Dodaj do ulubionych

słabo jakoś

12.11.10, 00:00
Chyba dopadła mnie jakaś chandra, bo fatalnie się czuje. A wy?
Obserwuj wątek
    • an.bu1 Re: słabo jakoś 12.11.10, 13:54
      to ja mam juz chyba sezonową depresję, bo czuję się fatalnie od 2 m-cy. Nastrój w miarę dobry, ale humorem nie tryskam, wyciszona jakaś jestem, brak ochoty na towarzystwo...
      Cóż brak jednej "witaminy" robi swoje...;-(
    • mankatoja Re: słabo jakoś 12.11.10, 14:54
      ja tez tak mam i z kazdym dniem jakby gorzej.....troche spraw za glowie za wiele, zmartwien i najchetniej schowalabym sie i ziknela.....
      kiedy bylam mala chowalam sie pod lozko i czekalam czy ktos mnie zawola...nie wolal
      teraz jest tak samo
      slysze telefon kiedy mam cos zalatwic, kiedy jestem potrzebna w kwestii organizacji, zrobienia itp......coraz bardziej to mnie doluje.....
      czasem mysle ze moze ze mna nie tak cos jest?
      • tarlaff Re: słabo jakoś 12.11.10, 21:15
        Ja mam tak tylko kiedy mam jakieś niezałatwione sprawy, za które nawet nie chce mi się zabierać , bo nawet nie wiem od czego zacząć. Słabo śpię, ciężko nawet mi się podnieść. Dopiero jak wezmę dupę w troki i zacznę cokolwiek próbować, mam motywację do innych spraw. Ale samemu ciężko o motywację i zachęcanie się, żeby próbować.
        • noajdde Re: słabo jakoś 12.11.10, 22:12
          Bo prawda jest taka, że wszystko co robimy, robimy dla kobiet. By je zdobyć, zadowolić, utrzymać. Bez tego życie jest bez sensu, bez celu. Sam niewiele mam, ale jak się nad tym zastanawiam, to jeszcze mniej potrzebuję. W naturze człowieka tak jak i każdego innego zwierzęcia jest bronić i utrzymać rodzinę. Kiedy tego brak, schodzimy na niższe obroty, brak nam motywacji. Jedyne wyjście, skupić się na błahostkach. Nie myśleć o przyszłości i tak będzie do dupy.
          • peterunited Re: słabo jakoś 12.11.10, 23:59
            Noajdde masz rację, kurczę bardzo trafne, mi brakuje kogoś by się przytulić może i wyżalić, samotność mnie dobija jestem sam a ludzie potrafią być szczęśliwy, a ja ? nic. Niby po mnie tego nie widać, staram się nie pokazywać, ale normalnie ta samotność mnie rozwala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka