li_sa_li 09.12.09, 19:06 ... przyjmijcie plis)) Normalnie nie wiem co sie dzieje , jakos sama sie wautowałam .Patrze jak sroka w gnat, zamiast czytac i sie z Wami bawic...czy to oznaki starzenia?;-(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Wazne pytanie... 09.12.09, 19:09 Chcesz zostac czlonkinia Towarzystwa Wzajemnej Adoracji? jesli tak to jest maly problem.. nie ma procedury na taka okolicznosc Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Wazne pytanie... 09.12.09, 19:15 Kontiku, to znaczy ze co? Nie umiecie sie zachowac na taką ewentualnosc?;-D Tul WAŚ ...albo nie ...na początek nie wypada) Najpierw powiedz , ze sie cieszysz w imieniu innych i zapraszasz do miłej konwersacji ) Ja dygne i powiem :" o jeso , jacy jestescie mili " hahaha Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Wazne pytanie... 09.12.09, 19:18 Oczywista oczywistoscia jest, ze sie ciesze A co do procedury.. nie ma jej bo do niedawna w ogole nie bylo swiadomosci istnienia takowej.. nawet nikt nie wie czy jest juz jej czlonkiem czy tez tylko kandydatem na czlonka..ehhh zycie.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wazne pytanie... 09.12.09, 19:19 > nie ma procedury na taka okolicznosc ... procedury testowania, jeśli poprawnie czytam w myślach Przedpiścy Odpowiedz Link
fallen86 Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 19:10 Nadmiary internetu raczej Proszę mniej przebywać "w internecie" a więcej czasu poświęcać temu forum Powinna Pani być zdrowa już po tygodniu takiej kuracji Odpowiedz Link
tetika Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 19:14 Procedury nalezy stworzyc koniecznie Liska szczegolowy opis tego co porabiasz takiego arcyciekawego ze zapominasz o naszm towarzystwie. Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 19:18 Tetiko, czytam ksiązki tym samym dawkuje sobie miłosc, seks, przygody, nowe osobowosci itd hahahah No, sama widzisz odbiło mi;-D Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 19:16 Fall, a jak nie działa to mam na odwyk całkowity isc?;-( Odpowiedz Link
fallen86 Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 19:21 W żadnym wypadku nie odchodź od komputera - syndrom zerwania może być gorszy od samego uzależnienia... Usiądź wygodnie, weź głęboki oddech, i... pisz, pisz, pisz... bo w końcu na tym polega terapia - ba! ta jest grupowa Odpowiedz Link
buena_luna Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 19:44 proszę nie zapomnieć o napisaniu imienia na "plakietce" ;p Odpowiedz Link
tetika Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 20:00 Nie zycze sobie byc zadnym CZLONKIEM wole juz zaslugiwac na miano starszyzny Odpowiedz Link
fallen86 Re: Jestem tu nowa:-D 09.12.09, 20:03 tetika napisała: > Nie zycze sobie byc zadnym CZLONKIEM wole juz zaslugiwac na > miano starszyzny Członek z ramienia zarządu, wysunięty na czoło Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Jestem tu nowa:-D 10.12.09, 12:27 Nie chcesz na członka, Tetiko? hahah ups...sory ...głupawki mej, ciąg dalszy jak widac)))))))))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Jestem tu nowa:-D 10.12.09, 18:50 > hmmmmm.... na owszem Tadaaaam )) Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Jestem tu nowa:-D 10.12.09, 19:02 hahahaha, ale sie usmiałam .Tetiko tylko spójrz Odpowiedz Link
buena_luna ekchem.... 09.12.09, 19:15 psze Pani! a Pani co za znajoma...bo po ciepłych bamboszkach rozpoznawać to jakby ciotka z Nieporętu ale pewności mi brak ;p Odpowiedz Link
li_sa_li Re: ekchem.... 09.12.09, 19:19 Hym, mam amnezje...lekarz powiedział, ze minie ale jakos nie mija ) Odpowiedz Link
li_sa_li Re: ekchem.... 09.12.09, 19:39 Wróce tu jeszcze, wybywam zycząc miłego wieczoru)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Liiiiii :))) 09.12.09, 19:43 A co ty za przerwy w zyciorysie nam fundujesz ? Jak nie chcesz podawać z jakiego paragrafu to przynajmniej z jakiego kodeksu : KK, KW, KC, KR ? Odpowiedz Link