dejzyyy 06.03.10, 13:06 Czy udało wam się kiedyś poderwać dziewczynę przez internet? Jak to było? Znalazłem taki poradnik w sieci i się udało Poradnik jest tutaj Jak poderwac dziewczyne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimoza35 Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 06.03.10, 13:17 to banalnie proste dla osób ze sporym zasobem słów, dla osób, które potrafią barwnie pisać. Dla mnie poderwać faceta przez internet to pikuś, gorzej takiego zaciągnąć przed ołtarz Odpowiedz Link
fragile.dreams Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 06.03.10, 13:27 Chesz internetowego faceta przed ołtarz ciągnąć? Czy ja czegoś nie zrozumiałam? Nadal mam gorączkę, więc to możliwe, że moje rozumowanie dziś jest mocno ograniczone, do tego dochodzą trudności z oddychaniem, więc chyba niedotlenienie mózgu przy okazji) Nauczysz mnie podrywania facetów przez internet? Może nie będe miała okazji wypróbować, ale warto taką umiejętność miec w zanadrzu. Przed ołtarz nie chcę zaciągać, ślubowania wszelkie to juz wyższa szkoła jazdy, tam już potrzeba czegoś więcej niż tylko dwojga ludzi. Odpowiedz Link
mimoza35 Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 06.03.10, 13:37 nie da sie tego nauczyć, albo się to w sobie ma albo nie Zresztą skoro jak sama piszesz nie sądzisz aby Ci było to potrzebne Odpowiedz Link
yzek Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 10.01.11, 16:54 Jak nie widzi mojej paskudnej gęby? To nic łatwiejszego! Y. Odpowiedz Link
areks11 Podrywanie dziewczyn w internecie 09.01.11, 23:58 Ja polecam darmową książkę w której poznacie bardzo dobre sposoby na podrywanie dziewczyn. Mi w taki sposób już nie jedna mi się udało poderwać. No bo przecież musiałem sprawdzić czy to naprawdę działa. I powiem wam że działa tnij.org/jvj5 Odpowiedz Link
hrabina.w Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 10.01.11, 20:48 wstrząsający ten poradnik, na serio Odpowiedz Link
leziox Re: Jak poderwać dziewczynę przez internet? 11.01.11, 14:07 Po co czytac poradniki?Zacznijcie miedzy soba rozmawiac i to wystarczy.Badzicie sobá,nie pajacujcie,a odgonic sie nie bedziecie mogli/mogly od chetnych. Tylko nie mowcie,na litosc boská,o tym oltarzu.Przynajmniej nie od razu. Odpowiedz Link