Dodaj do ulubionych

W niedzielę rano jadę pociągiem do ...

09.11.09, 14:41
...Katowic. Ktoś ma ochotę potowarzyszyć? Będzie raźniejsmile
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 14:43
      Ehhh Swiss... Ty to mnie chcesz pognebic sad Nie da sie takich rzeczy
      robic na wiosne? Pewnie wtedy to nie bedzie juz wypadow kolejowych w
      moje regiony sad
      • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 14:48
        Wszystko się da, Kontik, o ile zostanę Twoją mamą chrzestnąwink Wtedy będę
        jeździła w Twoje strony, kiedy sobie tylko zażyczyszsmile
        • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 14:51
          Hmm to by bylo ciekawe.. mama chrzesna mlodsza od chrzesniaka smile))
          • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 14:55
            Jak w pogodzie - anomalia się zdarzająsmile Jadę do maleństwa i znów mam ten sam
            problem - na jaki przedział w pociągu trafię: kumaty czy nie kumaty;P
            Ostatnio miałam szczęście, chociaż "kolega" się tak rozbestwił, że mi wszystkie
            czipsy bananowe wyjadłbig_grin
            • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 14:58
              hahaha.. dobrze, ze sie ograniczyl tylko do obrabowania Cie z czipsow..
              teoretycznie mogl sie dalej posunac, ale to chyba na dluzsze trasy. np
              Szczecin - Krakow smile
              • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:02
                Na dobrą sprawę mógł, bo trasa była dłuuuga - Wrocław-Dębicasmile Ja i koniec
                świata - uwielbiamsmile
                A na kwiecień możesz mnie zaklepać, póki co nie mam nic w planach;PP
                • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:05
                  Ale to zabrzmialo "mozesz MNIE zaklepac" tongue_out
                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:07
                    No masz, caaaaały facet!! smile Wiedziałam, że się czepisz, no wiedziałam! Aaaaa,
                    niech Ci będziebig_grin Zgadzam sięsmile
                    Nikt nie chce ze mną jechać?sad
                    • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:12
                      Czyżby miłośniczka kolei? big_grin
                    • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:12
                      smile No juz, nie krzywimy buziaka.. niegdy nie ukrywalem faktu bycia
                      facetem smile
                      ja chce, ale nie moge sad
                      • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:19
                        Pewnie, że lubię kolej, ale kiedyś było inaczej. Chociaż jechało się dłużej,
                        ludzie byli jacyś bardziej przychylnismile Tego mi najbardziej żal. Teraz wsiadasz
                        w Intercity relacji Wrocław-Wawa i wszyscy za "laptokami" na kolanach. Ech, good
                        times, good times...
                        Ps. Ale bardziej od kolei wolę swoje autko - podpisano Królowa Szossmile
                        • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:23
                          Hmm... a jak dlugo posiadasz prawo jazdy Krolowo smile?
                          • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:29
                            Jakieś 5 lat, ale codziennie jeżdżę od dwóchsmile
                            • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 15:33
                              Hmm... to ja moze przezornie zamilkne tongue_out
                        • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 16:54
                          swissvoice napisała:

> Ps. Ale bardziej od kolei wolę swoje autko - podpisano Królowa Szossmile

Hoho, strach się bać wink
                          Szybko jeździsz? Czy tylko przepisowo?
                          Złotówka na liczniku? big_grin
                          Ja tam czasem, przy ładnej pogodzie i do 1,4zł się rozpędzę wink
                          • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 17:09
                            Faceci, phiii! Niejednemu z Was bym dorównała. Zrobiłam już 4 dychy (słownie:
                            czterdzieści tysięcy) na liczniku i uważam, że nie mam się czego wstydzićsmile Bo
                            jak na babę to i tak sporo.
                            Ps. A Ty, Kontik, nie milcz, tylko się w język ugryź;P Tylko tak, żeby zabolało!
                            Jeszcze Ci pokażę!;P
                            • fallen86 Vidmo!!!! 09.11.09, 17:16
                              Oj, poczułem się tak jak być rzucała wyzwanie big_grin
                              Że tak się z ciekawości zapytam Królowo wink czym jeździsz? big_grin

Królowa...
                              Tyran...
                              Hmmm big_grin
                              • swissvoice Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 17:19
                                Ale macie ze mnie ubaw, ha ha ha big_grin KTo by pomyślał.
                                Corsa, silnik 1.4smile
                                • swissvoice Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 17:40
                                  Udławiliście się towarzyszu ze śmiechu?wink
                                • vidmo76 Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 17:43
                                  Och bando moja Ty wspaniała, co takiej już nigdy nie będę miał!!
                                  Nie będę ukrywał, ale wystarczy chcieć! big_grin
                                  A szczęściu trzeba czasem pomóc, bierzcie więc ze mnie przykład i podróżujcie gdzie się da i jak się da! wink
                                  A czym, a kogo to obchodzi! wink
                                • fallen86 Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 17:52
                                  swissvoice napisała:

> Ale macie ze mnie ubaw, ha ha ha big_grin KTo by pomyślał.

Nie... Mam nadzieję że Cię nie uraziłem...

> Corsa, silnik 1.4smile

Hmm, ważne że jeździ i że ma dach wink
                                  • swissvoice Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 18:08
                                    Eeee, no co Ty, Fallen, minęły mi (mam nadzieję bezpowrotnie) czasy fochówsmile
                                    • fallen86 Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 18:13
                                      Cieszę się wink
                                      Gdyż nie chciałem Cię urazić.
                                      • swissvoice Re: Vidmo!!!! 09.11.09, 18:20
                                        Wiemsmile
                            • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 17:48
                              Chcesz sie "bic" na kilometry tongue_out? Nie bde sie gryzl, moj jezyk jest
                              zbyt cenny aby go uszkadzac tongue_outPP
                              • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:09
                                Prosimy o uważne czytanie : JAK NA BABĘ, mówiętongue_out
                                • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:12
                                  Tyle, ze ja nie uznaje takiego podzialu tongue_out
                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:19
                                    No ok, może i masz więcej km na liczniku, ale na pewno nie potrafisz jeździć w
                                    kozakach z 8-centymentrowymi obcasami!
                                    "...to nasza broń kobieca";D
                                    • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:21
                                      No zebys sie nie zdziwila.. skoo potrafie chodzic na wysokim obcasie,
                                      musialem sie kiedys nauczyc, to i z jazda sobie poradze tongue_out
                                      • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:31
                                        Chtiela ja by to zpozorovat;P
                                        • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:33
                                          Pozyczysz takieg buta to Ci pokaze ze umiem smile
                                    • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:25
                                      swissvoice napisała:

> ale na pewno nie potrafisz jeździć w kozakach z 8-centymentrowymi
                                      > obcasami!

Wygrałaś! wink
                                      • mary171 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:27
                                        Żaden facet tego nie potrafi wink
                                        • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:32
                                          Otóz to, Marybig_grin A Kontik myśli, że taki z niego chojraktongue_out
                                          • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:34
                                            chcesz sie zalozyc? smile
                                      • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:32
                                        Nie wygrala tongue_out
                                        • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:33
                                          kontik_71 napisał:

> Nie wygrala tongue_out

Też tak potrafisz? big_grin
                                          • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:35
                                            Wlasnie chce sie ze Swiss zalozyc.. a ja zakladam sie tyko gdy mam
                                            szanse wygrania smile
                                            • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:40
                                              kontik_71 napisał:

> a ja zakladam sie tyko gdy mam szanse wygrania smile

Nie lubisz ryzykować?
                                              Dreszczyk emocji?
                                              Chwila niepewności?
                                              Radość z wygranej smile
                                              • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:42
                                                Nie przy zakladach tongue_out
                                          • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:39
                                            A pokażę! Jesteście świadkami! W kwietniu 2010 Kontik zakłada brązowe kozaki
                                            Swiss, rozmiar 38,obcas 8 cm, z panterką w środku i jedzie w nich autem (tu
                                            pozwole mu już wybraćbig_grin taka będę dobroduszna) przynajmniej 5 kilometrów,
                                            zakładając zmianę biegów i korki w godzinach szczytusmile Zakład przyjęty?
                                            • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:43
                                              zaklad przyjety.. pojedziemy moim autem smile
                                              • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:45
                                                kontik_71 napisał:

> zaklad przyjety.. pojedziemy moim autem smile

Bo Ty zapewne masz automatyczną skrzynię biegów - zgłaszam sprzeciw! tongue_out
                                                • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:47
                                                  A Ty po krotej stronie barykady jestes? Jajniki Ci wyrosly? tongue_out
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:51
                                                    Uczciwie musi być wink
                                                    Poza tym nasz Królowa Kierownicy jeździ Corsą 1.4 - żeby uczciwie było! smile
                                                    Warunki przeprowadzania konkursu / zawodów dla każdego zawodnika muszą być takie
                                                    same wink

ps.Samochód z automatyczną skrzynią biegów jest dla kobieta! big_grin
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:53
                                                    Jak chcezs osiagnac rowne warunki skoro Swiss jest jakies 50cm mniejsza
                                                    ode mnie tongue_out Co, chcesz ja wydluzyc lub mnie skrocic confused P A corsa to nie
                                                    jest auto.. tongue_out
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:03
                                                    Kontik, Ty gnido, zatłukę! Jak nie auto jak auto! I nie automat, tylko ręczny -
                                                    większa frajdasmile
                                                    A niższa jestem zaledwie o te 8 cm, wiec jak włoże i ja takie obcasy, będzie po
                                                    równo (tak, tak, wiem, ile mierzysz w kapeluszu;P).
                                                    Fallen, dzięki za fair play! Swój człowiekbig_grin
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:05
                                                    swissvoice napisała:

> (tak, tak, wiem, ile mierzysz w kapeluszu;P).

<ciekawski>
                                                    Ile? big_grin
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:07
                                                    Nie wiem, czy mi wolno...hmmmm, a co tam 176!big_grin
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:14
                                                    swissvoice napisała:

> Nie wiem, czy mi wolno...hmmmm, a co tam 176!big_grin

Nie no... ja nic nie mówię wink
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:14
                                                    Hahahaha!
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:18
                                                    Wszem i wobec informuję iż pojazdem którym będziecie jeździli podczas "konkursu"
                                                    jest pojazd Królowej big_grin
                                                    Znaczy się Corsa 1.4 smile

Zatwierdzono!
                                                    Ha! dyktator ze mnie tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:22
                                                    Mlodzik, Ty tu swojej zazdrosci nie przemieniaj w podlizywanie sie tongue_out
                                                    Zal Ci odwlok sciska, ze ja ze Swiss bede sobie mogl na kawke pojsc a
                                                    Ty w Bydgoszczy, daleko bedziesz siedzial tongue_outPPPPPp
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:27
                                                    Co prawda to prawda - niechętnie Ci ją przyznaję wink
                                                    Tylko czy kawa będzie przed przegraną czy po przegranej? tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:33
                                                    Kawa bedzie przed konkurencja i po mojej wygranej tongue_out Bo ja kawiarz
                                                    jestem
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:38
                                                    Yyyy, czy ja o czymś nie wiem? wink
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:42
                                                    swissvoice napisała:

> Yyyy, czy ja o czymś nie wiem? wink

Ależ skądże...
                                                    <udaje zdziwionego>
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:46
                                                    No jak? Wy się umawiacie ze mną beze mnie? To może jakaś męska randka?;P
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:08
                                                    Taaa.. nazwyja mnie jajkiem pchly.. tongue_out jak auto, skoro zabawka tongue_out
                                                    Jeszcze rano mnie uwielbiala, a teraz gnida jestem i zatluczonym
                                                    bede... laska dziewczeca na pstrym koniu jezdzi tongue_out
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:14
                                                    Skoro mi moje autko obrażasz, to muszę go bronić! Pięta Achillesowa, nic nie
                                                    poradzę;P
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:17
                                                    Znaczy masz swiadomosc zasadnosci mojego twierdzenia tongue_out
                                          • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:39
                                            A mogę dodać 13 cm do tej galerii? smile
                                            • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:43
                                              Jasnesmile
                                            • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:43
                                              z_oddali napisała:

> A mogę dodać 13 cm do tej galerii? smile

Różowe? suspicious
                                              • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:49
                                                Różowe? suspicious

Nie, to nie mój kolor smile
                                                Już te 13 Wam wystarczy, prawda dziewczyny?
                                                • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:50
                                                  Prawda;P
                                                  I popieram - róż do domu!
                                                  • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:53
                                                    Swissvoice, a jaka jest nagroda?
                                                    Bo przecież już jest Twoja smile
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:54
                                                    Latwo Ci przychodzi wskazywaniem paluszkiem kto wygra a kto nie tongue_out
                                                  • fallen86 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:57
                                                    To ja zaczynam zbierać zakłady big_grin
                                                  • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:58
                                                    Jak możesz?smile Staram się zachęcić do rywalizacji (wszak to męska cecha), a ten
                                                    nie docenia, eeeee... pójdę obejrzeć wiadomości...
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:28
                                                    Nagroda..hmmm..jeśli ja wygram, w nagrodę Kontik (z racji tego, że mieszka niedaleko, bo w Opolubig_grin), będzie mnie przez miesiąc woził do pracy jako szoferbig_grin
                                                    Dla zainteresowanych: mieszkanie - Wrocław, praca - Oleśnica. Powodzenia!
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:33
                                                    A jesli Swiss przegra, a przegra, pomoze mi w urzadzeniu domu..
                                                    rozpakowaniu pudel, ulozeniu ksiazek (a jest ich jakies 3000) smile
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:39
                                                    Ufffff, a już myślałam, że coś gorszego;P Kamień z sercasmile
                                                  • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:49
                                                    A jaka jest nagroda dla kibicujących?
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:51
                                                    Hmm pomysli sie, ale ci kibicujacy musza byc obecni fizycznie i
                                                    osobiscie w dniu konkursu smile
                                                  • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:57
                                                    To zachęta do podróży musi być... kusząca smile
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:00
                                                    A czy moze byc badziej kuszaca niz teraz? Zobaczyc KOntika w za malych
                                                    kozaczkach na 8cm obcasie, to nie jest wystarczajaco kuszace??? tongue_out
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:54
                                                    Dropsy truskawkowe, karnet do solarium na dwa seanse 3-minutowe i odświeżacz
                                                    powietrza o zapachu leśnymsmile
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:57
                                                    I skarpetka z buta Swiss smile
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:59
                                                    Ale to już nie będzie moja skarpeta, w końcu to Ty, Kontik, przywdziewasz moje
                                                    "panterki";P
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:01
                                                    No i wlasnie dlatego Twoje skarpety beda bezrobotne.. wiec jedna mozesz
                                                    poswiecic na nagrode smile
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:06
                                                    No dobra niech stracęwink To jak z tą kawą? Może zrobimy zakład o to, który z Was,
                                                    czy Fallen, czy Kontik ujedziecie szybciej w takich bucikach. I wtedy w nagrodę
                                                    ja i Z_oddali umówimy się z Wami na kawę - oczywiście wybierzemy uczciwie;P
                                                  • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:08
                                                    Nie, nie bedziemy sie scigali.. to nie jest dobry pomysl... Fallen
                                                    bedzie w domu obgryzal paznokcie z zazdrosci.. tongue_out

Masz @
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:23
                                                    Ale się wybronił, a skąd wiesz, czy to Fallen nie zyska?;P
                                                  • z_oddali Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:18
                                                    No nie, człowiek wyjdzie na chwilę i stanie się nagrodą. Nie zgadzam się. smile
                                                    Jestem przyzwyczajona do czegoś innegosmile
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:24
                                                    To co? Wymyślimy im karę zamiast nagrody? To się ścigać nie będą chcielitongue_out
                                            • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:43
                                              A moze tak 50cm? Po co sie ograniczac tongue_out?
                                              • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:46
                                                Ja myślę, że Kontik nie ma prawka na tira;P Nie wygląda...big_grin
                                                • kontik_71 Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 18:49
                                                  na TIRa nie ale na maszyny rolnicze to i owszem tongue_out
                                                  • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 19:06
                                                    Chwalipięta;P
                                                    Nagroda..hmmm, z racji tego, że Kontik niedaleko, bo z Opola - w nagrodę, jeśli
                                                    wygram, będzie mnie woził do pracy jako szofer przez jakiś miesiąc.
                                                    Do wiadomości zainteresowanych - mieszkanie: Wrocław, praca: Oleśnica.
                                                    Powodzenia!smile
    • swissvoice Re: W niedzielę rano jadę pociągiem do ... 09.11.09, 20:40
      A ja tylko pytałam, czy ktoś jedzie w niedzielę do Katowicbig_grin Ja tak grzecznie, a
      tu taka rzeź wynikła. I do tego jeszcze plany się zmieniły, przesuwamy wyjazd na
      sobotęsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka