszę o wiadomość na finanse_pl@wp.pl
    • cronix Re: Dochody pasywne.. 19.01.19, 21:10
      Adblast 125%?
      W mojej drużynie 130 % ponieważ 5% inwestycji wraca do Ciebie
      W ten sposób szybciej budujesz swój dochód pasywny
      Chcesz tak zarabiać
      Poswiecasz tylko 3 minuty dziennie
      A naliczanie jest już od pierwszych minut
      jeżeli Tak to zapraszam ciebie do mojego zespołu ‼️
      adblast.online/r/cronix
    • hektor-achilles Re: Dochody pasywne.. 28.01.19, 00:30
      www.Aegea.com/constantino
      • piotek_katowice Re: Dochody pasywne.. 16.05.19, 19:43
        Fajnym sposobem na "dorobienie" sobie fajnej kasy jest program ambasador w premium. Korzystam w sumie od niedawna i już pare stówek wleciało smile Jeśli nie masz jeszcze numeru w premium, zamów rozmowę z konsultantem (bardzo miła obsługa) >>ambasador.premiummobile.pl/oferta/26olhk i zaczynaj zarabiać jako ambasador. Za każdy numer dostajesz aż 80 zł, także już fajna kwota. Za 10 numerów wpada 800 stówek i tak dalej wink podam jeszcze link do regulaminu
        >>ambasador.premiummobile.pl/pdf/Regulamin.pdf
        Pozdrawiam i życzę miłego dnia smile
    • kevchambers Re: Dochody pasywne.. 16.05.19, 21:44
      Wszyscy mają jakieś własne lepsze lub gorsze pomysły. Kryptowaluty są niezależne od państw i mają włanse ciekawe programy. Może więc warto się tym zainteresować
      nasdacoinprojekt.com/dochod-pasywny-w-nasdacoin/
    • nataliach Re: Dochody pasywne.. 12.06.19, 20:56
      Jeśli chodzi o dochody pasywne to świetnie sprawdza się marketing afiliacyjny smile
      Duży i dokładny poradnik możesz znaleźć tutaj:
      Marketing Afiliacyjny – co to jest? Jak na nim zarobić? Kompleksowy Poradnik
    • jd90 Re: Dochody pasywne.. 17.06.19, 23:56
      Ja znalazłem zarabianie-pasywne.pl i powiem tak, rewelacja.
      • jd90 Re: Dochody pasywne.. 20.07.19, 14:54
        Program przestał płacić - SCAM. Nie rejestrować się.
    • lukikmita87 Re: Dochody pasywne.. 19.11.19, 17:40
      te 11 % zysku miesięcznie jest gwarantowane umową? bo mam ok 10 000 zł do zainwestowania
    • roberto089 Re: Dochody pasywne.. 10.03.20, 17:00
      mam bardzo fajny dochod pasywny niedrogi start a na lata zainteresowanych prosze o kontakt na mejla z dopiskiem DOCHOD:/> jesli jestes zainteresowany/a odezwij sie powiem co i jak
    • kaja70072 Re: Dochody pasywne.. 30.08.20, 14:40
      dochód pasywny na stare lata -emerytura xD

www.blackcatstudio-lodz.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka