rumcajs-76 23.09.09, 00:32 „Na początku miało być inaczej świetliste kręgi, chóry i stopnie abstrakcji” A jeśli dana byłaby Wam szansa zobaczyć ten Świat od nowa, na nowo otworzyć oczy... Inaczej wyglądałby ten Świat? Mój Świat... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hekserakt Re: Inaczej... (?) 23.09.09, 00:43 Na świat trzeba patrzeć realnie, a nie przez różowe okulary ! Uwierz w to póki nie jest za późno Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 23.09.09, 07:10 hekserakt napisał: > Na świat trzeba patrzeć realnie, a nie przez różowe okulary ! Uwierz w to póki > nie jest za późno "Prawdziwa rzeczywistość nie istnieje to my tchniemy życie w skały i kamyczki" Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 01:54 rumcajs-76 23.09.09, "Prawdziwa rzeczywistość nie istnieje to my tchniemy życie w skały i kamyczki" Po grzybkach halucynogennych - chyba ;ppp Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 07:17 li_sa_li napisała: > Po grzybkach halucynogennych - chyba ;ppp To cytat ze słynnej fotograf, nie śmiem myśleć by pisała to po grzybkach. A gdyby nie Ci, których wzrok nie chce błądzić po ziemi, gdyby nie Ci, którym dusza nie pozwala zasnąć, gdyby nie Ci, którzy stąpają pośród konstelacji gwiazd... I nie byłoby Herbertów, nie byłoby Witkacych... Jakby wyglądał wtedy świat... Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 12:23 >To cytat ze słynnej fotograf, nie śmiem myśleć by pisała to po grzybkach. boisz sie;p Ty nie, a ja TAK...jak widać zresztą.... ...poza tym widzę ze to cytat;ppppp Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 19:19 Autor: rumcajs-76☺ 24.09.09, 19:14 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Mam po prostu szacunek do twórców Myslisz ze nie wybaczalny jest żart z twórców? Pierwsza zasada , której sie trzymam to : umiejetnosc smiania sie przede wszystkim z siebie. Tak tez licze , ze innym ten stan nie jest obcy.Szacunek powiadasz? Uwazasz, ze w czymś uchybiłam twórcy? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 22:59 No ponoć śmiech to zdrowie Umiesz liczyć... ? Ja nic nie uważam. nie jestem od oceniania. Każdy ma swoją hierarchię wartości, nic mi do tego Odpowiedz Link
buena_luna Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 23:08 ech........a było tak lirycznie.....ech.... p.s. dla tych co nie tańczą jest kolejna zwrotka: "...Na bankiecie uśmiechy szerokie I wiruje wśród ścian piór biały puch Do nikogo nie staje nikt bokiem I aż gęsto od słów nieważkich słów..." Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 25.09.09, 21:05 "A sam Bóg pośród sług gdyby mógł to by śpiewał że Szał będzie trwał świat się stał więc nalewa i Rad tworzy ład białych szat i aureol..." a ja śpiewam na ogniskach przy czwartym piwie Odpowiedz Link
buena_luna Re: Inaczej... (?) 26.09.09, 01:04 "....Ktoś z nas nie myśli tak Nie mówi nic Byt mu nie w smak Zaszkodził kawior mu czy głowę ma słabą Patrzy pod nogi W parkiecie żłobi Znak..." p.s. o tej porze roku to z ogniska najlepiej smakują pieczone ziemniaki (co nie zmienia faktu, że można je popić piwem....choćby czwartym p.s. "...Dla całego świata możesz być nikim, dla kogoś możesz być całym światem..." Odpowiedz Link
mary-huana Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 21:51 hekserakt napisał: > Na świat trzeba patrzeć realnie, a nie przez różowe okulary ! Uwierz w to póki > nie jest za późno Wolę patrzeć przez mgłę, patrząc realnie zbyt wiele się traci. Odpowiedz Link
buena_luna Re: Inaczej... (?) 23.09.09, 00:57 "........ale nie udało się oddzielić dokładnie ciała od duszy i....." Odpowiedz Link
hekserakt Re: Inaczej... (?) 23.09.09, 01:00 ....i dalej trzeba się męczyć na tym łez padole Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 23.09.09, 07:26 "...zmieszać ziarno absolutu z ziarnem gliny jeszcze jedno odstępstwo od doktryny ostatnie odstępstwo" https://www.youtube.com/watch?v=9FEDnHZf0Sc Odpowiedz Link
buena_luna Re: Inaczej... (?) 23.09.09, 21:00 ".........dla tych z czystej pneumy reszta słucha komunikatów o cudach i potopach...." p.s. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 07:21 "W raju tydzień pracy trwa trzydzieści godzin pensje są wyższe ceny stale zniżkują praca fizyczna nie męczy, wskutek mniejszego przyciągania rąbanie drzewa to tyle co pisanie na maszynie" budujące Odpowiedz Link
buena_luna Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 11:42 rumcajs-76 napisał: > "W raju tydzień pracy trwa trzydzieści godzin > pensje są wyższe ceny stale zniżkują > praca fizyczna nie męczy, wskutek mniejszego przyciągania > rąbanie drzewa to tyle co pisanie na maszynie" > > budujące OWSZEM.......ZWŁASZCZA ŻE: "....w sobotę o dwunastej w południe syreny ryczą słodko i z fabryk wychodzą niebiescy proletariusze pod pachą niosą niezgrabnie swe skrzydła jak skrzypce" ;-D Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Inaczej... (?) 24.09.09, 19:12 "Na bankiecie u Pana Zastępów Wszystko płynie i gra, pachnie i lśni Wygwieżdżony jest strop firmamentu I w parkietach ze szkła galaktyką skrzy" Szkoda że nie umiem tańczyć Odpowiedz Link