Dodaj do ulubionych

Jak poderwać dziewczynę przez internet?

06.03.10, 13:06
Czy udało wam się kiedyś poderwać dziewczynę przez internet? Jak to było? Znalazłem taki poradnik w sieci i się udało Poradnik jest tutaj Jak poderwac dziewczyne
Obserwuj wątek
    • mimoza35 Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 06.03.10, 13:17
      to banalnie proste dla osób ze sporym zasobem słów, dla osób, które potrafią
      barwnie pisać.
      Dla mnie poderwać faceta przez internet to pikuś, gorzej takiego zaciągnąć przed
      ołtarz wink
      • fragile.dreams Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 06.03.10, 13:27
        Chesz internetowego faceta przed ołtarz ciągnąć? Czy ja czegoś nie zrozumiałam?
        Nadal mam gorączkę, więc to możliwe, że moje rozumowanie dziś jest mocno
        ograniczone, do tego dochodzą trudności z oddychaniem, więc chyba niedotlenienie
        mózgu przy okazjiwink)
        Nauczysz mnie podrywania facetów przez internet? Może nie będe miała okazji
        wypróbować, ale warto taką umiejętność miec w zanadrzu. Przed ołtarz nie chcę
        zaciągać, ślubowania wszelkie to juz wyższa szkoła jazdy, tam już potrzeba
        czegoś więcej niż tylko dwojga ludzi.
        • mimoza35 Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 06.03.10, 13:37
          nie da sie tego nauczyć, albo się to w sobie ma albo nie smile
          Zresztą skoro jak sama piszesz nie sądzisz aby Ci było to potrzebne wink
      • yzek Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 10.01.11, 16:54
        Jak nie widzi mojej paskudnej gęby? To nic łatwiejszego!

Y.
    • areks11 Podrywanie dziewczyn w internecie 09.01.11, 23:58
      Ja polecam darmową książkę w której poznacie bardzo dobre sposoby na podrywanie dziewczyn. Mi w taki sposób już nie jedna mi się udało poderwać. No bo przecież musiałem sprawdzić czy to naprawdę działa. I powiem wam że działa tnij.org/jvj5
      • tapatik Ale spamowanie nie działa 10.01.11, 18:44
        Wypad stąd.
    • hrabina.w Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 10.01.11, 20:48
      wstrząsający ten poradnik, na serio
      • leziox Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 11.01.11, 14:07
        Po co czytac poradniki?Zacznijcie miedzy soba rozmawiac i to wystarczy.Badzicie sobá,nie pajacujcie,a odgonic sie nie bedziecie mogli/mogly od chetnych.
        Tylko nie mowcie,na litosc boská,o tym oltarzu.Przynajmniej nie od razu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka