Dodaj do ulubionych

NOWY WĄTEK....

06.11.09, 19:56
Proszę Szanownego Qleżeństwa wink oddaję Wam pod opiekę, nowiutki wątek, który
jest bez żadnych podtekstów i kudłatych skojarzeń....stworzony na potrzeby
Wszystkich Forumowiczów, pragnących wyrazić swoje zdanie na bieżąco omawiany
temat (?)...bądź też dla tych, którzy tylko czytają a nie chcą zatrzymywać
wzroku na treściach które spowodują urażenie czci czytającegosmile.
Tak więc czym chata bogata....sztuka nówka nie śmigana w Wasze ręce ;p

www.youtube.com/watch?v=GTO7KbNC-d0
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 19:58
      bez kudlatych? Taki lysy??? blee..
      • buena_luna Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:07
        kontik_71 napisał:

> bez kudlatych? Taki lysy??? blee..

Dla każdego coś miłego.....smile
    • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 19:58
      Cześć Lusia smile Masz gdzieś rurkę do tego gąsiorka na poddaszu ?

www.youtube.com/watch?v=QUSDS9pkA2Y
      • buena_luna Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:04
        gyubal_wahazar napisał:

> Cześć Lusia smile Masz gdzieś rurkę do tego gąsiorka na poddaszu ?
        >
        cześć Balti ;* ekchem......<szeptem>.....to chyba nie jest rozmowa na ten
        wątek>......za 10 minut spotkamy się za winklem przy "nocnym";P.....
        <dodaje głośno>...HM, PANIE BALTAZARZE NIE MAM POJĘCIA O CZYM PAN
        ROZMAWIASZ?....smile<dyga i onieśmielona oddala się w kierunku swojego kąta w
        wątku>.....smile
    • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:03
      No to ja do nowego wątku wrzucę stary kawałekwink

www.youtube.com/watch?v=JFWPeVfWB9o&NR=1

"...every day for us something new...open mind for a different
      view...and nothing else matters..."
      • buena_luna Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:06
        Sensi_ Dama w kazdym celu...zawsze potrafi się odnaleźć w Towarzystwie ;p
        • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:09
          PR ważna rzeczwink

• gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:14
            Pytanie do gospodyń wieczorka rozpoznawczo-tańcującego : czy przejdzie ociupinę
            śmielszy dowcip ?
            • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:18
              Co najwyżej zarumienimy się niebotyczniebig_grin i zmienimy tematsmile)

• gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:22
                Jak do przybytku uciech przyłazi sterany krawaciarz, rzuca 500 baksów i prosi o
                najbrzydszą dziewczynę i kanapkę z mielonym. Znacie czy jechać dalej ?
                • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:26
                  Pewnie będziemy gorzko żałować..ale mówsmile)

• buena_luna Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:23
              mówże Kawalerze! smile
              • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:36
                Dla Pani wszystko, Madamme smile

Dziewczyna na recepcji lekko skonsternowana prosi go by chwilę poczekał i leci
                na zaplecze. Po chwili wychodzi właściciel lokalu i rzecze :

-Drogi Panie, za kwotę którą Pan wyasygnował z przyjemnością zaoferuję Panu
                najpiękniejszą z naszych dziewcząt a do tego wykwintną kolację, ale zechce mi
                Pan proszę wyjawić przyczynę Pańskiego niecodziennego zamówienia

Krawaciarz wzdycha głeboko i zbolały głosem odpowiada

- Eeeeeee, widzi Pan, 2-gi miesiąc jestem w delegacji i w końcu chciałbym się
                poczuc jak w domu

• mary171 Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:39
                  powiem jedno... seksistowskie wink
                  • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:41
                    Znaczy się fajne czy niefajne, bo ja mało tych babskich gazetek ostatnio czytam ?
                    • mary171 Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:50
                      fajne smile
                      kurcze ja też do tyłu z tymi gazetkami wink
                • sensi_spring humorzasto;) 06.11.09, 20:40
                  Pozostając w klimaciewink

Pewien facet po zaspokojeniu swoich pragnień w domu publicznym
                  schodzi do recepcji i chce zapłacić za usługę. Ku jego zdziwieniu
                  nikt nie chce pieniędzy, a co dziwniejsze on sam otrzymuje 200 zł.
                  Wieczorem opowiada koledze o całej sytuacji. Kolega rozochocony
                  opowieścią, następnego dnia rusza pod ten sam adres. Po zaspokojeniu
                  swoich pragnień schodzi do recepcji i chce zapłacić. Oczywiście nikt
                  nie chce pieniędzy, a on sam otrzymuje od właściciela 50 zł.
                  Ucieszony, ale nie do końca, pyta właściciela:
                  - Przepraszam, wczoraj był tu mój kolega i po wszystkim otrzymał 200
                  zł.
                  - Ale wczoraj była transmisja przez satelitę, a dziś tylko na
                  kablówkę poszło!

• gyubal_wahazar Re: humorzasto;) 06.11.09, 20:47
                    smile)))) Ładne

Dzwoni telefon, gość podnosi i słyszy :
                    - Dzień dobry, czy mogę z Jolką ?

Znacie czy jechać ?
                    • sensi_spring Re: humorzasto;) 06.11.09, 20:50

jechaćsmile

• gyubal_wahazar Re: humorzasto;) 06.11.09, 20:56
                        - Czy można z Jolką ?
                        - Jolki nie ma, poszła do kina ... Hmmm chyba własnie z Panem ?
                        - No tak ze mną i ja właśnie dzwonię, żeby zapytać czy można ?
                        • sensi_spring Re: humorzasto;) 06.11.09, 21:04

smile) a mówią, że w społeczeństwie brak kulturywink

• buena_luna Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:15
            wszech opanowujący marketing społeczny smile
            • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:20
              No bo wiesz...nigdy nie wiadomo gdzie...kiedy...wpadnie się na tę
              wiesz..od jabłka czy pomarańczy..trzeba być czujnym...smile))))))

• gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 20:29
              A zauważyliście, że już wyłapali tych dwóch z listu gończego na dole ? Tylko
              porządny ge hehehe nte hehehe lman się ostał. Nikt nie szuka bidusia, widocznie
              słabo za jego skalp płacą.

Ale ciekawe co po prostu dobry człowiek przeskrobał ? Co obstawiacie ? Na moje -
              uwiedzenie Zenona W lat 63, głownego księgowego w ośrodku ochrony roślin i
              sprzeniewierzenie 6 worków nasion fasoli.
              • buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:40
                Próbowałam......ale nie da się......<wali głową w futrynę Windowsa>....nie dam
                rady.....w końcu piątek jest....a co to ja komuś ojca harmonią zabiłam, żeby tak
                w tej wysokiej kulturze cierpieć katusze..... trudno...narażam się..... ;P

www.youtube.com/watch?v=5LMjjXCy5Cw
                • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:45
                  Ha...to znaczy, że można już piosenkę o kwiatach śpiewać?big_grin

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:51
                    Sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mnie tu zagrozili, że jak
                    nie przestanę deprawować pensjonariuszek to mi zrobią lobotomię.

Ale wrzucę jeszcze raz tego szerburka, bo od wczoraj nie umiem się opędzić.
                    Lusia, Mary, Kontik - znacie to ?

Na początku nudy ale od 2 min zaczynają się miody

www.youtube.com/watch?v=JiNfJHZCD8Q
                    • buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:59
                      poddaję się......parasolki czy nie.... to nie dam rady.....przepraszam...
                      zostaję przy swoim....w ramach klimatu dobijania
                      dechą.....www.youtube.com/watch?v=P2TKZDdRgyQ......
                      • gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:02
                        Ty to wszystko obejrzałaś czy Ci się Enter przytrzasnął ?
                • gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:45
                  Nooooo, to i mnie puszczają zwieracze. A takie cuś kojarzysz ?

www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4
                  • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:47
                    smile)) wężykiem Jasiu, wężykiem...

• buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 20:51
                    no ba, klasyczny przykład kultury zawodu...;p
                    kurcze...teraz juz nie ma takich skeczy gdzie co 2 słowo to taki podtekst, ze
                    klękajcie narody...teraz można wszystko wprost ale to juz nie jest takie zabawne....

p.s. to mnie rozkłada na łopatki...:
                    ja ostatnio przypomniałam sobie o tym:
                    www.youtube.com/watch?v=_caqjVuTxSE&feature=PlayList&p=5C002D0CD8FBE926&playnext=1&playnext_from=PL&index=61
                    • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:00
                      Bo te kabarety obronią się przez wieki.

A ja lubię to, uwielbiam wręcz Tadeusza Włodzimierza G. smile)

www.youtube.com/watch?v=VsAwhbyDWoI&feature=related

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:06
                        Ale naród miał refleks. Słyszeliście co skandowali jak wyciągał tę Panne ? wink
                        • buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:14
                          trochę feminizmu....Balti nie wczytuj tego linka ;p
                          www.youtube.com/watch?v=t4-FvdeAJO4
                          • gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:23
                            No gdzieżbym śmiał

Za to koniecznie ten, ale dopiero od 3:21 bo wczesniej jakiś wypełniacz. Hania
                            trochę tu najedzona, ale nadrabia to wybornie długością dekoltu

www.youtube.com/watch?v=rbY8Bmh8Cmw
                          • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:28
                            smile

To teraz-kobiety jako słaba płećwink

www.youtube.com/watch?v=pa2fadEq4q8&feature=related

• buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:35
                              no kto mi tak zaśpiewa? no kto? sad....www.youtube.com/watch?v=Phwk-Q4YtRU

Balti....zawleczkę jedną więcej oderwij od dębowego.... bo muszę to jakos
                              przełknąć.....ech, ech, ;p
                              • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:40

Może ogłoś się...Kto mi to zaśpiewa...? No kto??smile niczym niejaki
                                maniutek?wink ("Szukam kobiety która zemna porozmawia samotny NL")..a
                                potem zrób castingwink

• buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:45
                                  Sensi_ ale decyzję o wyborze (the winner is ) podejmiemy komisyjnie ;p......
                                  Balti naprzeciw wagę dołączy to "zmontujemy" jakiś koktajl ;p
                                  • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:54
                                    Jestem gotowa dać szansę potencjalnym kandydatomwink P.S. Zaopatrzę
                                    się jutro w zatyczki do uszubig_grin

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:57
                                  Ma chłopak łeb swoją drogą. A weżmy mnie. Jeszcze kwadrans i dobiję do 6k
                                  postów a postepy na odcinku romantyzmu poczyniłem żadne.

Inna sprawa że Wy wszystkie oscylujecie w górnych strefach gimnazjalnych. No
                                  nic, inwestuje więc długoterminowo.

Ale jak wybija ta godzina, wrrrrrrrrrrrr, to rzucam się jak ryś. Żeby mi potem
                                  żadna nie zgłaszała reklamacji, że 'ja się bałam a on się obniżył' czy cuś.

Deal ?
                                  • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:03
                                    "Inna sprawa że Wy wszystkie oscylujecie w górnych strefach
                                    gimnazjalnych. No nic, inwestuje więc długoterminowo "

Długoterminowe inwestycje są niezwykle opłacalnebig_grin
                                    A swoją drogą-jak ładnie potrafisz przemycać wątek pytający o wiekbig_grin

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:51
                                Lusia, ja Ci zaśpiewam tylko muszę przełknąć żółtko, bo coś słabiej górne C
                                wyciągam dziś wieczór

Łap dębowe <wiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu> Złapałaś ?

Maryś, Sensi ? Co dla Was ? Kontik nie ruszył swojego Piccolo ...
                                • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:58
                                  Można wymyślać niestworzone rzeczy?wink To poproszę sheridankabig_grin
                                  Łap babeczkę-jeszcze się ostała z dzisiejszych wypiekówwink))

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:01
                                    > Łap babeczkę

To ja poproszę jakąś foremną i bezpruderyjną
                                    • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:07
                                      O patrz...została bezforemna i pruderyjna...chyba, że sheridanek
                                      czekabig_grin to coś się może da zrobić

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:09
                                        A co to ten szeridanek ? Jakiś pudel czy krem na noc ? wink
                                        • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:10
                                          Ehhh...uczy się człowiek jednak całe życiewink

www.sunband-designs.com/AVB/Drinks/Other/Sheridans.jpg

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:17
                                            Nie miałem przyjemności, ale na słowo wierzę że niezły. Coś jak Bailey's czy ten
                                            drugi taki, mmm kokosowy.... jak mu tam ?
                                            • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 22:22
                                              Bliżej bayleysa,ten drugi kokosowy bleee..wink

• gyubal_wahazar Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:32
                            Wszyskie chyba już śpio. I co tu robić w taką noc, dziewczyny ? Inicjujemy jakiś
                            huragan zmysłów ?
                            • sensi_spring Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:36

www.youtube.com/watch?v=K9xC0SUf99Y&feature=related

• mary171 Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:43
                                jakie śpią wink
                                www.youtube.com/watch?vshockTtelwOgscM
                                • buena_luna Re: NO NIE DA SIĘ.... 06.11.09, 21:47
                                  maryś...jakie szczęscie żeś po tamburyn wróciła ;p
                            • gyubal_wahazar Teraz sie nie kładźta, 06.11.09, 21:59
                              bo będę miał zaraz palącą kwestię. 5 minut
                              • mary171 Re: Teraz sie nie kładźta, 06.11.09, 22:05
                                tylko się nie poparz wink
                              • gyubal_wahazar Draft #1 06.11.09, 22:15
                                Ponieważ ostatnio nie ma dnia, by jakaś zbłąkana niesmiała sierotka nie zapytała
                                o sposób na podryw, to coś na kształt poniższego przyszło mi do głowy

Jakby zyskało Waszą dziewczyny akceptację, to admin mógł by z tego zrobić sticky.

Nad formą chetnie jeszcze popracuję i jestem otwarty, więcej - złakniony Waszych
                                sugestii (np kolor swetra)

www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-dd6d57d5173534bb0cb2c0ee3bdc96e6.html
                                • mary171 Re: Draft #1 06.11.09, 22:24
                                  różowy w zielonego misia wink
                                  • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 22:27
                                    A scenografia, dramaturgia, dialogi, obsada - ok ?
                                    • mary171 Re: Draft #1 06.11.09, 22:31
                                      dramaturgi oddanej w tym filmie nic już nie zastąpi...
                                      no chyba, że by sobie ten sweterek rozdarł na klacie wink
                                    • buena_luna Re: Draft #1 06.11.09, 22:33
                                      gyubal_wahazar napisał:

> A scenografia, dramaturgia, dialogi, obsada - ok ?

Złakniony komplementów.... to chyba przez te kolorowe napoje.....;p
                                      • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 22:46
                                        > Złakniony komplementów.... to chyba przez te kolorowe napoje.....;p

Ten szerburek tak za mną łazi. Ten snieg i ta Pani .... Głownie ten śnieg. Muszę
                                        coś wymyślić żeby się nie rozkleić .... Lusia podasz gąsiorka czy już obsuszyłaś
                                        ? wink

• sensi_spring Re: Draft #1 06.11.09, 22:30
                                  Sweterek koniecznie różowysmile
                                  Dziewczyna powinna zdecydowanie bardziej wyraziście zademonstrować
                                  oburzeniewink

• gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 22:41
                                    Z liścia ? I poprawka kolankiem ? A jak się Jej kropka z czoła przekrzywi ?
                                    • buena_luna Re: Draft #1 06.11.09, 22:42
                                      ta kropka to zdrapka jeszcze można kasę wygrać albo wycieczkę do Czeczeni ;p
                                      • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 22:48
                                        Przekaż braciakowi, że chce się z nim napić wink
                                      • sensi_spring Re: Draft #1 06.11.09, 22:53

Albo kropka z serii "Przygarnij kropka/ę" big_grin

• gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 22:56
                                          A tak bliżej dla mniej oblatanych we współczesnych dobranockach ? smile
                                          • buena_luna Re: Draft #1 06.11.09, 22:59
                                            Balti nie dociekaj.... bo teraz te współczesne Koralgole są mściwe cholerywink

p.s.
                                            a z czyim braciakiem chcesz sie integrować?
                                            • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 23:06
                                              No z takim co nienaganne wykształcenie przekazał jednej takiej w obszarze
                                              Klossa, Tolka (i jego) Banana, Wysockiego, Kultu - żeby wymienić pierwszych paru
                                              z brzegu wink

No chyba że braciak zaszyty albo cuś sad
                                              • buena_luna Re: Draft #1 06.11.09, 23:13
                                                heheeh.... jak stworzenie nie jest oporne na wiedzę....i w obawie przed
                                                klęczeniem na grochu w kącie wspólnego pokoju zrobi wszystko by przywódca stada
                                                zabrał niebogę w wielki świat ....to zasługi starszeństwa nie są aż tak
                                                wielkie.....poza tym czuję się pominięta a przecież to ja jestem "obciążona" tą
                                                wiedzą ;p...takze Balti....najpierw kontrola jakości trunków przechodzi przeze
                                                mnie ;p
                                                • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 23:17
                                                  > najpierw kontrola jakości trunków przechodzi przeze mnie ;p

Luś, chętnie bym nawet rozważył te kwestię, tylko ten Twój potężny magnetyzm
                                                  sprawia, że kiedy mówisz dobranoc i znikasz, to dziwnym trafem razem z Tobą
                                                  ostatnia okowita smile

No chyba że nad tym popracujemy ? wink
                                                  • buena_luna Re: Draft #1 06.11.09, 23:26
                                                    no popatrz jak sztuczka....za mną ostatnia butelczyna wychodzi z imprezy....nie
                                                    wiem jak to się dzieje...że o torebce tak nie pamiętam jak o "bidonie";p

> No chyba że nad tym popracujemy ? wink

na 1/6 etatu wink
                                                  • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 23:29
                                                    Aaaaaaa na 6/9 ? wink
                                                  • buena_luna Re: Draft #1 06.11.09, 23:33
                                                    pasi ;p......ale jest jedno "ale" <drobnym drukiem na samym dole umowy> ja
                                                    wybieram ;p
                                                  • gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 23:34
                                                    No i znowu muszę zmieniać baterie w rozruszniku
                                          • sensi_spring Re: Draft #1 06.11.09, 23:03
                                            Nie przygarniałeś kropka/i wespół zespół z TVN?big_grin

• gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 23:07
                                              Sensi, jakieś rebusy przed prostym koneserem tanich wzruszeń ustawiasz. Dawaj
                                              jak ksiądz Magdzie smile
                                              • sensi_spring Re: Draft #1 06.11.09, 23:12

Co ja będę tyle klikacbig_grin

www.tvmania.pl/tvn_przygarnij_kropka.html

• gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 23:19
                                                  Przeceniasz moją biegłość w składaniu liter ale i tak wolę tą Córkę oberżysty
                                                  popodglądać wink
                                                  • sensi_spring Re: Draft #1 06.11.09, 23:24
                                                    Myślę, że i służka Magda zatrzyma na sobie Twój wzrokbig_grin

• sensi_spring Re: Draft #1 06.11.09, 22:43
                                      Niee...z półobrotubig_grin i jak zrobi to tak szybko jak Chuck..to kropka
                                      ani drgniewink

• gyubal_wahazar Re: Draft #1 06.11.09, 22:49
                                        Lepsze jest ushiro ura mawashi - czekaj może gdzieś znajdę ...
    • maria.van.wyngarden Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 22:46
      Witam, witam! Co tu sie znowu wyprawia!?
      • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 22:50
        Oooooo jak miło, jeszcze jedno niewinne Maryś tu trafiło smile

> Co tu sie znowu wyprawia!?

A może być cytat z Prusa ?
        • maria.van.wyngarden Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 22:53
          Ehhhh....dzisiaj moze byc wszystko. Nic mnie juz nie dobijewink
          • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 22:57
            'Ruja i poróbstwo'

> Ehhhh....dzisiaj moze byc wszystko. Nic mnie juz nie dobijewink

O masz, a co Ci się przytrafiło ? I z kim ? wink Łyknij z gąsiorka i referuj
            • maria.van.wyngarden Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:08
              Lyknelam, od razu lepiej, dziekismile
              No raczej spytaj co mi sie nie przytrafilo...Poza tym dzisiaj mnie
              jakos ludzie nie lubia...
              No widzisz, wiedzialam ze bedzie problem jak sie druga Marys pojawi.
              Trzeba cos z tym zrobic, hm?
              • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:10
                Jaki problem ? Ja Was wszystkie zagospodaruję smile Któraś wątpi ? Mam dać dowód ?!
                • maria.van.wyngarden Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:14
                  Któraś wątpi ?
                  Tak

Mam dać dowód ?

Tak
                  • gyubal_wahazar PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNYM 06.11.09, 23:24
                    PROSZONE SĄ O NIENAGNIATANIE TEJ LINKI

www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-7b13b17d95def0499b0904c6e660d997.html
                    Jeszcze jakieś wątpliwości ?

• buena_luna Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:35
                      ten gość co wpada w ostatnim akcie to chyba kakao na śniadanie pił bo to pod
                      nosem do zarostu raczej nie podobne ;p
                      • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:41
                        Mniejsza z nim. Grunt, że Was wszystkie ze śmierci szponów wyrwałem, więc może
                        jakieś niewerbalne* 'dziekuję' by się chociaż znalazło, hę ?

* Sen, jak wytłuścić 'niewerbalne' ?

• maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:46
                          No tak, ale to problemu z kilkoma Marysiami na forum nie
                          rozwiazuje...Jak z tym problemem sobie poradzisz to Ci podziekujewink
                        • sensi_spring Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:47

To chyba były szpony namiętności...bo ona mruczałasmile)))

• gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:51
                            To potem, ale najpierw jak żesz mnie podrapała.

Opatrzysz mnie czy będzie 'Jędruś, jam ran Twoich opatrywać niegodna' ? wink
                            • sensi_spring Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:54

Opatrzyć mogę...taki nakaz wewnętrzny ratowania życia we mnie..wink
                              ale nie licz na całowanie ranbig_grin..oczywiście bom ja niegodnasmile))

• gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:00
                                > ale nie licz na całowanie ranbig_grin..oczywiście bom ja niegodna smile))

Ja z tych co to nie umieja się długo gniewać. Wybaczam ! Więc ? wink
                                • sensi_spring Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:03
                                  No dobrze..poraniony bohaterze..dawaj te ranybig_grin Jam gotowabig_grin

• gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:06
                                    Fiu-fiu-fiuuuuuuuuu wink

Ale żadnych tam igieł, nici ani innych klamer. Jedno co może pomóć to okład. Z
                                    młodych uszu, hehe
                                    • sensi_spring Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:10

To nie ja tylko jakiś hobbit Ci potrzebnybig_grin

• gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:18
                                        Hobbit ? Jak ja nawet nie wiem co to jest ? crying

No, trzeba nurkować w piernatki smile Miłych snów, Sensi. Pooglądam jutro resztę
                                        Twoich wampirków. Nie są takie złe na 1 rzut oka smile
                                        • sensi_spring Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:22

Tobie kolorowychsmile

• maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:41
                      Ja nie przeczytalam ostrzezenia. Ogladnelam. Slabo mi.wink
                      • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:44
                        Cholera, niedobrze. Który miesiąc ?
                        • maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:51
                          9
                          • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 06.11.09, 23:56
                            Nie >9 tylko dokładnie ! 10, 11, który ? Dziewczyno, to ważne !

• maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:00
                              Nie stresuj mnie, ja nie pamietam, 39 tydzien chyba, nie 40, nie nie
                              jestem pewna...A najgorsze ze...
                              • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:03
                                Szalikowiec nic nie wie ?! Dzizas, mów szybciej ...
                                • maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:06
                                  No...zgadles...nic nie wie....pojechal w trase koncertowa..i
                                  przepadl....nie, nie pytaj o nic wiecej...to delikatny temat...nie
                                  wiem co mam robic...
                                  • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:11
                                    ani ja ...

Tej tutaj też smutno :

www.youtube.com/watch?v=JiNfJHZCD8Q
                                    • maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:21
                                      Ojej..to ja tez tak skoncze? ze mna tez tak bedzie?

No nie ukrywam, poplaklam sie. Ale nie moge sie tak wzruszac przed
                                      snem, bo nie bede mogla zasnac....
                                  • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:21
                                    > nie pytaj o nic wiecej...to delikatny temat...nie wiem co mam robic...

Maryś, bo my tu 'czasem sobie żartujemy a czasem śpiewamy', nie ? Bo tak jakoś
                                    napisałaś, że ... Pa smile
                                    • maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 00:28
                                      Pa
                                    • maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 09:01
                                      Wahazar! Co, wyszlo zbyt realistycznie?wink Nie martw siesmile Nic, lece
                                      sie uczyc, z tego powodu nie bedzie mnie na forum kilka
                                      dni...Echhh...zycie...Trzymaj sie!
                                      • gyubal_wahazar Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 10:48
                                        A jak miało wyjść jak żadnej mortki nie wstawiłaś ? Uffff

Nauka nie zając, wpadnij szybciej. Też się 3/5 smile
                                        • maria.van.wyngarden Re: PANIE O SŁABYCH NERWACH LUB W STANIE ODMIENNY 07.11.09, 12:05
                                          Przepraszam, to juz sie wiecej nie powtorzywink
                      • buena_luna Re: Państwu już podziękuję ;p 06.11.09, 23:51
                        odchodzę ku zachodzącemu słońcu.....to 6/9 nie ułatwia i z dyscypliną będzie
                        trudno. Dobra spinam się i rączki na kołderkę! ;p
                        DOBRANOC WSZYSTKIM!
                        P.S.
                        Na wszelki wypadek zostawiam przyczepione na lodówce ważne numery:
                        997- ZOMO
                        998- Strażak Sam
                        999- doktor Ewa
                        no i numer dla Panów: 0 800 000 800wink
                        • gyubal_wahazar Ja wiedziałem, że tak będzie. Luśka wracaj ! 06.11.09, 23:52
                          ... bo wszystko braciakowi wykapuje !
                        • sensi_spring Re: Państwu już podziękuję ;p 06.11.09, 23:55

Dobrej nocy listopadowejwink smile

• gyubal_wahazar Sensiiiiiii wracaj. Zestwa kołków osinowych 07.11.09, 00:01
                            zostawiłas smile
                            • sensi_spring Re: Sensiiiiiii wracaj. Zestwa kołków osinowych 07.11.09, 00:10

Fakt, jakiś mi się przyda przy opatrywaniu ranbig_grin

• sebtrom Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:23
                  te a rozwiń temat "ja was wszystkie zagopodaruję..."
                  tz to zagospodaruję mnie zaciekawiło....
                  smile)))))))))))
                  • gyubal_wahazar Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:25
                    Linijka nad Tobą z 3 kocicami i 1 tygrysicą
                  • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:26

Pewnie wykombinował tak...np. Panie nr 1 i 2-gospodarstwo pierwsze,
                    panie nr 3 i 4-gospodarstwo drugie..itp., itd..smile))))

• mary171 Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 22:58
          kurcze za dużo tych Maryś tu czas zmienić nicka dla niepoznaki wink
          • sensi_spring Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:04

Będziesz się incognitować?wink

• mary171 Re: NOWY WĄTEK.... 06.11.09, 23:16
              a jak ..ktoś musi smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka