lolipop8511 13.09.10, 21:20 Mój prawie 4 letni związek z chłopakiem właśnie się dzisiaj rozpadł. Mam 25 lat. Czuję się strasznie samotna. Czuję taką pustkę. Dlaczego życie jest takie skomplikowane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noajdde Re: Pustka 13.09.10, 21:25 Straszna tragedia. Ja bym się wieszał albo lepiej ciął. Tylko golarkę na elektryka zmieniłem Odpowiedz Link
blue_bear Re: Pustka 13.09.10, 21:28 Życie jest skomplikowane same w sobie, ale ludzie też go sobie umieją doskonale komplikować (już nie wspominając o mitycznych umiejętnościach kobiet do komplikowania rzeczy prostych ) A co do związków... ludzie przychodzą i odchodzą, jedni mijają nas szybko, inni zostają na dłużej, taka jest kolejność rzeczy....widocznie czegoś w związku zabrakło że nie trwał dłużej, może zagłaskaliście się na śmierć, a może za bardzo oddalili od siebie... Dziś jest ból i smutek... z każdym dniem będzie lepiej... 3maj się. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fallen86 Re: Pustka 14.09.10, 04:52 Alleluja i do przodu! Jutro też jest dzień, jutro też jest szansa by odmienić życie, jutro... Nie jest skomplikowane. Jest proste. Jedna osoba chce druga nie - proste Trzymaj się! Odpowiedz Link
2magdalenka Re: Pustka 14.09.10, 05:44 wiesz co moze zle zadane pytanie nie dlaczego zycie jest skomplikowane tylko dlaczego my sobie je tak komplikujemy dlaczego bliskie nam osoby zadaja nam tak ogromny bol ? Odpowiedz Link