vars2 Re: szukam przyjaciela 03.02.04, 13:54 ametyst2 napisał: > kogoś do pogadania..... ja tez..\) Odpowiedz Link
kobiet_a Re: szukam przyjaciela 03.02.04, 23:55 Witam, kazdy szuka..... rowniez ja...... moze kiedys.... moze... Pozdrawiam Odpowiedz Link
zapomniany Re: szukam przyjaciela 04.02.04, 21:53 Czy każdy zawsze musi czegoś/kogoś szukać? Cyż nie lepiej tak drastycznie nie szukać, tylko po prostu czekać na to co życie przyniesie... ja już nie szukam... przestałem... kiedyś samo się znajdzie... Pozdrawiam, Zapomniany Odpowiedz Link
maxwellka Re: szukam przyjaciela 05.02.04, 08:31 Nie trzeba szukać, rozpaczać, tylko mieć nadzieje... Ale jak długo mozna czekać? Czasami mam wrażenie to dobre, co miała mnie spotkać minęło mnie, przegapiłam to. Pozdr. Odpowiedz Link
vars2 Re: szukam przyjaciela 05.02.04, 10:42 Szczesciu nalezy pomagac - nie przywolywane ..ominie nas..)) Odpowiedz Link
zapomniany Re: szukam przyjaciela 06.02.04, 23:17 Vars... niekoniecznie, niekoniecznie... Po co szukać na siłę? Po co tak usilnie dążyć do przymusowego szczęścia? Nie lepiej jak wszystko toczy się swoim naturalnym tokiem? Oczywiście gdy trzeba walczyć walczę o swoje, bardzo zawzięcie... Pozdrawiam, Zapomniany Odpowiedz Link
zapomniany Re: szukam przyjaciela 06.02.04, 23:14 Maxwellka, nie możesz tak mówić. Po prostu nie wiemy co nas czeka jeszcze a pamiętaj, że szczęście przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Wiesz... ostatnio moim motetem są słowa pewnego piosenkarza... pewnie wiesz o kogo chodzi... "...ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy, ważnych jest kilka tych chwil tych na które czekamy..." Pozdrawiam, Zapomniany Odpowiedz Link
amarandyna Re: szukam przyjaciela 06.02.04, 21:56 Nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by by gonić go. W szukaniu cała frajda! Jak się znajdzie, to się robi nudno. Odpowiedz Link
zapomniany Re: szukam przyjaciela 06.02.04, 23:20 W takim razie jestem jakimś odmieńcem... A to dlatego, że większą frajdę sprawia mi zabawa z króliczkiem a nie gonienie za nim Pozdrawiam, Zapomniany Odpowiedz Link
amarandyna Re: szukam przyjaciela 09.02.04, 22:34 Tylko nie przesadź z tą zabawą, zagłaskany króliczek może wpaść w apatię Odpowiedz Link
ala-1974 Re: szukam przyjaciela 06.02.04, 14:26 Ja chętnie pogadam jeśli masz ochotę A. Odpowiedz Link
ciocia_dobra_rada Re: szukam przyjaciela 07.02.04, 01:01 Jesli ktos ma czasem ochote pogadac bardziej na zywo, to moze GG? Zapraszam na priva, chetnie sie numerem GG wymienie Pozdrawiem, CDR Odpowiedz Link
danway1 Re: szukam przyjaciela 10.02.04, 16:43 Ze mną zawsze można pogadaĆ !! ale o czym?? Odpowiedz Link
lalka27 Re: szukam przyjaciela 16.02.04, 22:31 ja tez szukam przyjaciela kogos do pogadania tylko musi byc to ktos dojrzaly emocjonalnie ktos kto bedzie wiedzial co pisze czekam........... Odpowiedz Link