ewra 28.03.05, 22:27 zapraszam do współpracy przy dystrybucji czyścików ekologicznych.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: Eco World Poland. 29.03.05, 11:33 Witam! Jeszcze jedne czyściki? To juz chyba 4-5te? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ewra Re: Eco World Poland. 01.04.05, 12:00 Chciałeś powiedzieć szyliderze ,dopiero 4 czy 5 .Weż pod uwagę ilość firm oferujących kosmetyki.A w tej firmie można spokojnie zarabiać sobie na czyścikach.Są w miarę tanie i dodatkowo jest masa promocji,gdzie masz dodatkowe produkty za darmo. Odpowiedz Link
1szylider Re: Eco World Poland. 01.04.05, 15:33 Witam! Mimo Twojego optymizmu jestem sceptyczny, co do możliwości dorównania przez jakąkolwiek firmę czyscikową firma kosmetycznym. Pozatem watpie aby takie czyściki przyjeły się i gwarantowaly stabilnośc firmie mlm czy nawet DS, zreszta była kiedys nawet firma chusteczkowa i padła zgodnie z naszymi przewidywaniami... Wbrew pozorom nie ma za wiele branż nadających sie do MLM, czy nawet DS. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ewra Re: Eco World Poland. 02.04.05, 15:29 Jakże się mylisz.Mnie nie chodzi o stabilność firmy i inne jej przymioty,ja mam stabilizację finansową,a eco wtkorzystuję zgodnie z założeniem wykorzystując nomenkleaturę.Tym bardziej że owe czyściki mogę wprowadzić nawet do gabinetów stomatologicznych, lekarskich,klinik,itp a także do salonów optycznych.Prowizje są duże i potrzebuję dobrych przedstawicieli handlowych a nie siusiumajtek kosmetycznych.Sztuką jest wykorzystać dobry moment.Są nowe produkty nowe możliwości i masa promocji.To jest to. Odpowiedz Link
1szylider Re: Eco World Poland. 04.04.05, 03:59 Witam! Stabilnośc ma podstawowe znaczenie dla budowania struktur MLM, zaś wobec Twoich argumentów pozstaje sceptyczny, bo jesli rzeczywiście masz "stabilność finansowa i wielka prowizję" to po co Ci handlowcy? Nie lepiej samej zgarnać owa "wielka kase"? A pozatem gdy będziesz obrażać kogokolwiek to Twoje posty będą kasowane, a gdy i to nie nauczy Cie szacunku dla innych, to nauczy Cię BAN... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ewra Re: Eco World Poland. 04.04.05, 16:06 Ja mam stabilność finansową z innych przyczyn . Ale nie ważne . Czy mógłbyś mi powiedzieć łaskawie gdzie Cię obraziłam lub napisałam cokolwiek obrażliwego.Dlaczego z góry zakładasz że chcę tu kogoś obrażać .Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link
malwaaa Re: Eco World Poland. 06.04.05, 10:36 Ewra moim skromnym zdaniem, sama zostałaś obrażona... Odpowiedz Link