Dodaj do ulubionych

Houston, we have a problem...

05.01.10, 22:21
na forumie wyginęło życie;p
Obserwuj wątek
    • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:27
      mamuty przeżyły wink
      • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:29
        Hehe no nareszcie już się martwiłam, że tylko ja tu zostałamsmile
        Cześć Marysiusmile jak się czujesz?
        • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:32
          w zasadzie to źle, nie chce mi się chodzić do pracy.
          praca wszystkie soki życiowe ze mnie wysysa.
          cześć smile a jak Ty się miewasz?
          • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:34
            Kurde no ja to tak samo mam, więc na jutro pod pretekstem kilku spraw wolne
            wzięłam, ale tylko po to by wybyczyć sięsmile
            • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:38
              stary urlop miałaś jeszcze? ja starego nie mam, a nowy się przyda i tak do końca
              marca obiecałam sobie zero laby.
              • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:42
                Mam jeszcze kilka dnismile leń mnie dopadł i wymyśliłam masę spraw odkładanych, a
                bardzo ważnychsmile
                • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:45
                  też sobie porę wybrałaś, wiesz, że burze śniegowe zapowiadają smile
                  będziesz brodzić w śniegu...
                  • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:47
                    Oj no to w łóżku cały dzień spędzębig_grin
                    • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:51
                      o, nie! ja sie tak nie bawię smile))) zaczynam odczuwać zazdrość w takim razie moja
                      rada wink - Nie, jednak musisz to pozałatwiać, koniecznie pozałatwiaj jutro wink
                      • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:52
                        Maaaaaryś no wiesz;p wygonisz mnie na ten mróz i śnieżyce?tongue_out
                        • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:54
                          oczywiście, muszę dbać abyś nie miała zaległości żadnych wink lepiej będzie Ci sie
                          jutro zasypiało jako człowiekowi spełnionemu smile po dobrze spełnionym dniu.
                          (wybrnęłam?)
                          • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:55
                            Trafiłaś w 10smile dyplomatycznie i z błyskiem w okusmile
                            • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 23:15
                              Uwiń się prędziutko w urzędach jutro, obyś miała jak najwięcej czasu wolnego dla
                              siebie smile dobrej nocy smile
                              • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 23:20
                                I dla Ciebiesmile ok tak się zrobismile dobranocbig_grin
      • srebrnalza Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:30
        ja chcę spać!!!! a nie mogę pójść sad
        • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:31
          Cześć Maleńsmile no jak tak już spać...?
        • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:31
          ukradli Ci łóżko, masz remont? smile Ktos zaniemógł na Twoim łóżku, ejże? smile
          cześć smile
          • srebrnalza Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:38
            Cześć smile

Przez dłuższy czas zarywałam noce..właściwie z bezsenności.
            A teraz zasypiam na siedząco.
            Maryś Twoje pomysły mi się bardzo podobają, kurczę wolałabym nawet
            remont od kolokwium.Aaaaa i fakt Ktoś mi zajął pół łóżeczka wink
            Zajrzałam do Was, a teraz lecę jeszcze poczytać smile
            • elokwentna_marysia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:41
              Trzymamy kciuki, pokaż im na kolokwium!
              nawet wiem kto Ci zajął połowę łózka smile))
            • lolcia-olcia Re: Houston, we have a problem... 05.01.10, 22:42
              Młodzież niech się uczy;p to się chwalismile leć i 5 przynieśbig_grin
    • elokwentna_marysia Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:36
      rozmowy wink
      Starzy bywalcy zaproszenia nie potrzebują smile
      • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:43
        ale i starych coś ostatnio mało...
        • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:44
          coś mnie się zdaje że starzy flirtują na gg ze sobą wink
          a tu tylko powazne tematy, zero flirtu hehe
          • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:49
            No masz tylko my na placu boju zostałyśmy;p
            • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:52
              nie tak do końca... ;P
              • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:54
                Nareszciebig_grin ktoś inny niż jasmile co wątek otwieram tam tylko moje postysmile
                • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:56
                  po prostu niektórzy czekają w przyczajeniu... wink
                  • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:59
                    hehehe nie czekaj tylko piszbig_grin każda wypowiedź mile widzianasmile
                    • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:02
                      nie miałem tu na myśli tylko siebie... wink
                      • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:07
                        ja też ale młodzieży dzisiaj coś mało aktywna to personalnie do Ciebie się
                        zwróciłam:p
                • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:56
                  Olcia, nie bądź... hymmm ja tu jestem wink może przedstaw nas sobie z panem wink
                  • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:01
                    Upss mea culpasmile Maryś to Timiy , Timiy Marysiabig_grin
                    • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:03
                      aż tak formalnie... tak czy inaczej miło mi smile
                      • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:07
                        smile no ba jak coś robić to porządniebig_grin
                        • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:14
                          a tak to się ceni... wink
                          • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:16
                            smile no chyba nie wątpisz w mój profesjonalizm w działaniubig_grin
                            • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:35
                              chyba tak nie zabrzmiałem? smile
                      • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:08
                        mnie również miło smile
                        aż taak trzeba, czy gdy masz włożyć krawat to też marudzisz? wink)
                        • timiy2 Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:14
                          nie... bo z reguły go szybko ściągam... tongue_out
            • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:52
              bo tylko my przychodzimy tu odsapnąć po ciężkim dniu, rozerwać się wink)
              inni wiesz, mężów, żon szukają wink
              • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:54
                Hmm mi tam zimno jest i amory nie w głowie;p
                • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:58
                  amory to pikuś, ja bym się bała co dalej wink wszędzie postęp a ja z moimi
                  technikami, technologią jestem w czasach Wałęsy wink)
                  • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:01
                    nie chcem ale muszem;p
                    • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:06
                      hmm chyba nie załapałam smile
                      • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:10
                        To moje ulubione wałęsowskie powiedzonko:p
                        • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:12
                          mnie zaimponował jak mi powiedział, że pieniądze leżą na ulicy wink)
                          • lolcia-olcia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 23:17
                            Ja już bym szukałasmile
      • elokwentna_marysia Re: Jeśli czyta to Ktoś Nowy, zapraszamy do ... 05.01.10, 22:43
        sensi, to do Ciebie było ! smile)
    • elokwentna_marysia Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 06:27
      i podejdź no do płota jako i ja podchodzęwink
      Nie dosypało śniegu u mnie. A u Ciebie?
      • lolcia-olcia Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 06:32
        Dzień dobry Marysiusmile no popatrz u mnie też nie dosypałosmile ale chyba 100 na
        minusie jest;p
        • tetika Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 06:42
          zesc Olcia smile Maryska o tej porze nie zaglada na forum, ja zaraz ide sprawdzic na balkon jak bardzo mam zimno. Milego dniasmile
          • lolcia-olcia Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 06:44
            Cześć Tetismile no nareszcie gdzie Ty się podziewałaś wczoraj?
            • tetika Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 06:45
              zimno -10 i wiar brrr sad lece do pracy
              • lolcia-olcia Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 08:41
                Miłej pracysmile
                • emi-26 Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 09:58
                  Hej, Olciasmile

Byczymy sie?smile
                  • lolcia-olcia Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 10:01
                    Hejsmile Emii wybczymysmile ja się legalnie opierdzielamsmile
                    • emi-26 Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 10:04
                      Hihihi...no to supersmile

Ja niestety juz w pracy i początek miesiaca wiec papierologa, ale
                      jakos tak mam dzis wene i zamierzam ja wykorzystac...bo jeszcze
                      czwartek, piatek, sobota, niedziela i...wakacje...znow beda
                      wakacje...smile)

Cale 7 dni urlopusmile)wyjazdowegosmile)
                      • lolcia-olcia Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 10:10
                        Ty mała okropna cholero;p jak możesz tak mnie dołować;p hehehe ja tylko na
                        weekend czekam... urlop to pewnie w marcu...albo w wakacje...

Ja zbieram się w sobie by wyjść z domu, ale jakaś wewnętrzna siła nie pozwala mi
                        tego zrobićbig_grin
                        • emi-26 Re: Olcia wsaaawaj... 06.01.10, 12:26
                          Olciu, Olciusmile
                          Odkąd prowadzę sklep a to juz 3 latka, po raz pierwszy mam urlop
                          dluzszy niz 3 dnismile)

Wiec błagam, nalezy mi siesmile)

Ty mała chorerotongue_out
    • elokwentna_marysia Houston, we have a problem... 09.01.10, 19:33
      OLCIA zaginęła była wink
      obstawiam, że Olcia:
      a/ kąpie sie w nieprzyzwoitej ilości piany,
      b/ pije wino w towarzystwie mężczyzny,
      c/ kłóci się z sąsiadką, która dziś ma myć korytarz, klatke.
      • fallen86 Re: Houston, we have a problem... 09.01.10, 20:04
        Może wyszła do sklepu i zaginęła w zaspie?
    • fallen86 Re: Houston, we have a problem... 09.01.10, 20:02
      taa big_grin
      dobrze jak by wyginęło tylko jedno tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka