tuuletaria 19.09.09, 23:32 szukam przyjaciela, kogoś z Warszawy z kim mogłabym pogadać, pośmiać się, pójść na kawę albo w góry. Kogoś pełnego wewnętrznej motywacji, kto wierzy, że wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallen86 Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:34 "pójść na kawę albo w góry" Takie rzeczy to tylko w Media Markt Odpowiedz Link
lenka-7 Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:44 Można pić kawę na szczycie górskimA tak na poważnie mogę ci podesłać jednego kandydata Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:49 a bo to raz piło się kawę z termosa na szczycie? Góry ostatnio są moją pasją, a kawa - no cóż "na sen"... A poważnie - podeślij: tuuletaria@gmail.com Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:46 Fallen86, jestem tu nowa, ale już wiem, że trzymają się ciebie żarty, ale w miłości to już taki pewny siebie nie jesteś . a Media Markt nie dla idiotów Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:49 tuuletaria napisała: > Fallen86, jestem tu nowa, ale już wiem, że trzymają się ciebie > żarty, ale w miłości to już taki pewny siebie nie jesteś . a Media > Markt nie dla idiotów Wierzysz miłość? Miło Ale nic o mnie nie wiesz... Więc proszę bez domysłów Niemniej życzę powodzenia i będę trzymał kciuki gdyż niełatwą sprawą jest znaleźć prawdziwego przyjaciela. Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:01 ja nie śpię na filmach ale piję za to dużo kawy Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:56 wystarczy poczytać troche wpisów i cos jednak dowiedzieć się można, sam tak o sobie napisałeś więc to nie domysły. A tak na serio to nie sądzę, aby tu można było kogoś poznać. W miłość nie wierzę, wiem, nie muszę, bo wiem, że jest Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 19.09.09, 23:59 tuuletaria napisała: > A tak na serio to nie sądzę, aby tu można było kogoś poznać. W > miłość nie wierzę, wiem, nie muszę, bo wiem, że jest Amen Siostro! Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:02 nie szukam brata już go mam, ale to nie ty. Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:03 Całe szczęście że to nie ja Szukajcie a znajdziecie, Proście a będzie wam dane Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:06 Gdzież mi tam... Aspiruje bardziej do forumowego dobrego humoru - czy jakoś tak Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:20 Fallen, fajne bajki piszesz, a Vidmo to ekolog Ciekawe kiedy będę miała czas jeszcz trochę Was poznać Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:23 Zapraszamy, może i Tyran Widmo skrobnie i o Tobie bajkę Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:27 bajek to ja trochę znam, ale najbardziej podobają mi się zakończenia "a potem był ślub i żyli długo i szczęśliwie" i bajka się skończyła Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:30 "a potem był ślub i żyli długo i szczęśliwie" to dopiero początek bajki... Później czar pryska i może się okazać że księżniczka jest wiedźmą, książę jest to zwykły chłop a kareta jest dynią Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:36 super, dokładnie to miałam na myśli, ale to już zupełnie inna bajka Dlaczego kibicowałeś Francji? Jakaś słabość? Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:38 Zamiłowanie do Legii Cudzoziemskiej - co niewątpliwie łączy się i z sympatią do Francji Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:39 za kilka dni jadę do Francji to pozdrowię od cibie Legię Cudzoziemska Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:41 Byłoby mi miło gdyż sam takiej sposobności nie maiłem - ale nie wszystko jeszcze stracone Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:49 Czyżby nuta optymizmu? Proszę, proszę, człowiek renesansu: nie tylko bajki piszesz, ale i rady dobre dajesz w sprawach matrymonialnych "pierwszy krok jest najważniejszy" Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:52 Ludzi renesansu już nie ma W dzisiejszych czasach nie mają racji bytu... Rady... Cóż, wstarczy tylko, słuchać, myśleć, czuć i doradzać - żadna w tym filozofia Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:57 Czyżby nutka pesymizmu między wierszami tym razem? Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 01:07 Panie "Rybko" skąd u Pana ten realizm? Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 01:09 Doświadczenie Znikam, zła pora jak na takie tematy, szczególnie że zaraz zasnę na biurku Odpowiedz Link
lenka-7 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:03 A ja kieruję to zdanko do autorki postu,zdradz ile masz lat,jak mówiłam znam parę fajnych samotnych duszyczek w wawie,choć stamtąd nie jestem Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 00:09 >30. Podalam adres e-mail, powtorze: tuuletaria@gmail.com, zapraszam. Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 01:06 Jakkolwiek by tego nie nazwać, na mnie już pora Dobrej nocy życzę! Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 01:08 Moja kawa też już przestaje działać, a jutro dzień pełny atrakcji. Dobranoc Odpowiedz Link
narzedziownia10 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 21:19 hej, właściwie to przyjaciela nie szukam, tylko jednego takiego człowieka, którego spotkałam raz w życiu- mam nadzieje,że go namierzę w sieci-opis który pamiętam jest taki: doktorant którego spotkałam na przystanku biały jar w karpaczu we wrześniu zeszłego roku. 1,był z Wrocławia 2, doktoryzował się z jakiegoś kierunku ścisłego (kołacze mi sie chemia po głowie) 3, miał długie ciemnoblond włosy,wtedy jeszcze koszulkę jakiegoś mrocznego zespołu. Ja wtedy schodziłam z gór z dużą grupą ludzi . I mam nadzieje,że może go namierze i namówie na wspólne wypady w góry...choć marna to szansa nadzieję zawsze można mieć a mail na który można pisać z jakąs info to: narzedziownia10000@o2.pl pozdr Odpowiedz Link
fallen86 Re: szukam przyjaciela 20.09.09, 21:41 jedyne co przyciąga w tym anonsie czy raczej ogłoszeniu to Twój e-mail Wyjątkowo ciekawy Odpowiedz Link
rozmowy_w_sieci Re: szukam przyjaciela 23.09.09, 16:32 Moim zdaniem nie można zaleźć przyjaciela. Możesz poznać kogoś, kto się nim stanie. Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 28.09.09, 01:13 "wpadłam" na chwilę kiedy wszyscy widzę już śpią oczywiście, że przyjaciela nie można znaleźć - masz u mnie punkt pzdr Odpowiedz Link
rozmowy_w_sieci Re: szukam przyjaciela 01.10.09, 15:35 A wpadniesz jeszcze raz? Nie zrażaj się, że akurat nikogo nie ma, czy mało ludzi wtedy siedzi. Poczytaj, popisz, DAJ NAM SIĘ POZNAĆ! Odpowiedz Link
tuuletaria Re: szukam przyjaciela 17.10.09, 23:34 tak rzadko wpadam, że prawie zapomniałam mojego hasła - typowe Jestem jak zawsze późno. Pozdrawiam nocnych marków Odpowiedz Link